- update

skriver en gång till idag, känn er ägda! ;>

vet inte vad jag ska skriva, hahaha. Skippar pdol ikväll för en repris av gårdagen, förlåt. ♥ nu ska jag iaf gå och platta håret, sminka mig och sedan bege mig mot köket för att laga mat. vi hörssss!

- taggggggg

nu ska jag in till stan en sabbis och ikväll väntar pdol.


dagens dag outfit

- awesome!

jag kommer inte fortsätta blogga regelbundet eller vad man nu säger utan slänger in ett inlägg lite då och då, dvs. då jag har tid. Igårkväll var fucking awesome, haha snacka om att utmana ödet. Orkar inte berätta i detaljer men det räcker med att säga; nattbad, poliser, kyla och underbara människor, haha! ♥

Nu har jag blivit sjukt förkyld, kan typ inte prata, men vad kunde jag räkna med efter igår? Ska försöka dricka mycket, ta en alvedon och sedan bege mig utåt för att träffa mina underbara vänner, jag är dock redan med emelie som jag varit med typ sen jag kom hem från göteborg.

ajja, vi hörs när vi hörs! puss



saknar dig sötnos!

- funny things

Gårdags kvällen blev det lite ändringar på. Vi skulle ta en repris av onsdagskvällen men mamma sa att det skulle börja regna så vi hade picknik inne och kollade film. Vid halv elva var filmen klar så då åkte vi ut och cyklade lite. Vi stannade lite överallt och tog bilder, eller okej på typ ett ställe? Sen satte vi oss i norrahamn och pratade. Vi tog en tidig kväll så jag var nog hemma vid halv ett.

Jag vaknade kvart i tolv och det var inte riktigt som planerat.. Nu är jag alldelestrax klar efter att ha sått i min garderob typ en halv timme? ändå hittade jag inte den ultimata outfiten men.. Om ett tag kommer amanda och då ska vi åka in till stan så att han får byta ett par byxor och sen kanske hon ska klippa sig. Så vi får se vad som händer annars idag.


ultimata bilden, right amanda?!



gårdagens outfit typ?

älskar dig

- out

Nu sitter jag hos amanda och just nu håller hon på att klä på sig. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på för roligt men något iallafall. Snart ska vi åka hem till mig så att jag får lämna grejerna jag shoppade och byta om och sen blir det att åka ut igen. Förhoppningsvis blir denna kväll lika mysig som gårdagen. Vi hörde av oss till elvira men hon svarade inte så hon lär väl missa våra härligheter. Nu ska jag gå och hjälpa amanda och klä på henne ;) haha..

pussss!

- i like

Det här med veckans blogg hade emelie koll på så tyvärr kan jag inte göra så mycket. Ska snacka med emelie sen så att jag kan skriva om vem som vunnit eftersom emelie helt plötsligt tagit en bloggpaus..?

Gårdagen var jätte trevlig, så jag måste tacka framförallt amanda och elvira också. Jag och amanda började baka vid halv 1 och var klara 3. Vi hann med att göra muffins med hallon, kladdkaka med massa gott och cookies. När vi var klar smakade vi alla sorter och sen höll vi på att spricka. Efter att vi hade plockat unden i köket och suttit vid datorn ett tag cyklade vi väg till rödakorset men självklart hade domsommartider så vi var försena. Istället drog vi in till stan en sabbis och prövade lite kläder. Inget fick följa med hem men det är nog lika bra. Jag slängde i mig lite mat sen åkte vi mot bergnäset. Vi chillade där till strax efter nio då vi cyklade mot stan. Hämtade filtar och fika och åkte och satte oss på en brygga. Elvira kom och gjorde oss sällskap vid halv tolv. Vi var där till kring 12 då vi höll på att pissa ner oss så vi åkte till max och kissa och köpte en dricka. Sen åkte vi runt i stan lite och sen satte vi oss nere i norra hamnen och prata jag och amanda. Vi hann även med lite foton och så. Vid kvart i två åkte vi hem och så gick jag och la mig på en gång.

Idag har jag hunnit duscha och raka benen vilket var väldigt behövligt. Min frukost bestod av lite "gamla" nötter (från förrgår..) Nu ska jag gå och göra mig klar för att sedan åkte in till stan med amanda. Nu börjar jakten på vinterkläder och jeans!


amandas outfit för igår? hahaha

jag leker fotograf....

älskar dig

ojj, vad händer?

det för räcka för nu mer kommer sen!

- shake N bake

Nu är jag vaken efter en helmysig kväll med amanda. Hon kom hit vi halv nio och då satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. strax efter nio fick vi veta att elvira inte kände sig så bra så hon orkade inte följa med ut och cykla. Då hoppade vi upp på cyklarna och trampade till norrahamn. Efter ett tag kom den en läskig snubbe så då cyklade vi iväg till kvantum och handlade in alla ingridienser som jag och amanda ska ha till bakningen idag. På vägen hem tog vi en omväg. Väl hemma hos mig så pratade vi som vanligt. Det finns rätt mycket att prata om eftersom vi inte träffats på över 6 veckor plus att jag inte spenderar så mycket tid med amanda på sista tiden....

Idag är det iallafall bakning och picnik som står på schemat. Nu ska jag gå och göra mig klar, sen när amanda har vaknat kan jag tänka mig att hon kommer hit nästan omedelbart.


- kvällens outfit

Idag har vi inge speciella planer. Utan vi ska ta våra coola cyklar och åka ut över luleå. Vi får se vart kvällen slutar, men det kan jag ej svara på nu. Detta blir iallafall kvällens outfit



jeans - weekday
t-shirt - DiVa


det blev även röda lips!

- Elin shoppar


Bikbok orginalpris 499:- rea 125:-


Cheap monday 180:-


Glitter 90:-


H&M 99:-

- you wake me up

Det blev inget inlägg igår för elvira sov här. Vi hade iallafall en jätte trevlig kväll även fast vi fastnade på kvantum pågrund av regnet. Jag åkte strax efter nio iväg och mötte elvira. Medan vi stod och pratade om vart vi skulle åka så cyklade william förbi och lyckades övertala oss att följa till kvantum. På kvantum så köpte vi lite godis och då kom vi fram till att dagen efter godis är godare. När vi hade handlat klart och kom ut så spöregnade det så vi satte oss under taket och pratade. Efter kanske en halv timme så slutade det regna så vi tog oss hem. Hon mig pratade vi och kollade datorn innan vi slog på step up.

Imorse så vaknade vi kvart över elva och då gick vi igenom hela min garderob efter något jag kunde ha på mig men inget kändes bra. Allt elvira sa jag kunde ha prövade jag och sen började jag skratta och tog av mig det. Så elvira konstaterade att jag mitt gamla vanliga elin.. När jag väl hade valt ut dagens outfit så hoppade jag in i duchen. När vi hade gjort oss klara hoppade vi upp på cyklarna och åkte iväg till elvira där hon gjorde sig klar eftersom det inte var planerat att hon skulle sova hos mig så hade hon inte med sig något. När även hon var klar så cyklade vi till stan och mötte upp amanda. Vi shoppade alla massa saker, så jag lyckades slösa pengar även idag. Precis innan vi åkte hem så ringde mamma..

Mamma: Du, vad vill du ha för mat?
Jag: sprollar..
Mamma: okeej, hjälp mig?
Jag: ähh, bara jag får mat är jag nöjd...
Mamma: jaja men då ses vi då vi kommer hem.. och slösa inga pengar nu!!!!
Jag: too late...

Min mor tycker nämligen att jag är lite för slösaktig, hehe. För ca två timmar sen så kom jag hem, fick även sällskap av amanda. Hon åkte för ett tag sen så nu har jag ätit lite och ska snart höra av mig till dom igen för att höra vad vi ska hitta på ikväll. Vi skulle vaka idag men vi orkar tyvärr inte så vi får ta det någon annan dag istället.


- hejdå bloggen

jag orkar inte längre, förlåt.. skriver igen då jag har lust. ♥
don't miss me 2 much!

- förlåt elin (och alla randoms)!

Jag har inte uppdaterat särskillt bra idag, men har inte orkat. Dagen har varit seg, orkar inte heller berätta i detaljer så förlåt igen. Har iallafall nyss sett the ugly truth  , riktigt bra film faktiskt. Ni borde se den. Nu ska jag kolla en till film, vet inte vilken men vi får se. Skriver mer imorgon, puss


summer

- stars are falling down

Emelies uppdatering är ju inte på topp, fast det hade jag inte räknat med.. förlåt emelie ♥ Nu har jag mat i magen och jag undrar nästan om jag håller på att spricka för att jag är så mätt. Var inte särskilt hungrig och därför blev det våfflor med jordgubbar och grädde. mums, inte får man klaga. Funderar nästan om jag ska slå på en film till för elvira kommer inte förän kring nio skulle jag tro. Tyvärr har jag inte bra att se, men får leta fram något.

Får se när nästa inlägg kommer, antingen blir det innan elvira kommer eller så blir det efter. Det beror på vad vi ska hitta på för något roligt.


jag har bestämt mig för att kolla starstruck ännu en gång!

- just tjilli'N

Har precis suttit och kollade på john tucker must die. Har sett den förut men den är som söt så kollade på den igen. Tänkte kolla på avatar men kvalitén var sämst så jag stod inte ut. Alla tycker som jag är lite efter eftersom jag inte har sett den än, tycker inte det. Tyvärr är det nog så ändå.

Om 20 minuter slutar mamma och så ska hon handla och sen komma hem och göra lite mat. Får se var det blir men just nu är jag inte särskilt hungrig.

Kvällensplaner blir att ha myskväll med min efterlängtade elvira. Hennes träning börjar sju och så kommer hem efter det. Vet inte vad vi ska göra riktigt på våran myskväll men mysigt blir det iallafall, haha. Nu ska jag digga vidare med min musik tills maten kommer, pusss!


- acne

Nu är jag hemma igen så det blev en snabbis på stan. Jag och mamma gick iväg på banthai och åt lunchbuffén. Vi satt och pratade på i nästan en timme, men det var ju ett tag sen vi pratade. Sen gick jag runt lite på stan hittade en t-shirt men jag köpte den inte därför att jag vet inte om jag ville ha den eller om det bara var för att köpa något. Just nu är jag hela tiden sugen på att shoppa men det brukar det sluta med att det följer med saker hem som kankse inte skulle ha följt med. Jag har iallafall länge spanat på ett acne linne som är super snygg, tyvärr kostar det 550 kr vilket jag tycker är lite dyrt för ett linne men jag funderar på att kankse unna mig det, ska tänka lite.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra eftersom alla min kompisar i princip är borta eller har annat för sig. Så det lutar nog mot att jag slår på en film, för jag känner mig ändå inte riktigt kry. Hade hoppats på att jag skulle hinna träffa amanda ikväll men så tur hade jag inte, men det kanske får bli imorgon?

något filmtips?


hiss eller diss?

- Elin outfit

Innan jag drar så lägger jag inte dagens outfit, dessvärre är den enkel men det är ni vana med?



rosa linne - ginatricot
spets linne - gina tricot
jeans - bikbok

- home sweet home

Fick en fråga angående veckans blogg och vi vet vem vinnaren är men vi fixar det ikväll. Är hemskt ledsen att det blev som det blev men det har varit mycket nu på sistone och vi har inte hunnit med. Det blev nog första och sista gången vi hade veckans blogg hehe.

Nu har jag anlänt hemma och har redan hunnit packa upp vilket brukar ta mist 2 dagar eftersom jag allt blir avbruten men idag har jag absolut inget planerat. Halv tolv ska jag iallafall vara på mammas jobb så ska vi gå ut och äta lite lunch, mysigt! Vad som händer sen vet jag inte riktigt men ska försöka få tag i någon som kanske vill komma in till stan men tyvärr så sover alla just nu.


- stan

Nu har jag vaknat, tagit en ipren och typ gjort mig klar lite snabbt för idag måste jag till stan en sväng. Har inte så mycket att skriva men tänkte plocka ut vinnaren av veckans blogg igårkväll men jag orkade verkligen inte, var helt slut..

Igår kom madde förbi en sväng. Vi hade en liten pratstund och chillade sen då hon for hem la jag mig och kollade film igen. Skriver när jag kommer hem, puss ♥



länge sen jag la in en egobild känns det som?

- sorry

jag kan inte annat än att säga förlåt. Både min och emelies uppdatering har varit urusel men desvärre kan jag inte ändra på det fram till på måndag. För nu när jag är i göteborg så har jag helt enkelt inte tid för att lägga ner massa tid på bloggen eftersom det oftast är fullt upp ändå. Vi har massa outfit och lite shopping som jag och emelie inte hunnit ladda upp än men när jag kommer hem ska jag lägga in allt som finns på min kamera, nästan

Det blev som sagt ändrade planer eftersom emelie åkte hem så idag har det varit hur lugnt som helst. Har hunnit med att planera en göteborgsresa till (om jag får med elvira villsäga!) Känner mig dessutom väldigt tagg på att åka utomlands men tyvärr så lyckas jag inte få med någon av mina föräldrar, men jag ska fortsätta kämpa på.
Nu väntar jag på att elvira ska ringa så att jag får dela med mig av min planer men tyvärr så går det rätt segt för henne. Men jag ska fortsätta vänta och sen ikväll det blir bara att ta det lugnt och kolla lite film.

skriver nog inte förän imorgon.. sorry.. men som sagt på måndag då jävlar!


- sämst uppdatering!

vi har uppdaterat extremt dåligt på sista tiden, förlåt för det men vi har inte haft tid. Hur som helst så kom jag nyss hem, skönt men tråkigt! Jag kommer verkligen sakna göteborg, det är ett ställe man gärna hade bott på; mycket shopping, snygga killar, liseberg, ja.. vad har dom inte där?! Det är helt underbart men har saknat mina kära vänner här hemma en hel del också men nu är jag hemma i luleå! Egentligen skulle jag åkt hem på måndag morgon men åkte hem idag istället för att jag hade feber och slut ipren (som jag överdoserat ganska rejält, men det är kärlek, eller nåt), skulle ändå inte bli frisk nog att orka göra något mer där men just nu mår jag faktiskt bra tackvare min sista ipren.

Ska försöka uppdatera bättre nu och elin slänger förmodligen in något inlägg senare, om ni har tur. Bara för att ha något att skriva om kan jag berätta om min hemresa:

Det började med att jag tog en taxi (05.20) till tågstationen i kungsbacka där jag sedan satt ute och väntade på tåget i typ en halvtimme bland massa äckliga människor (typ fyllon?). När tåget äntligen kom så vare såklart massa sådana människor där med. När jag var framme i göteborg city letade jag upp busshållplatsen vid nordstan där jag väntade på flygbussen. Höll nästan på att missa flyget eftersom jag kom till slygplatsen 15 minuter innan flyget gick men fick ändå följa med. Jag säger bara att jag borde inte åka själv, kände mig helt lost i göteborg på morgonen/natten/whatever. Men nu ska jag gå och packa upp, skriver senare.

Pusss ♥



Jag elskaaaar dej!

- Liseberg

Nu blir det ett uppehåll framtill på fredag då våra dagar börjar se normala ut igen. Just nu är det mycket att göra och har därför inte så mycke tid på bloggen och inte tillgång till datorn eftersom vi i princip aldrig är hemma. Så på fredag tar vi ut vinnaren av veckans blogg och ni kan därför rösta enda fram till dess! :)


- open ceremony

Vi kom alldeles nyss hem och det blev lite ändrade planer. Det började med stan där det blev att shoppa lite. När vi hade shoppat klart och hade tänkt att åka hem kom marc och bastian och började snackade med oss. Tillsammans med dom gick vi runt och letade efter något vi inte visste vad det hette, lyckat? vi gav iallafall upp och gick och satte oss och prata. Sedan åkte vi iväg till heden och kollade lite fotboll och därefter till gothia invigningen. Riktigt mäkigt att se, tyvärr är det svårt att uppleva det på bilder eller film men vi tog ändå lite bilder som kommer inte imorgon.

Nu ska vi ute och sova för imorgon är det liseberg som gäller!

- snabb uppdatering

Tyvärr så hinner vi inte skicka ut till er som gått vidare. Vi fixar det ikväll, så för er som läser våran blogg får att försprång!

Nu ska vi ta moppen till tågstationen och sedan tåget till göteborg city, vi hörs ikväll bloggen.



- 11 personer som gått vidare, dags att börja rösta!

1. http://etilla.blogg.se/

2. http://aalmajohanna.blogg.se/

3. http://essberg.blogg.se/

4. http://soffilia.blogg.se/

5. http://theresesilfver.devote.se/

6. http://eminaochmaria.blogg.se/

7. http://rronjaedlund.blogg.se/

8. http://paulineangelicanilsson.blogg.se/

9. http://rebeckagoes.blogg.se/

10. http://elisabethmariellemyrvang.blogg.no/

11. http://idiotenstankar.se/


Nu har vi valt ut elva personer som gått vidare i veckans blogg, nu är det bara att börja rösta på just den blogg ni anser är bäst. Vem vill ni ska vinna veckans blogg? ;)


- Vi tipsar



Vi ska tipsa er om ett bra redigerings som dessutom är gratis. Kan det blir bättre? Med tanke på att photoshop och liknande program kostar en förmögenhet är ju detta perfekt för er som inte orkar spendera pengar på sånt. Vi förstår däremot om ni som är jätte intresserade med foto och redigering har det, men här är ett altenativ för er andra. Detta är inget man måste ladda hem eller bli medlem på utan det är bara att sätta igång!


(klicka på bilden för att komma till hemsidan!)

- Resultat

som sagt så var vi duktiga och färgade elins hår igår. Så här såg det ut under resans gång!

Före


Under tiden


Efter


- plopp

Dålig uppdatering idag men vi är väldigt sega av någon anledning. Har hunnit med att städat upp här eftersom vi varit själva sen i torsdags och vi är rätt bra på att lämna framme saker. Nyss kollade vi iallafall en film som hette the final destination och den var helt okej.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det lär väl inte bli så mycket. Ikväll klockan 24.00 så tar vi ut er som gått vidare så passa på att anmäla er nu, för det blir sista chansen! klicka här



-

Nu är vi tillbaka hos elin efter en långtråkig "dag". Just nu håller hon på att dammsuga medan jag tänkte att jag kunde blogga en snabbis eftersom jag inte orkar städa just nu, känner mig väldigt "hängig" men det är väll inte så konstigt. Ajja, ska gå och försöka hjälpa henne så gott jag kan, vi skriver senare!

// emelie



- Rösta på oss!

Vi har blivit uttagna till röstningen av veckans blogg, så var söta och rösta på våran grupp: 3! ♥

http://blackrivets.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-2.html

- Don't forget "veckans blogg"!

Glöm inte att anmäla er till veckans blogg, ni har ju fram till söndag (imorgon) klockan 24.00 på er! Lycka till. ♥


anmäl er här  ---->
http://blacknwhite.webblogg.se/2010/july/-veckans-blogg.html#comment

- home

Nu är vi hemma igen och det var faktiskt riktigt härligt att fara ut och åka. Vi tappade bort oss lite gran men det är väl inte så konstigt, med vårat lokalsinne. Vi hamnade iallafall ute i skogen någonstans men vi hittade till slut ut. Nu ska vi äta lite av gårdagens sallad för vi måste få i oss någon riktig mat. Efter maten ska vi färga elins hår, även fast emelie inte vill det så har hon inget val. Just ni sitter emelie och pratar i telefon och är riktigt osocial men mobilen är ju hennes liv så jag får väl leva med det?

ajja nu ska jag gå och börja färga håret tror jag!


nu ska elin bli mörkhårig, igen!

- drive

Nu har vi bestämt oss för att åka ut med moppen en sväng. Egentligen har vi ingen speciell destination på våran färd men kanske vi hittar något roligt på vägen. Nu ska vi ta på oss moppehjälmarna, som är oerhört sexiga och sen åka iväg på en mysig sväng.

Vi skriver då vi kommer hem och kanske det kommer en hiss och diss då!

heido


- Sommaroutfits

Nu under sommaren finns det många outfits man kan välja mellan.

Vilken av dessa föredrar ni att ha en sommardag?


1.


2.


3.


- zap

Nu har vi nyss ätit fruktsallad med glass till typ middag, nyttigt?.. Det blev en tur på freeport men ingen av oss köpte någonting. Sedan drog vi till kungsmässan där vi köpte frukten och elin köpte även hårfärg. När vi kom hem satte vi oss vid datorn och skulle börja göra fruktsalladen men då kom vi på att vi glömt att lämna tillbaka några filmer så då blev det att åka tillbaka till stan.

kvällens planer är fortfarande inte bestämda så vi får se vart kvällen tar oss.


mumsigt!

- the city

Nu har vi klara och ska börja bege oss till freeport och kungsmässan. Förhoppningsvis så shoppar vi något och så kommer det bilder på det sen. Dock måste vi hålla i våra pengar lite hehe.

skriver när vi kommer hem!

- Våra outfits

Idag inviger vi våra nya kjolar!

Emelies outfit:


Linne - Jc
Kjol - h&m

'
vänstra ringen - bikbok
högra - ?

Elins outfit


Linne - Ginatricot
Kjol - Jc
Leggnings - SeeMee


vänstra ringen - lindex
Högra ringen - Bikbok
Klocka - Ur&penn


- statistik



Statistiken som var så bra igår har minskat lite (dock så är klockan bara strax efter tolv på förmiddagen) men eftersom den var bättre igår vid den här tiden kan vi se att den minskat, men fortsätt såhär! ♥

- Elin hära

Jag vaknade precis och kände att det var onödigt att somna om så jag gick upp. Emelie ligger fortfarande kvar i sängen och sover. Vi hade bestämt att vi skulle ta oss upp i bra tid och åka iväg ganska snabbt för igår kom vi oss inte iväg förän vid 2 och då blir allting så sent. Idag ska vi ta oss en sväng till freeport och sen tillbaka till kungsmässan skulle jag tro.

Hade även velat sola lite men regnar öser ner utanför fönstret och för tillfället ser det inte som att det ska klarna upp.

nu ska jag gå och väcka emelie! later ♥

- ouch

Vi har just sett klart filmen, den var faktiskt väldigt bra. Typ en mystisk thriller. Men nu ska vi sova, bättre uppdatering väntar imorgon!

Puss



- fredag

Vi kom in för ett tag sen, det blev även en sväng till solariet. Efter att ha solat i 20 minuter drog vi vidare till statoil när vi skulle tanka. Vi har nämligen oroat oss sen igår att vi ska få soppatorsk men när vi tankade så insåg vi att det bara gick att fylla på en liter. Då vi skulle gå in och betala och det kostade ca 15 kronor höll vi på att skämmas ihjäl för vem tankar för 15 kronor? Som tur var så var hon i kassan väldigt trevlig så hon gjorde att skämt av det hela. Efter det tog vi oss till coop och handlade lite godis som vi skulle ha till filmen.

Idag tog vi oss iallafall till kungsmässan igen och på något konstigt sätt så följde det med mer grejer idag än igår. Vi hann med att prova kläder, äta glass och checka massa snygga boys som även spanade in oss av någon konstig anledning efter som de började snacka med oss helt random. Måsta bara tilläga att detta är ett paradis för oss tjejer!

Vi har precis avslutat chattroulette och nu ska vi slå på en film, the stepfather.


conner visar sina dansskillz. haha


- mumselimumsmums!




Nu har vi ätit middag, det blev pastasallad som ni kan se. Mums! Vi har märkt att vi inte är så jättebra på att städa undan efter oss, men men. Snart ska vi ta moppen och dra iväg till staden för att köpa godis eller någonting annat gott till ikväll. ;)

Vi berättar om våran dag lite senare för nu är det dags att köra! heheheheh, heido


- Veckans blogg

Vi har funderat på det här att dra igång veckans blogg. vi vet ju tyvärr inte om någon visar intresse för det, men vi drar igång en nu. Släng in en kommentar med eran blogg om ni vill delta. Ni kan anmäla er fram till Söndag klockan 24.00!

lycka till ♥

- vi shoppar

Emelie shoppar


trosor - lindex 59 kr/st


Jeanskjol - Jc 399 kr


Bikbok - 299 kr


kjol - h&m 199 kr


linne - bikbok 149:-


bikbok          49 kr                                              79 kr

Elins shoppar


Trosor - lindex 59 kr/st







bälte - h&m 49,50 kr


bikbok          49 kr                                             79 kr



Förlåt för att vi köpte i princip likadana kläder men så är det om man har samma stil fast olika storlekar så ni får överleva med det!


- Dagens outfit



Emelies outfit
Shirts - Bikbok
T-shirt - H&M

Elins outfit
Short - Rut m. flr
Linnen - ginatricot (båda)

-


- airplanes

Nu har vi vaknat och nyss ätit frukost, hehe. Igår camade vi i princip hela kvällen med simon som printade oss och skickade till sina kompisar för att vi typ skulle bli godkända? Vi fick oss iallafall mycket skratt och skoj. Vi gick och la oss vid tre-fyra tiden. Btw så sög filmen ganska hårt, så titta inte på "the lost", inte mycket till rysare, den handlade typ bara om en psykiskt störd man och hans liv som hm.. mördare.

Dagens planer var att sola men eftersom att solen gömmer sig just nu så blir det lite svårt men vi får hoppas att den dyker upp senare! Under tiden blir det nog att ta en sväng till stan för att antingen shoppa eller träffa folk. Ajja, nu ska vi gå och göra oss klara eftersom det finns så många snygga killar här så vill man inte gå ut och se ut som ett as, haha. Dagens outfit kommer innan vi åker.

Pusss!


hahaha, vi insåg nu att vi egentligen inte borde ha camat igår!

- Vi shoppar


Elins shopping:
vit
a - hm 49,50:-
turkosa - 79,50:-
svarta - 49,50:- (ej med på bilden men likadana som dom vita.)

Emelie shoppar
turkosa - 79,50 :-
svarta spets - 49,50 :-
andra svarta - 59,50:-

- KUNGSMÄSSAN

Dagen började rätt segt med massa regn och flygresor. När vi kom till kungsbackaa regnade det fortfarande men efter att det upphört lyckades vi ta oss en sväng till kungsmässan. Där blev det att shoppa lite underkläder, bilder kommer sen. På vägen hem stannade vi och köpte jordgubbar, grädde och glass. När vi kom hem bytte vi om direkt och åkte iväg till stranden, eller klipporna. Efter många om och men lyckades vi doppa oss. Vi tog oss snabbt hem eftersom våra magar kurrade efter tacos.

Nu sitter vi och planerar våra 10 dagar fram över och det ser ut som att vi kommer lyckas klämma in många upplevelser. Strax är det dags för film och jordgubbsätande. lägger in bilder på shoppingen efter första filmen.


- jetset

Nu är emelie här i göteborg och vi har just ätit lite kaka. Nu ska vi  dra oss in mot kungsmässan och shoppa lite. Skriver mer senare!

- Vi tipsar

För er som vill ha fler läser på bloggen tycker vi att det här är ett bra altenativ som fungerar. Klicka på länken för att ni också ska kunna bli medlem och därmed få fler läsare på just eran blogg.

Mer-trafik



- sweet dreams

Nu är filmen avklarad och den var riktigt bra, måste säga att den är värd att se. Däremot för er som är smarta som typ pappa och ulrica borde ej se den för dom satt och gissade hela filmen och hade alltid rätt så det är väl kanske inte det roligaste. Men för tröga människor som mig är det ett bra filmtips.

Nu ska jag ta mig en tidig kväll hade jag tänkte för imorgon kommer som sagt emelie. Hon landar 12.10 och innan det måste vi hinna fara och handla och så.

Nu ska jag sova iallfalll, skriver imorgon och det blir det nog kategorin "våra inlägg"


- onsdag

imorgon gäller det. Har snart packat klart och sedan blir det nog att hitta på något av vad som återstår av kvällen. Känner mig väldigt poetisk just nu, fast ne ;pPpPp.

Idag försov jag mig, men hann ändå med rätt buss till stan där jag och emelie åt frukost och sedan kollade i affärer. Slösade en hel del pengar på massor av nödvändiga saker, typ. Senare på eftermiddagen träffade jag även marcus. Vi åt och satt sedan ute vid södra hamn och snackade om lite allt möjligt.

Nästa inlägg av mig får ni imorgon, I guess!

försök leva utan mig tills vidare även fast det kan bli svårt, I know you love me. xoxo



- you´re unbelievable!

Har precis lagt på efter att ha pratat med emelie typ en timma. Hon uppdatera mig om lite allt möjligt och även vad som följer med henne imorgon när hon kommer. Det ska bli hur jävla kul som helst att hon ska komma nu och vi räknade ut att det var 15 timmar och 25 minuter (när vi pratade i telefon, vilket var några minuter sen)

Idag har jag hunnit sola eftersom det blev bättre väder fram mot eftermiddagen. Dock var jag väldigt osysselsatt så det blev inte att ligga nå länge. Sen blev det lite mat och så. Nu ska vi strax slå på filmen the stepfather tror jag det hette. Skriver väl efter filmen skulle jag tro. Men nu ska jag gå och ta lite marängswiss (stavning.)


soon baby soon


- what do you want from me

Fick lite sovmorgon imorse till kring tio, då hade jag fått ett sms av emelie och jag undrar vad fan hon gjorde uppe? Hon skyllde på att hon skulle på stan med det tror jag bara var en lögn för att slippa säga hela saningen..

Jag sitter fortfarande i pyamas och vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Känner för att lägga mig ute i solstolen och läsa men solen lyser inte så det blir svårt.

nu ska ulrica ha datorn skriver senare!




- Elin tipsar

Men innan jag gå och lägger mig så ska jag tipsa er om nellys söta sommarklänningar. Nu vet väl säkert dom flesta att nelly har väldigt fina kläder men jag gillar extra mcyket deras söta klänningar. Måste säga att deras priser är jätte bra, även fast jag är lite för snål för det också ibland. Tyvärr hann jag inte beställa några klänninger därifrån i år men frammåt så ska saker beställas. Så för er som inte brukar kolla på nelly.com tycker jag ska gå in och kolla på alla deras klänningar! Dom är helt klart värt sina priser. sweeet


där är några av dom jag tycker är snygga.. Jag hade önskat att dom fanns i min garderob ♥

- trust nobody

Gissar att det är dags för ett kvällsinlägg med bilder? Jag brukar ju som göra det så jag får väl ta och fortsätta med det. Har egentligen inget speciellt att berätta eftersom jag redan berättat om hela dagen tidigare. Har iallafall hunnit med att kolla en film från typ 1983 eller vad det var. Det var en rysare och hette typ liftaren måste säga att det inte var mycket till rysare tyvärr.

Nu tror jag att jag ska gå och dejta john blund! Imorgon håller jag tummarna för en massa sol och bad, har inga andra krav men det kommer nog inte bli ens så.. nu ska jag gå och drömma om önskningar som inte slår in ♥ but i'm used to it



- awesomeness

Har uppdaterat vädligt dåligt som ni förmodligen har märkt. Men igårkväll var jag med marcus och chillade på lite olika ställen, det var nice. Orkar inte berätta detaljer. Idag ställde jag väckaren och följde med pappa och ewa till stan och kollade lite tapeter och grejer till mitt rum som verkligen ska göras om. Sedan kom en person (heheh, nu är jag hemlighetsfull igen) hem till mig och vi typ chillade och snackade och skrattade och...

nu ropar mamma att jag måste gå och packa lite grejer inför göteborg. Det kommer bli så awesome att träffa my sweetheart elin igen! :D

skriver imorgon eller senare. puss


misssss you guys!

- good girl

Denna dag känns det som att jag varit en hemma fru? imorse städade vi hur massa skåp och gjorde det fint, problemet var bara det att de var mitt förslag...? Sen satt jag ute och hade koll när barnen badade plus att jag duschade av dom efter det. När jag hade gjort det tvingade pappa mig att duka fram och hjälpa till med maten. Mitt i lagandet av maten så var pappa tvungen att åka iväg med oliver på snabbakuten för att få nån medicin för hans hosta. Nu har han varit borta typ två timmar och jag vet inte vart han tagit vägen. Under den tiden har jag bakat kärleksrutor och diskat.. visst har jag som varit duktigt idag? men jag får se till att hjälpa till mycket hemma för snart kommer emelie och då kommer det behövas mycket skjuts och hämtning så då får dom allt ställa upp!


min framtid? skulle inte tro det! 


- when i wake up

Nu är man vaken ännu en gång. Vaknade av att oliver la sig i min säng och pussade mig på kinden, ganska gulligt men inte klockan 9 på morgonen. nu har pappa åkte iväg och köpte ett tränningskort. Så jag är hemma med barnen själv och det känns inte så bra för dom lyssnar inte ett piss på vad jag säger så det blir oftast bråk.

När pappa kommer hem ska vi fixa så att vi får lite mer plats i kylskåpet för vi måste åka och handla litee grejer. Om solen sen visar sig ska jag lägga mig och sola, fast det ser inte så ut.

skriver lite senare ♥


- ändrade planer

Det var meningen att emelie skulle komma ner till mig på tisdag nästa vecka men om allt går som vi vill, dvs att det går att boka biljetter så kommer hon att komma ner till mig på torsdag istället. så jävla kul att träffa min darling!

 
saknar min bby!


- happyface

Dagen har varit fullspäckad med härligt saker. Vaknade imorse alldeles för tidigt - halv nio.. Steg upp, tog på mig lite kläder, åt frukos och så. Sen åke vi iväg och kollade lite filter och sånt till våran jacuzzi men vi hittade tyvärr inte vad vi letade. När vi kom hem satte jag mig ute i det underbara vädret. Det var 31 grader i skuggan det det är för varmt men jag ska absolut inte klaga. Hann även läsa lite i min bok, känns som att jag läst massor men jag har halva boken kvar! (y) Vi hann med lite kubbspel (och jag förlorade varje gång..), mat, badande, fotboll och massa bellman historier. Vi prövade även att göra cream brulé (stavvning) det vart riktigt gott efter fast vi mysslyckades förra gången. Annars har jag hunnit med att kolla en bond film som jag tydligen sett förut?

nu ska jag alldeles strac gå och lägga mig men först kommer lite bilder från min och maddes trevlig kväll!


mumma!

älskade i göteborg

vad är felet med mig?

capten morgan, eller vad det är?

starka tjejer?

vi fick besök

- Elins outfit


sommarkläder i ......

piss väder?

- it's crowded

När pappa och dom kom hem tog vi fram lite mat. Efter middagen åkte jag, pappa och oliver iväg och handlade vilket egentligen inte behövdes (bild kommer senare i inlägget..) När vi kom hem satte jag mig och kolla på sunes sommar som gick på tv, haha söt film! Vid halv 8 tiden slog vi på farsan som också var en bra film, älskar hans svenska! När filmen var klar slog vi direkt på fotbollen. Resten av kvällen har jag spenderat framför fotbollen. Höll på spanien men i början tvekade jag ganska mycket, men tro det elller ej så vann ju spanien smo dom flesta vet nu för tillfället?

nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, för imorgon tar pappa sin första dag på semestern så då blir det inte att sova..


något fullt kanske? hörde jag inte fel så ska vi handla imorong också..

- smile like you mean it

idag blev det en trip till lulviken där jag tog mitt första dopp för i år, stolt (även fast det var väldigt sent, hehe). När vi kom dit vare as packat så vi gick en bit bort från den "stora stranden" och kom då till en mindre.. helt plötsligt kollar jag upp och ser en NAKEN man gå förbi mig, HAHAHAHAH, jag typ skek. Det tog ett bra tag innan vi insåg att vi hamnat på helt fel strand, typ "nudist stranden" haha så då flyttade vi oss. tro mig, det låter inte lika kul som det var, men nu ska jag bege mig utåt. Vi hörs! ♥


- kbry

kvällen igår var ganska awesome faktiskt, orkar inte berätta.

Idag är det soool ute, helt otroligt. Marcus kan känna sig ägd! Nu ska jag nog ut och sola ett tag och sedan bege mig mot hm.. stan kanske. skriver bättre sen, för har ingenting att berätta. heido


tredje gången gillt? fast ne ;pPpP

- you make me laugh

Detta är inte bra.. Det är 29,6 grader ute och jag sitter inne och kollar film? Det var meningen att jag skulle följa med till stranden men det var inge soligt och jag skulle bara åka dit för att sola så jag skippade det. Jag har undertiden kollat två filmer, en wallander (som jag sett förut) och emma och daniel - mötet. Daniel spelas av anastasios soulis och han är ju rätt snygg, eller iallafall ibland. Nu hade jag tänkte att försöka ta mig ut, fast solen gick just i moln så jag stannar nog inne ett tag till. Men det blir då inget mer film tittande!

Om en vecka och två dagar kommer emelie ner till göteborg, helt otroligt! ♥

- hothothot

Godmorgon.

Fick en sovmorgon i morse så nu är jag nästan helt utvilad, fast det känns inte nu. idag är det jätte varmt så vi skulle ta oss en tur till stranden därför att det är allt för varmt för att vara hemma. Tyvärr ser det ut som att det ska börja regna så vi ska stanna hemma ett tag till. Så nu ska jag gå och ta på mig bikini, skjortan från hm och solglasögon hade jag tänkt!

ohhnej, det har börjat åska enligt pappa.. dröjer nog ett tag till vi åker ;o



- Elins outfít


chinos - Ellos
t-shirt - weekday
vitt linne - Ginatricot

dock tråkig outfit men..

- Elin shoppar


weekday rea 37,5:- ordinarie 150:-

H&M 99:-

Gina tricot 199:-

weekday rea 50:- ordinare 200:-

topshop 399:-

- bad luck

Gårdagen hade som sagt sina negativa och positiva saker, men det kändes som att det mesta gick emot oss. Vi vaknade kring tio och då gick vi upp och gjorde oss klara vid halv tolv skulle vi cykla in till stan och efter att vi letat fram två lås och nycklar till låsen och skulle cykla iväg så vad det inge luft i däcken. Då var det bara att använda sina ben och gå in till stan. När vi kom in till stan hann vi gå på 3 affärer sen ringde pappa och sa att vi skulle gå till willys (vilket var riktigt långt..) Jag blev jätte sur för att jag tyckte att det vara alldeles för långt men pappa tycke inte det så det vara bara börja gå. När vi hade gått halv vägs så ringde pappa och då kom vi fram till att han hada sagt fel så han kom och hämtade upp oss. Vi åka iväg och köpte en moppe hjälm och sen åkte vi hem. Direkt då vi kom hem så tog vi moppen på en gång och åkte till stan. Stanturen gick bra, så då mötte vi inte på några motgångar. När vi kom hem så skulle vi göra pizza och jag var riktigt sugen på det. Vi slängde in dom i ugnen och när vi sen tog ut dom var dom hårda som stenar. Den middagen fick vi iallafall ett gott skratt åt våra skämt om pizza. Dom skämten tar jag inte upp här för det är våran humor.

Efter middagen åkte vi iväg för att vi skulle bada. När vi hade lyckats leta fram något madde kunde bada i så kunde jag inte bada längre.. Då åkte vi istället iväg och köpte jordgubbar och choklad, sen åkte vi iväg till några klippor och låg och pratade.

När vi kom hem slog vi på en film, never back down. Filmen slutade kring halv 1, då gick vi ut till stugan. Dock insåg vi att det var minst 15 spindlar utanför stugan som satt i taket och allt möjligt. Efter typ 30 minuter lyckades jag övertala madde att låsa upp så vi tog oss in. Väl inne i stugan så stod dörren öppen men ingen av oss vågade stänga den. Tillslut så tog jag mig mod att göra det. När vi lyckats säga godnatt så efter typ två minuter så hoppas madde upp ut sägen och tänder lampan och säger "det var en spindel på min kudde!!!". Hon visar mig den och sen tog vi beslutet att gå in och lägga sig.

Så imorse när dom hittade oss låg vi i varsin sida av soffan inte mysigt alls. Fick tyvärr inte mycket sömn för iv somnade kring två och vaknade typ halv sju, jippiE!

Idag har jag tagit det lugnt. Madde åkte vid halv tio och då hoppade jag inte i duschen och freschade upp mig lite. Sen gick vi ut på en prommenad men det var nästan för varmt för att vara ute och gå. När vi kom hem åkte vi iväg och handlade. När vi kom hem gick jag ut på altanen men det var för varmt för att sola också, så det var inte mycket man kunde göra i värmen som var idag.

Resten av kvällen har jag spenderat framför tv. Har kollat på edge of darkness. Faktiskt en rätt bra film, kanske värd att tipsa?

nu kommer iallfall vad jag shoppar och dagens outfit!

- sleepover

idag blev det en sväng till stan med emelie, köpte ett armband - bild kommer en annan dag... när vi var klara på stan insåg vi att det inte gick någon buss så då blev vi tvugna att gå hem, i regnet..

Annars har det inte hänt något speciellt idag. Men nu ska jag gå och packa ihop lite grejer och bege mig utåt, skriver imorgon för det blir nog mest troligt att sova borta ikväll. ;)

heido


- sooon

som sagt som emelie skrev så har jag inte bloggat men jag har umgåtts med madde så mycket som det gick men nu har hon åkte hem. Ska skriva om gårdagen sen och jag kan säga det var mycket motgångar men det fanns ljusa stunder också.

Ska lägga in vad jag har shoppat också men kameran måste ladda först och sen ska jag ta kort på dom!

nu ska jag äta!

- O.C

Elin bloggar inte?.. men hon skriver väll snart igen, får vi hoppas.

Kvällen har varit trevlig, haha.. kan beskriva den med skratt, margaritas, cykelturer och mygg!

Orkar inte skriva mer nu, vi hörs bloggen. ♥

 


- tralala

då vare mindre än två veckor kvar till göteborg, awesome or what? Så jävla skönt att komma bort från allt ett tag, eller ja.. typ allt. Vi har ganska mycket planer för göteborg, men vi får se hur det blir med dom, hehe.

Okeii, jag kan inte skriva nu, förlåt.

ska typ städa lite, äta och sedan bege mig ut för att träffa...... hm.. skriver mer ikväll iallafall. ;)

pussssss ♥

 

(alla ni random läsare fattar säker ingenting av mina inlägg, hehe, men börja kommentera eller nåt så att ni inte längre är anonyma..... tack!)




- kvantum

orkade inte blogga igår, det blev så sent. Vi tog oss en tur till kvantum och sedan till mjölkudden. Påväg mot max mötte vi marcus, väldigt random, haha. Stannade och snackade med honom ett tag och sedan begav vi oss vidare på nya äventyr. När jag kom hem såg jag film innan jag somnade och sen när jag vaknade märkte jag att jag hade typ 100 missade samtal från marcus och även några från anton, antar att dom somnade nu eftersom dom inte svarar... illa.

idag har jag inte så mycket planer, hade varit rätt så nice att sola men.. ajja, skriver senare.

puss




- if everything was real

Dagen har varit jätte trevlig även fast vädret inte varit på våran sida. Jag har spenderat allt för mycket pengar för min börs men det får jag väl ta. Bion var iallafall också jätte bra men på något konstigt sätt så grät jag mig igenom typ halva filmen? jag kan säga jag brukar aldrig gråta..

Nu kollar vi she is the man sen blir det väl att gå ut till stugan. skriver imorong och då får ni bilder på allt jag handlat.


- hoteeeeeeeeeel room service

ah hei, har egentligen ingenting speciellt att skriva men kan väll berätta om min dag som vanligt dårå. Planen var att åka till typ arcus eller aron men eftersom solen gick i moln och jag hörde folk säga att det skulle bli regn så skippade vi det och hängde på bergnäset istället. Nu ska jag bara snabbduscha och sedan bege mig mot... hm.. nånstans, inte bestämt ännu. ;)

igår kom en person hit, vet faktiskt inte om jag borde nämna honom i bloggen? ah fast ne, tror han får förbli hemlig ett tag till, har förmånga läsare för att avslöja sånna saker just nu, hihi. Vi såg iallafall på fotbollen och chillade, typ.

Skriver kanske senare, fast tror inte jag orkar.. men vi får se, det beror på hur länge jag blir borta ikväll. Pussssheis!



jag saknar nästan mitt hår.. fast ne, men ska snart bli blond igen ;ppPp

- in my heart

Vi har suttit hela kväll och kollat en "film", sen visade det sig att det var en serie så nästa avsnitt är imorong - suck. Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig för imorgon ska jag upp i tid och iväg till stan och möta upp madde. Vi ska gå hela dagen på stan och sen ska vi åka iväg och kolla på eclipse. Däremot så vet vi inte vart biografen ligger men vi får ta spårvagnen och leta hehe.

Vill ni något får ni höra av er för jag kommer inte kunna blogga förän på kvällen! :)

skriva om ett dygn eller något liknande


kan det bli bättre?

- Elins outfit





Kofta - Ginatricot
vittstandar linne - Ginatricot
spets linne - Gina tricot
shorts - Rut m. flr
klocka - ur&penn
läder armband och tre ringar - olssons ur och guld
stor ring - lindex

- they don't care about us

Dagen började med att vi tog tåget in till stan. När vi hade parkerat så kom ett tåg (tåget innan det vi skulle ta) men vi orkade inte skynda oss så vi fick vänta  minter på det andra tåget. hehehe, på tåget satt det 3 snygg killar, mums! När vi kom in till stan tog vi oss till NK där vi mötte upp ulrica och så gick jag och kikade lite gran med jag letade efter acne kläder och jag hittade ingenting. Då gick vi iväg ill olivers och åt. Det blev en hambrugare för mig, illa.. Sen bestämde vi oss för att börja åka hem eftersom det inte är särskilt trevligt att gå på stan med små pojkarna. Efter många men tog vi oss hem och jag slapp till och med betala hehe! När vi kom hem gick jag raka vägen ut på altanen. Dock blev jag avbryten hela tiden så hann inte bättra på brännen tyvärr...

Nu har jag varit och spelat lite fotboll och visat mina skills men jag lyckas bara skada alla..

nu måste jag hjälpa att slå på linus dvd för min familj är inte dom mest tekniska..  outfit kommer snart!


- emelies outfit!





Linne - utomlands
Leggings - vero moda
strumpor (bara för att, haha) - team sportia
halsband - tiffany & co.

- If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

blev väckt vid elva imorse men somnade såklart om. Har inte gjort någonting speciellt idag, bara tagit det lugnt. Efter middagen blir det förmodligen att åka och träffa folk om jag inte får besök av en annan person, vi får se ikväll. ♥ Har inte så mycket att skriva men lägger in en outfit sen.

 

pusssss!

 


- emelie tipsar!



Jag vill tipsa er om att gå och se eclipse på bio. Filmen är grymt bra (iaf för er som gillade de tidigare filmerna) och det är alltid lite extra mysigt att gå och se den på bio. Kan inte säga så mycket mer, men jag tycker verkligen att det var värt att de den!

trailer:


- förlåt bloggen...

...men nu är jag tillbaka efter en liten paus! kände att jag inte alls hade tid eller ork att skriva och jag vet att det är dåligt, förlåt elin för att du har fått stå för bloggandet helt och hållet i drygt två dagar... ♥

jag orkar inte berätta om mina tidigare dagar, men igår såg jag eclipse på bio, den var kind of awesome! Idag har jag varit på stan med emelie på dagen, hittade inte så mycket bara några pojkar utanför en kiosk som tiggde pengar till en twister, eller hur var det? ;) Sedan på kvällen åt vi på stan, en tacotallrik på dagobert och därefter drog vi till kvantum där vi köpte jordgubbar i väntan på marcus och albin. När dom kom chillade vi gärnet, haha nej men vi gjorde inget speciellt, eller ovanligt, haha.
vid tolv kom emelies far och hämtade oss på mjölkudden!

Nu ska jag lägga mig och kolla film, vi hörs imorgon.

puss



failad bild på mig, men inte på min sötnos elin! saknar dig.


- you are a lie

Dagen började med lite shopping på kungsmässan. Sen for vi och handlade lite mat och även så att maggan kan göra palt eftersom det inte finns att köpa här nere. När vi kom hem satte jag igång med att spela dator med linus vilket är en ganska bra sysselsättning. Vi hann även med en promenad efter maten. Resten av kvällen spelade jag med linus. jag börjar typ bli nörd..

Imorong ska vi ta pendeltåget in till stan och gå och äta lite lunch. Ska även kolla lite på rean i NK eftersom orginal priserna är lite för dyra för mig. Får se vad som händer sen.

men förvänta er ingen bra uppdatering för det kan jag verkligen inte lova.


- Elin shoppar

Nu har vi varit på stan en sväng och detta fick följa med hem. Vet däremot inte om jag ska behålla den översta koftan. Tyckte nämligen det var jätte ful förut men nu tycker jag den är snygg fast vet inte om jag kommer använda den..



Gina tricot - 249:-


lindex - 129 på rean (orginal pris 199:-


(ringen) Lindex 39,50:-

- Elins outfit

känner egentligen inte för att skriva alls för emelie bryr sig inte ett dugg.. men jag får väl göra det för att någon ska skriva.

 

linne - h&m
Shorts - carlings
leggnings - SeeMee

- free fallin

Godmorgon!

vaknade nyss efter att ha sovit ganska dåligt. I natt vaknade jag och då insåg jag att  jag hade ett tuggumi fast kletat på mitt ben? lyckades få bort det och ont gjorde, lyckades somna om men det tog ett tag.

Nu har jag ätit och ska nu försöka slänga på lite smink, hoppas bara att jag inte får ett kli attack. Sen ska vi åka iväg till stan och äta lunch, shoppa och handla.

Nu ska jag äta äta en nektarin innan vi åker iväg!

outfit kommer sen!

- Elin hissar&dissar

HISS:

Dagens hiss får gå till att man kommer in på sitt första handsval till gymnasiet. Jag fick idag vet att jag kom in på mitt första handsval som var enp (entrepenör). Det var jätte skönt att veta det så att man slipper gå omkring och grubbla över det hela sommaren. När jag sökte trodde jag inte att jag hade en chans men tydligen. Tänk om man inte kommit in på sitt först handsval så hade man nog känt sig ganska besviken. Så det känns iallafall skönt att veta det. så jag hissar känslan av att få veta vart man ska gå till hösten och att det blev det man helst ville!

DISS:

Det får gå till att man inte hittar något på rean. Alla verkar gå och fynda på rean men hittar jag något så är det på orginal pris. Själva rean är jätte bra, men dissen går nog till mig själv som suger på att hitta kläder. Har längtar efter rean för att man ska kunna köpa kläder till bra pris men jag lyckad ändå inte, så dålig är jag nog!


elin och rean går inte ihop?!

- when i'm gone

För ovanlighetens skull har jag bakat idag. Det blev en tiger kaka som jag faktiskt lyckades med vilket jag inte brukar. Tyvärr är nästan hela kakan slut nu (jag lovar jag har inte ätit mycket!!). Resten av kvällen har jag spenderat vid datorn med min lille bror och vi har spelat massa olika spel. Man får verkligen minnen från då man var barn eller iallafall yngre. Har även lovat att jag ska försöka fixa något spel till honom men jag vet inte riktigt vad än.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Kanske jag tar mig en tur till kungsmässan om det inte är allt för bra väder vilket det inte skulle vara.

Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag, är riktigt trött.


miss her ♥


- the last song

Det blev en lite prommis för våran del. Vi stannade även på vägen och tog en mjukglass och det var jag som bjöd, stolt. Vi blev bort i över en och en halv timme så nu har man fått röra på sig lite också. Oliver lyckades somna i vagnen så nu ligger han och sover och därför har jag lite tid kvar att sitta vid datorn.

Ikväll vet jag inte vad som händer. Gissar att vi kommer ta det rätt lugnt och ska kankse försöka ta mig en sväng med moppen om jag har nå bensin vill säga.

nu bjuder jag på en cambild..



- if we never meet again

Godmorgon!

Vaknade nyss upp och har precis ätit frukost. Kan säga att det är väldigt ovanligt att jag vaknar så här tidigt men jag är van nu efter sommarjobbet. Det kanske är positivt?!

Igår satt jag och emelie och pratade i telefon rätt så länge, kul för pappa som får betala ;) Hon hann väl berätta allt jag har missat så det kändes skönt att bl uppdeterad. Förhoppningsvis så lär jag väl missa massa annat men nu när madde kommer ner lär jag väl få veta lite mer iallafall.

Nu ska jag göra mig klar, vilket innebär att jag ska klä på mig endast eftersom att jag inte kan bära smink nu.

skriver sen

 

- tidsfördriv

någon som:
någon som förstår dig: My best friends!
någon som du saknar: Hm.. min söte pojk?
något som du längtar efter: typ göteborg, gothia
någon som du hatar:
  ehh.. ogillar?

vem:
vem kramade dig senast: Marcus
vem pussade dig senast: en pojke!
vem ringde dig senast:  Elin
vem ringde du senast: Anton
vem var hemma hos dig senast; hm... jag kommer faktiskt inte ihåg
vem var du hemma hos senast: Pappas tjej, haha

har du:
har du några kärleksproblem: haha, nja... typ kanske
har du ätit något idag: ja?
har du pratat med någon idag: ja
har du gråtit idag : nej
har du skrattat idag: haha jodå ;>


jag:
är rädd för att bli övergiven: jag är inte rädd för att bli övergiven, men jag vill helst inte bli det.
svär ofta: ja, tyvärr
sjunger i duschen: haha det har väll hänt
är du en morgonperson: absolut inte!
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan: jo men det brukar jag ju alltid ha? ;ppPpppP
är kär i kärleken: ja
skrattar åt mina egna skämt: haha, det gör jag faktiskt! x)
vill ha barn: säkert nångång
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis:
  yes

har du:
glasögon/linser: nej
piercingar: räknas öronen? isf, ja.
syskon: halvsyskon
jobb: sommarjobb, typ
för många vänner: kan man ha för många vänner?
rymt hemifrån: aa
färgat håret: för många gånger, ja
bra självförtroende: Haha nej, verkligen inte
sagt "jag älskar dig" till någon: ja
och menat det:  annars skulle jag inte säga det? så ja.
och inte menat det: Nei
gjort något olagligt: för ofta
somnat i skolan: Haha jo, det har hänt
ett ben: ett ben? nej, men jag har två ben däremot.
Tappat bort mig i min hemstad: ja, mitt lokalsinne är väll inte det bästa.
sett en fallande stjärna och önskat mig något: nope
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: ja
gjort något som jag lovat någon annan att inte göra: ja..
smugit ut utan lov: aa
struntat i att dina föräldrar sagt att du ska hem: ah, det händer oxå för ofta..
ljugit om var jag är för mina föräldrar: ja
en hemlighet som ingen vet: ja..
sovit en hel dag: ja
somnat gråtande: yes..

brukar du:

titta dej själv i spegeln: haha, nej aldrig?!
ha ångest: hm..
drömma mardrömmar: ibland
klä dig i svart: ja
lita på folk: typ inte, beror lite på vem
hata folk: nja

sista person:

sista personen som du sov med: emelie & madde
som fick dig att gråta: kommer inte ihåg?

du delade en cigg med: Marcus
skrek på dig:  mamma (inte så ovanligt)
du fick sms från: vet intee, orkar inte kolla





Hahaha, listan blev lite cp! jag vet inte vad som hände, men hade ingenting annat att göra eller skriva så... ;>

- rude boy

Dagen har varit jätte lugn sen vi kom hem. Det har inte varit någon höjdar väder så det har inte gått att sola vilket är synd. Juste nu är ulrica och linus och hämtar upp ulricas mamma på flygplatsen och hon ska vara här den här veckan därför att fritids har stängt och pappa och ulrica jobbar. Jag hade ställt in mig på att jag skulle få vara hemma alldeles själv och bara få sova ut och sola hela dagarna, men det ser inte ut att bli så nu. Som tur är kommer madde ner så då lär jag väl träffa henne nån dag eller kankse flera?

Just nu ångrar jag så himmla mycket att jag inte åka på språkresa. I veckan så kom en platschef från linköping till pappa och då började vi prata. Han berättade att hans flicka som var lika gamal som mig var på språkresa i malta (dit jag hade planer att åka.) Han berättade att hon var jätte nöjd. Hur tror ni det kändes? tänk att jag kunde ha varit på språkresa nu men det blev inte därför att jag inte fick med någon kompis. Jag känner att jag ska göra absolut allt för att få åka nästa sommar istället så nu tycker jag att någon av er kan  börja spara pengar och åka med mig. fatta bara vilken upplevelse!


- klockren!

Kopierade detta från paows blogg, men var tvungen för det mesta var så j*vla sant! 

LÄS och LÄR.


 28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:
1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be ossi nte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast avallt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.

24 saker killar önskar att tjejer visste.

1. Gråt är lika med utpressning.
2. Vill Ni något, fråga! Små ledtrådar funkar inte.
3. Klipp aldrig av Er håret, aldrig någonsin!
4. Ibland tänker vi inte på Er. Lär Er leva med det.
5. Gör dig av med din katt.
6. Saker vi sa för 6-8 månader sedan är inte ett argument för att få bråka.
7. Alla kläder Ni tar på Er ser bra ut. Det är sant!
8. Christopher Columbus behövde inga riktlinjer, det gör inte vi heller.
9. Ni har för många par skor.
10. Om Ni tycker att Ni ser tjocka ut, då är det säkert så. Fråga inte oss.
11. Lär Er att använda toalettlocket, om det är uppe, fäll ner det.
12. Markera alla bemärkelsedagar i den gemensamma kalendern.
13. Självklart är det svårare att pissa stående än att sitta ner. Någon gång missar vi, lev med det!
14. Ja och Nej är helt acceptabla svar.
15. Huvudvärk i 17 månader är ett problem. Sök upp en läkare.
16. Fejka aldrig. Vi är hellre ineffektiva istället för att bli lurade.
17. Söndagar och måndagar = Sport.
18. Om Ni inte klär Er som Pamela Anderson i Baywatch. Tro då inte att vi kommer kolla en massa såpoperor med Er.
19. Om det är något som kan uppfattas på två sätt, och det ena gör Er ledsna och arga, då menade vi det andra.
20. Låt oss kolla in andra tjejer. Om vi inte får göra det hur ska vi då kunna veta hur söta och fina Ni är?
21. Ni kan fråga oss att göra en sak, eller tala om hur Ni vill att det ska göras. Men inte både och.
22. Tjejer som använder push-up-bh och lågt urringade blusar har ingen rätt att bli förbannade när vi killar kollar in Era bröst.
23. Ni har tillräckligt med kläder.
24. Sex är det bästa sättet att säga: Jag älskar dig!


- sämst uppdatering

Boden alive (kan inte annat än att hålla med alla om att det verkligen suger!)


förlåt för den extremt dåliga uppdaterigen, men jag har verkligen inte haft tid. I fredags kom pappa och hämtade mig och madde i luleå, när vi kom till boden drog vi till stan och kollade läget en sväng och sedan blev det en prommenad tillbaka. Under dagen hann vi gå till kvantum (halva vängen till stan) från ewa minst fem gånger, illa.

Mot kvällen fick vi även besök av emelie och amanda som kom med bussen. Vi fixade oss lite snabbt och begav (kan man säga så?) oss sedan till stan (om man nu kan kalla det för "stan") ännu en gång.

Kvällen blev lite oplanerad. Mötte ludde där lite random eftersom jag inte trodde han skulle dit och sedan gick jag & tjejerna med hampus, knut och några till - det var trevligt ett tag, sedan blev allting bara kaos och jag ångrar verkligen att vi mötte upp dom från början, hade hellre gått själv så det slapp bli en misstolkad situation. Jag måste bara få tillägga att jag avskyr folk som ljuger och hittar på saker om andra. Senare lämnade jag och emelie hampus och hans gäng och begav oss till busshållplatsen där jag satt och pratade lite med ludde... kvällens höjdpunkt typ?


Igår hände det verkligen ingenting speciellt. Under dagen chillade vi med lite jordgubbar och mot kvällen gick vi in till stan där vi mötte upp marcus och hans kompis. Efter att ha gått runt på "området" ett tag bestämde vi oss för att hyra en "tramp-svan" eller vad det nu var, iallafall en trampbåt som såg ut som en svan så då körde vi runt med den i typ 40 minuter, haha. Resten av kvällen gick vi bara runt och snackade med lite folk, satt på en bänk och ja.. vad gjorde vi mer? ajja, typ ingenting. Sedan skulle marcus och kolla på sin kompis lägenhet och vi orkade inte följa så då gick vi till max och käkade pommes frites! 

När vi kom hem gick madde och la sig medan jag och emelie hade all energi i världen, haha nej men vi var jättepigga så vi gick upp och snackade med pappa och hans kompisar som varit här hela kvällen, dom var lite smått onyktra så vi fick oss ett och annat skratt. Jag behöver inte ens nämna vilken tid vi gick och lade oss.

Det var min helg i detalj typ? fast ne.

Idag har jag sovit bort halva dagen men är fortfarande trött. Sitter just nu och väntar på att min far ska komma och hämta upp mig så att jag kan få ta mig hem till luleå!

Heido

- elin outfit



linne - ginatricot
kjol - slöjden
korta leggnings - lindex

- ögoninflammation

ojojoj, detta är illa. Igår blev det en jätte god middag som bestod av massa småplocka. Resten av kvällen satt vi ute på altanen och pratade om allt möjligt. Vid ett tiden gick vi in och la oss.

Imorse vaknade jag förstaa gången vid halv sju av barnen, var inte särskilt sugen på att gå upp så jag lyckades somna om till halv tio. Då åt jag lite frukos klädde på mig och åkte iväg till freeport. Inhandlade inget till mig ssjälv men köpte en sak till mamma, vilket inte är så vanligt. Blev att åka hem och äta lunch och åkte jag och ulrica in till kungsmässan. Provade massa saker men ingen var nog bra för att följa med hem. Tur är det eftersom madde kommer på tisdag.

Förresten har jag på något vis lyckas få ögoninflammation så jag har fått klara mig utan smink och det kommer jag nog också att få göra några dagar framåt.

Nu lägger jag in dagens outfit

- boden alive

gårdagen var galen, bra och mindre bra. Jag orkar verkligen inte förklara, men jag är jävligt less på en del personer och mindre less på andra! HEIS

bloggen dör, från min sida typ..


- Stranden

Dagen har bestått av mycket sol eftersom det varit toppem väder idag, kring 30 grader. Imorse vaknade jag i tid och gjorde mig i ordning och åkte iväg och kollde när linus spelade fotboll. Det var meningein att oliver också skulle spela men han ville inte, istället så ville han gå och sätta sig i bilen där det var 100 grader. Vid tolv åkte vi ivåg till stranden i två timmar. På väg hem stannade vi och handlade glass och lite mat. Nu är jag hemma och har precis kommit in efter att ha legat ute på altanen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite plocka mat ikväll, trevligt.

Ikväll ska jag försöka lägga in en bild!


igår kväll innan jag gick och la mig så hittade jag inte min klocka för jag saknade den i mitt skåp. Jag letade och letade men jag hittade den inte. När jag hade lagt mig låg jag och funderar vart den kunde vara men jag kom inte på det så jag låg och funderade hur länge som helst. Imorse letade jag som en tok och frågade alla i huset men ingen hade sett den. Hittade den tillslut vart tror ni den var? självklart låg den i min sminkväska, pucko!

- Elin tipsar

Idag då jag var och handlade godis så köpte jag även med silica som stäker hår, naglar och hud. Det är inte säkert att det funkar på alla men eftersom att en burk innehåller 165 tabletter och man ska ta 2 om dagen så räcker det länge. Vet inte om det funkar på mig men ulrica sa att det funkade jätte bra på henne så det var hon som tipsa mig. Nu ska jag väl pröva i några månader så får vi se om något händer. Tycker det är värt att prova!


en burk kosta ca 50 kr!

- beautiful monster

Nu sitter jag här och kollar lite på iron man, nog för att jag sett den tv gånger förut. Juste nu vill jag bara gå och lägga mig för mitt öga kliar och så är jag förskyld. Hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk igen.

Idag blev det att sola ett litet tag med hann inte med det någon längre tid för jag var tvungen att göra salad. Annars har min kväll bestått av mat, prat, godis och en moppetur. När jag skulle åka och handla godis så tog jag moppen och när man tar av sig hjälmen är man ju inte direkt snygg och här i göteborg är det inte så många som kör moppe så jag var helt diffrent där.

Nu tror jag att sängen kallar men först ska jag tipsa! ;)


Juste någon som är sugen på att köpa en cykel?

- färdijobbat

Nu har jag jobbar klart denna och och för hela sommaren. Det känns jävlig skönt men nu längrar jag tills pengarna är på kontot hehe. Nu ska jag iallfall ut och sola bjuder på två bilder undertiden



jag vet jag är mongo...

- awesome

Kvällen har varit trevlig, orkar tyvärr inte berätta i detaljer osv. Jag har insett att jag och elin är väldigt bra på att komma på "dissar", vi måste vara väldigt negativa.. illa. Hur som helst, nu är det inte alls länge kvar till jag åker ner till henne, ingen förstår hur fucking awesome det kommer bli (förutom jag och möjligtvis hon). Jag längtar. Saknar henne. Men nu ska jag inte lägga ner nå mer tid på bloggen ikväll, godnatt. ♥


Once apon a time there were two blonde girls.......

- nattt

Nu har jag suttit och pratat med anna om snygga killar vilket inte är ett ovanligt samtals ämne när det gäller oss. Nu hade jag tänkt att gå och dricka en drickyoghurt eftersom vi åt plättar till middag och då blir man mätt för en kort stund. Ska även försöka ta över tv:n men vet inte om jag kommer lyckas för pappa är ganska besämt när det gäller tv:n.

Kom att tänka på att jag och emelie har inte berättat något om oss själva, haha finns kanske inget att berätta... Men om emelie är med på det kanske vi drar igång en frågestund eller något och så får ni svar från båda sidorna. vem vet hur det blev.


jag som lite, dock dålig kvalité


- Elin dissar

Hade tänkt att göra en diss:

DISS:
Dagens diss går till långklänningar. Förlåt för er som gillar det men jag tycker det är långt ifrån snyggt. När jag såg en hänga på cubus höll jag på att skratta ihjäl mig! Jag trodde det var något slags skämt. Nu har jag sett att det börjar bli allt vanligare, bloggare här det och folk på stan. Skulle inte förväna mig om jag har på mig det i slutet av sommaren för det brukar bli så men just nu tycker jag det är jätte fult!


när jag kollade på dessies blogg hittade jag den här, hur snyggt är det från en skala 1-10 tycker ni?


- airplane

Nu är även denna dag snart över och den har sett ut som alla andra. Kan därför inte berätta särskilt mycket. Idag har jag iallfall damtorkat 29 hyllor med minst 22 färgburkar på varje hylla, tidsfördrivande iallafall. Påvägen hem stannade vi och handlade lite inför maten och så kollade vi på ett hus. Gillade det men om jag tror rätt finns det människor i den här familjen som inte gör det.

Imorgon är det sista dagen på jobbet så jag ska väl ta i lite extra och sen ska jag bjuda på glasstårta tror jag (som pappa betalar!) Sen så ska det bli fint väder så ska försöka hinna med att sola lite. Ska även ta vara på kvällen och vara upp längre än till nio eftersom på lördagen så behöver jag inte gå upp tidigt - underbart!

Igår förde pappa in mina betygspengar på mitt konto så när jag gick inte idag och kollade om jag hade fått mina pengar så blev jag överlycklig när jag såg saldot, finns inget annat att säga en att jag är rik (om men jämför med vad jag brukar vara då.)

Nu ska jag gå ut och hjälpa pappa att måla eller något.

HAHAHA jag är inte annat än failad, jag höll på att skriva ut den här sidan, lyckat elin!


saknar min sötnos ♥

- old pictures!

Här kommer en massa gamla bilder fulla med minnen ♥, bara för att jag inte har någonting speciellt att skriva:

























och så avslutar vi det hela med en ego bild! ;ppPPppP


- emelie hissar & dissar

Hiss:
Jag vill hissa sommarlovet i allmänhet. Har säkert hissat detta för länge sen och då får ni gamla trogna bloggläsare höra det en gång till medan ni nya får läsa det för första gången, haha okej.. det där blev bara rörigt. Men tillbaka till hissen. Det är så sjukt härligt att bara vara ledig, ta det lugnt och träffa folk, love it. Sommarlovet är helt klart det bästa lovet på hela året och inte bara för att det är lägnst utan också för allt man kan gör!a på sommaren, det är helt enkelt awesome!



Diss:
Dagens diss är folk som härmar bloggar. Det är så irriterande när man börjat med någonting nytt på bloggen och är nöjd med att man kommit på det, några dagar senare då man läser en annans blogg märker man att den börjat med samma sak, less. Alltså ingenting illa menat, det är bara lite drygt att försöka bli något man inte är, eller hur jag nu ska förklara. Det är ju helt okej att "sno" en kategori eller nåt, men det vore trevligt om ni sa något istället för att låtsas som om det är ni själva som kommit på det!

RSS 2.0