- godnatt

Nu känner jag mig allt för trött så nu ska jag krypa ner i min säng och hoppas på att jag somnar snabbare än igår. Igår tog det över två timmar för mig att somna och det är jävligt drygt kan jag säga. ajja sovgott! ♥

fråga inte vad som hänt med emelie för det vet jag inte!

- turn back time

vet inte riktigt vart emelies uppdatering har tagit vägen! inte bra gjort emelie..
Just nu sitter jag och chillar och väntar på att klockan ska bli nio för så ska jag kolla kommisarie Vinter och sen sova. Imorgon är en bland det jobbigaste dagarna men har hört rykten om att vi ska göra glass i ugn så då blir dagen betydligen bättre! Nu ska jag återgå till det jag gjorde,

skriver kankse senare!


I did everything to forget you. I had almost forgot you but now you're in my head again and I don't know if I will forget you this time?

- fail

Dagen har varit bra. måndagar är faktiskt ganska lugna för oss. Gjorde klart matten så nu orkar jag inte plugga nå mer inför provet för jag frågade och mitt betyg hängde inte på det här provet så det känns skönt. Hände inget speciellt så orkar inte ta upp något.

Idag skulle jag vilja plugga. Ja ni har rätt jag vill plugga! det är bara för att allt ska hinna bli klart, men det blir inte plugg. Imorgon ska agnes komma hem till mig så ska vi skriva om kärnkraftverk och vattenkraft och massa.. ajja så kolla om det är något jag kan göra nu annars går jag och kollar tv!


epic fail! haha efter idrotten var jag lite för snabb på att ta på mig och så här blev resultaten ;)

- elins outfit




Skorta - tagen ut pappas graderob. köpt på nk tror jag!
linne - ginatricot
leggnings - lindex

- sova

nu har jag kollat två avsnitt och har bestämt mig för att gå och lägga mig. är inte direkt trött eftersom att jag sov till halv tolv men jag vill inte vara trött imorong när jag vaknar. Den här veckan blir sista plugga veckan och jag kommer faktiskt att ha ganska mycket att göra. jag ska försöka det bästa jag kan med blogg men det blir bättre efter den här veckan för nu är det slut spörten.

Ajja nu går jag upp och imorgon när jag vaknar är det en ny vecka med massa plugg så jag ska njuta av dom 1h och 45 minuter som är kvar!


emelie vart kissnödig då vi var ute... ;o

- äpple!

Springturen gick bra i stortsätt förutom att jag fick mjälltugg. kämpade iallafall på och jag lyckades ta mig hem. När jag kom hem hoppade jag in i duschen på en gång. Sen åt jag äpple och det måste vara det godaste som finns när man har varit och tränat. Eller vilken frukt som helst!

Nu har jag kollat lite gg och precis avslutat mitt andra äpple. Ska fortsätta att kolla lite gg och sen får vi se vad som händer!


blundade så ni får den i liten.. ;)

- run

såg just att emelie skulle träna och jag blev så jävla sugen på att fara och träna. Orkar dock inte fara och träna på natilus så jag tar mig en spring tur runt varvet och gültza. tror inte det kommer gå så bra för jag är så förskyld men jag får ta och göra det bästa av det. Sen blir det hem och duscha och sen fortsätta se gg (gossip girl)

önska mig lycka till!

- halo

NU ska jag vara duktig och räkna matte, även fast jag inte fattar ett skit, men men sånt är livet. Senare blir det att träna och sedan avsluta kvällen med en riktigt bra film/serie, är rätt så sugen på att se nåt avsnitt av sex and the city. Men vi får se vad det blir att se.

Heido, I know you love me! xoxo



Crazy :*

- Emelies outfit!



Linne (syns inte men..) - Gina tricot
Tröja - Weekday
Leggings - bikbok

- kalas!

Här kommer lite bilder från maddes födelsedag:


Födelsedagsbarnet med några av sina fina presenter! ;)


Jag&elin typ dansar?..


Singstar!


En söt tjej på bild!


Och tillsist hennes presenter!

(det var typ alla bilder jag hade.)





- elins outfit




blev en chill outfit idag eftersom det är söndag.. blev mina gamla converse!

T-shirt - h&m
leggnings - bikbok
converse - johanssons

- try sleeping with a borken heart

Det gick inte så jättebra för oss med pluggrycket, så det får bli en annan dag.. Nu sitter jag här och har nyss ätit, känns som att jag ska dö för att jag är så mätt, trött och klara inte av att ta tag i högen med läxor.. suck, skolan försöker döda mig in i det sista, men nu är det inte alls länge kvar!

Jag firar mitt sommarlov med att dra till piteåhavsbad hela nästa helgen, tro mig det kommer bli najs. Har ingenting speciellt att skriva så heido.




I was blooond! ;o haha, saknar faktiskt inte alls mitt blonda hår längre,
men ska färga det mörkare innan skolavslutningen! :)

- mat

Nu är jag hemma från emelie. Vi har hunnit med att plugga fast det blev inte så mycket sen tog vi oss även en promenad. blev väl inte den längsta men vi han prata igenom alla våran planer inför helgen så hoppas att det blir bra. Jag och emelie ska iallfall på onsdag och inskaffa alla saker vi ska ha med. men nu ropar mamma det är mat!

- last time

Vaknade vid halv ett, helt otrolig sovmorgon alltså! Jag har inte hunnit göra något speceillt idag, bara duschat och bråkat lite med min mamma&låtsas pappa, men det är ingenting ovanligt.. Snart kommer elin hit och då ska vi göra ett sista pluggryck innan sommarlovet. Skriver mer sen!

GRATTIS PÅ MORSDAG MAMMA, you are the best. ♥


- vaken

vaknade för typ en halvtimme sen och då åt jag frukost på en gång för jag var hur hungrig som helst. Idag är det söndag och då brukar det betyda att man tränar och pluggar men jag är så förskyld så jag måste ta det lugnt med tränat fram till det har gått bort helt. Skulle förmodligen vara med emelie idag men hon verkar inte vara vaken för hon är inte på msn och svarar in på mina sms så något konstigt är det. Jag ska iallfall vänta in henne och höra vad vi ska göra sen får vi se. Nu måste jag göra mig klar och sen kommer kanske en oufit om det inte blir att sitta inne hela dagen.


- love

Kom hem för typ en halv timme sen. Kvällen har varit jätte trevligt. Elvira drog redan vid tio för hon hade match imorgon så hon missade som det bästa draget. Jag och amanda stekta iallafall runt på stan med lite hjälp av malin, evelina och linda. Haha det var rätt många som var tillräckligt dragna men det är kul för då blir dom osociala. Däremot tycker jag att folk är lite äckliga för det var typ sånna som var 24+ som började ropa och allt men inte svarade man haha! Hann iallafall med att se många snygga kan jag säga ;) nämner inga nämn!

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag tar mig upp imorgon och vi får se vad som händer då. måste iallfall plugga litegran men jag skulle behöva anting agnes eller anna men jag har inte möjlighet till någon av dom.. ajja sov så gott för det ska jag!


I miss my makrigialos! ♥

- smells like teen spirit

Nu är det snart dags att sova, klarar typ inte av att vara vaken längre men det är väll inte så konstigt eftersom jag var tvungen att ställa väckaren på nio i morse.. Men imorgon blir det förhoppningsvis en lång sovmorgon eller vi får se om någon av mina vänner dampar på min mobil så jag vaknar, hoppas inte!

Imorgon måste jag plugga en del, annars vet jag inte. Nu är det en vecka kvar, sen går jag på sommarlov iallafall (dock en vecka före alla andra).

PUSS


- zombie

Sitter och lyssnar på hööög musik och bara chillar, på en lördagkväll... kan ni förstå det? jag känner mig jätteduktig! nej men det är lika bra att passa på eftersom jag har en känsla att det inte kommer bli så mycker sånt inom den närmaste framtiden (a).

Jag är ganska less på datorn, så funderade på att gå ut en sväng med en kåmpis, det vore rätt så chill ändå, vi får se. skriver sen ♥


- BODEN

Kom hem för ett tag sen och har tyvärr inte hunnit blogga nånting idag eftersom jag varit hos pappa i boden och chillat. Jag gillar inte att åka bussarna till boden för att det inte står någon hållplats och man själv måste veta vart man ska gå av, det är lite jobbigt när man inte hittar men det funkar.

På bussresan till boden hade jag sällskap av min vän madde som också skulle till boden. Vi pratade och lyssnade på musik, plus att hon målade sina naglar, skills! Hann även gå in på några affärer i boden, men det fanns dock inte så många bra. Ikväll blir det bara att ta det lugnt eftersom jag har många helger i framtiden som är planerade och då har man inte tid att chilla.

Bara för att: det är 7 skoldagar kvar till sommarlovet! helt f*cking otroligt! :D


- like oldtime ♥

Just nu sitter jag och väntar på att amanda och elvira ska komma hit. Förhoppningsvid har dom börjat åka. Elvira ska för ganska länge sen att hon skulle byta om och sen komma hit men när det gäller elvira vet man aldrig. amanda skriver jag med på msn så hon kommer väl om ett tag. Somsagt så blir det att gå in till staden och ta det lugnt och sen är det även crusing så då lär det väl bara förbi bilar och tuta och spela massa musik. Förhoppningsvis lär det vara mycket folk i stan och kanska man träffar någon man känner. Nu ska jag byta linne för jag har lyckas smutsa ner det. kanske det kommer en outfit för kvällen också ;)


old ♥

- hjälp?!

Nu är frågan färga mörkare eller stanna som blond?


Blond?


eller den? (kommer inte bli så mörk!!)

- don't smile

Nu är jag hemma efter en lång tur på stan. Jag gick till stan ungefär 10 minuter efter stan inlägget och kom hem nu så jag kan stan bra nu. Tror det är tredje dagen jag är på stan nu men vad ska man annars göra en lördag? handlade inget. skulle köpa hårfärg men min mor ville inte hjälpa mig. dock är hon inte så mycket bättre än jag men så är det.

Kvällen ska spenderas med elvira och amanda och vem vet om det blir någon annan?! blir nog att vara i stan eller norra hamnen och ta det lugnt. Igår vet det så mysigt så vi tänkte ta det på nytt.


sommaren 09 ♥

- elins outfit






linne - ginatricot
jeans - weekday
skärp - h&m skulle jag tro?
converse - nilson
skinjacka - vila
väska - h&m

- stan

hade tänkt att lägga upp dagens outfit men eftersom att jag fick veta att amanda är på stan nu så måste jag skynda mig att göra mig klar och dra in till stan. Men när jag kommer hem lovar jag outfit och kanske hiss och diss, vem vet!

hör av er om det är något! ♥


- someday

emelie berättade som sagt om våran gårdagen så jag tar det inte igen. Idag får vi se vad som händer, emelie och madde ska till boden och ale hade andra planer så jag ska träffa upp amanda och elvira hade jag tänkte. vet inte vad vi ska hitta på men något roligt blir det. Ikväll tänkte vi göra som igår fast vi skippar singstar och sanning och konka så dvs vi ska sitta i norra hamnen och chilla, om det är bra väder. Just nu ser det ju inte ut som det men får hålla tummarna.

Nu ska jag gå och börja göra mig klar men det verkar inte som att amanda lever så jag måste få tag i henne och höra vad vi ska hitta på innan jag göra mig klar. Nu måste jag i alla fall bädda sängen!


- I'm awake!

Jag är vaken den här tiden, helt otroligt! 

Gårdags kvällen blev otroligt lyckad ändå, över mina förväntningar eller vad man nu säger, inte för att jag inte trodde att det skulle bli lyckat, men det blev verkligen braaaaa!! Det började med att vi kom dit typ för sent (enligt madde) och sedan öppnade hon lite presenter och sen blev det att sitta och prata och äta lite gotta. Senare mot kvällen blev det att sjunga singstar som några galningar, jag har typ ingen röst kvar idag?! ;o eller jag kan skrika, men inte prata.. hahah! Hur som helst, sen gick vi ute och var ute ett bra tag, satt vid norra hamn och snackade med lite folk och sedan när vi kom in blev det sanning eller konka, hehe.

That's all, I think! ;) bilder kommer senare för dom har madde på sin kamera. Skriver senare, puss!


face drop!

- partaj

Vi hade precis skrivit ett inlägg men på något sätt lyckades det försvinna men vi ska inte gå in på detaljer..

Snart ska vi gå iväg mot madde där vi ska spendera kvällen för att hon har fyllt år.

Idag åkte vi in till stan efter skolan för att inskaffa en present till madde. Kan ta kort och lägga in sen men det är nog inte det bäst att säga nu vad vi har köpt om hon läser. Sen hann vi prova lite andra kläder men det blev ingen inköpt för någon av oss eftersom vi sparar in för sommaren och piteåhavsbad. Men nu hinner vi inte skriva något mer för snart ringer madde och skäller ut oss..


dagens inköp till oss själva ;)

- elins outfit



vitt linne - gina tricot
kjol - made by elin
leggnings - lindex
converse - nilsons

- Emelies outfit!



Linne - h&m
Leggings - gina tricot


- Fredag, äntligen!

Då var det fredag nudå, en skoldag kvar den här veckan. Har snart svenska prov så borde egentligen plugga nu men jag klarar inte av att plugga på morgonen innan skolan, det känns typ fel. Hur som helst efter skolan drar jag till stan med elin och kanske elvira för att köpa present till madde som fyllt år och ska firas ikv. Skriver bättre när vi har planer osv.. Men nu ska jag gå och göra mig klar, sedan börja bege mig mot skolan!



You was my sunshine, my life and my everything.

- this is my life

Har suttit och kollat eurovision songcontest och jag måste säga att jag tror inte att anna har särkilt stor chans. Inge illa menat eller så, tycker att hon är duktigt men det verkar inte vara sånt som dom andra länderna gillar om man kollar på deras bidrag.. illa.

imorgon har jag sovmorgon och det kan behövas för jag lär behöva ligga och läsa svenska hela natten. (okej sådär säger jag bara..) förhoppningsvid så blir den här helgen också riktigt chill och det kan behövas. Nästa veckan har jag en inlämning, ett prov och en redovisning. oroar mig mest för redovisningen eftersom jag typ hatar att stå inför klassen. Asså sitter jag på min stol och får säga vad som helst går det bra men direkt jag har något jag måste få sagt går det åt helvete.

Nu måste jag läsa igenom svenskan och sen ska jag sova! ♥


vad gott med en glass eller kankse till och med två stycken.. jag är hungrig orkade nämligen inte göra mat för mamma var borta.. (a)

- Emelie shoppar!


Gina tricot, 99:-


- tell me

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen idag, ska bli mycket bättre imorgon, jag lovar nästan det.

Efter skolan åkte jag till stan med elin och vi mötte även upp elvira en sväng. Det enda ärendet vi gjorde på stan var att gå in på det nya gina tricot och jag fick med mig ett par ehm... leggings(?) hem, ovanligt. Men nu börjar mina pengar ta slut måste jag säga och jag lär ju behöva använda endel i piteå nästa helg också så nu blir det att spara. Jag skulle ju som vilja åka på den där gymnasiefesten imorgon, men vi får se. För det första så har jag/vi inga pengar typ och för det andra så har ju madde sitt kalas, men vi får kolla upp det där för nu ska jag iallafall plugga lite innan svenska provet som vi har imorgon, jag vill helst inte få ig..

bye lovers!



Once apon a time there was a girl that was in love with a boy. Where did that love go? I miss it so much because I know that I can't have it again. </3


- sound of freedom

Denna kväll har beståt av mycket telefonringange. Började med att emelie skrev på msn att våra planer hade fuckat upp sig men lyckades ta tag i det så nu är allt som det ska får bara hoppas att det finns biljetter till då hon ska komma ner till gbg annars vet jag inte vad jag gör. trodde helt seriöst att min sommar skulle förstöras men som det ser ut nu så räddades den igen.

Strax kommer mamma hem så då blir det kankse att kolla tv med henne om det är något bra annars får jag väl ta att plugga. så hoppas för guds skull att det är något bra på tv!


old!

- riverside

Har pluggat ett tag nu men borde fortsätta men jag orkar verkligen inte. Nog för att mitt betyg hänger på det här provet men jag känner att jag inte orkar. Kanske jag orkar senare ikväll men inte just nu iallafall. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på men iallfall något annat än att plugga.

Imorgon är det "kalas" hos madde eftersom hon fyllde år. Har faktiskt ingen aning vad vi ska göra men något roligt blir det nog. Jag och emelie funderade på att gå på gymnasie festen men det ser inte ut som att det blir det nu. Med det är iallafall skönt att det snart är helg igen. Måste säga att veckorna går oerhört fort, men inte ska man klaga.

Kollade på den här på stan men har inte bestämt mig hur jag ska göra..


- plugggg

Jag tänker plugga här, alltså skriva här så ni får stå ut med ett roligt inlägg om svensk litteraturhistoria. AWESOME! ni får lida med mig vetja.


Antiken - Två kända verk är Illiaden och Odyssen. Illiaden handlar om det sista året i ett tio årigt krig mellan trojaner och greker, startade pga. en kvinna. Odyssen är fortsättningen som handlar om kung Odysseus hemfärd som tar cirka tio år för att han retat upp havsguden poseidon.
Typiska drag för versberättelser:
skrevs på hexameter (orimmad vers med sex betoningar), stående epitet (ex. snabbfotade akilles), fördröjningar (man kunde helt plötsligt börja berätta om ett föremål) samt att de ofta handlade om gudar, halvgudar eller vanliga människor. Alla framstod som både goda och onda.
Andra verk: sofokles skrev oidipus som handlar om att man inte kan undgå sitt öde, euripides skev medea som handlar om att all kärlek slutar olyckligt, aristofanes skrev lysistrate där självständiga kvinnor fick vara med i pjäserna.

Medeltiden - kyrkan hade stort inflytande och litteraturen präglades. Religiösa texter skrevs på latin. Människorna hade en världsbild som ej formats av naturen, de trodde det andliga riket.
Författare: Dante - skrev "den gudomliga komedin" som gavs ut 1320 och handlar om en färd genom helvetet till paradiset. Boccacio - skrev mustiga noveller om bedragna äkta män, kåta nunnor och annat i "decamerone". Han ångrade dock att han skrev den men hade skapat en ny genre (den italienska novellen?), första som lät litterära personer tänka tyst.

Renässansen - Cervantes skrev Don Quijote som var en samling med riddarromaner. Shakespear skapade en förmögenhet som skådespelare, hade en egen teater (the globe). Verk av shakespear: Romeo&Julia, Hamlet, en midsommarnattsdröm, Richard III m.m.

Upplysningen - Daniel defoe, politisk journalist som skrev Robinson Crusoe år 1719. Handlar om den skeppsbrutne robinson som lever 28år på en öde ö innan han räddas. De sista åren har han sällskap av fredag (en vilde som han räddat), han är er typisk upplysningsman.
Defoe inspirerades av historien om en skotsk sjöman vid namn Alexander Selkirk som tillbringat 5 år på en öde ö utanför Chile.
Voltaire argumenterade i allt han skrev mot vidskepelse, intolerans, fanatism. Han tröttnade aldrig på att angripa missförhållanden inom den katolska kyrkan. Var sin tids intellektuelle världskändis och engagerade sig i juridiska prcoesser för att får orättvisa domar upphävda. Exempel på verk är Micromegas och Candide.

Romantiken - Motreaktion till upplysningen. Industialismen tog fast, utforskande själen och jaget gjorde individen till ett ämne. Individernas förflutna fascinerade och många självbiografiska verk skrevs under den här tiden. Romantikens författare hyllade originalitet och ville skriva om själen och det övernaturliga.
Goethe skrev brevromanen "den unge Werthers lidande" som gavs ut 1774 och utspelar sig i alperna. Handlar om Werthers hopplösa kärlek till Lotte. Förbjöds i vissa länder pga heta förälskesleskildringen som kunde anses som farlig för de ungas känsloliv. Han skrev också Faust som handlar om en man som ingår ett avtal med djävulen, svar på alla världens frågor i utbyte mot sin själ.

Realismen - Industiralismen inleddes och ledde till växande städer, författare ville beskriva samhället, miljö och problem. Romaner skrevs i följetångsform och blev ett vanligt inslag i tidningar, romanen hade blivit den breda genre den är idag. Kvinnor blev uppskattade författare. Inom litteraturen skildrades aldrig kärlek som fysisk.
Regler för följetång: * spännande slut på kapitel (cliffhanger), inga komplicerade personer, inget sex, ingen politik och lyckliga slut.*

Naturalismen - man bröt mot en rad tabun (what?) och skrev hur det verkligen var inom arbetarklassen, själssjukdomar och sexualitet. Författare beskylldes för att frossa i det fula och sjuka.


That's it, det där måste vi lära oss till imorgon. Kanske inte ser ut att vara så mycket men det är typ krånglig.. men men ska plugga snart, först middag! PUSS

- done!

Kom hem från staden för ett tag sedan, hinner tyvärr inte skriva något inlägg just nu för jag måste plugga till svenska provet vi har imorgon, skriver kanske ikväll.

FÖRLÅT

peace


- paper planes

säger ingenting om våran illa uppträdande för det var åt helvete! Fick sluta lite tidigare så jag och emelie åka in till staden. Blev inget köpt för mig även fast jag hittade lite saker. Emelie handlar däremot två saker som förmodligen kommer in sen. Nu är jag iallafall hemma så jag ska sätta mig och läsa igenom litteraturen och så skriver jag senare då jag är klart!


- epa

nu har vi epa, sitter i datarummet och ska skriva lite om tidsepoken romantiken, det går inte så bra som ni kanske märker. Efter två epa pass och en so-lektion har vi uppspelning och då ska jag och min grupp spela upp wonderwall, det kommer inte gå så bra har jag en känsla av.. men vem bryr sig?!

Måste logga ut nu, skriver senare!

Pusss

ELIN HÄLSAR!

- pretty boy

Har duschat efter promenaden. Inte för att jag var svettig eller så men det behövdes. Nu måste jag nästan läsa igenom svenska litteraturen eftersom jag har prov på fredag. Sen hade jag tänkte att kolla tv men mamma sa att det inte var något bra så jag vet inte vad jag ska hitta på då. kanske det blir att börja kolla på en serie, men vilken är frågan.. något förslag? ajja ska läsa igenom svenskan och det här får bli sista inlägget för idag.

önska mig lycka till för imorgon ska jag spela upp! ;o


- last one

det här blir mitt sista inlägg för ikväll eftersom jag måste gå och läsa min f*cking bok, åh. den ska läsas ut senast ikväll och jag har 300 sidor kvar...... HEJDÅ!

I sommar ska jag ha tid att göra så mycket annat och träffa alla speceilla personer jag inte haft tid att träffa under mina jobbiga skolveckor. Jag ska ha ett låååångt lov! ♥

- changes

asså jag förstår mig inte på vissa männsikor.. Jag vet att jag själv har begått många misstag, men jag har faktiskt förändrats.. Jag är inte likadan nu som jag var för ett halvår sen, då jag bara tänkte på mig själv och var hur dryg som helst mot en del människor, och visst ångrar jag det, grymt mycket men det finns ju som ingenting jag kan göra åt det nu. Life goes on. Men saken är den att jag alltid får ta skit för vad jag gjort för länge sen, och det suger men nu ska jag inte klaga, vi ska tänka positivt. (Y)

I'm sorry.



DEN BJUDER JAG PÅ, VARSÅGOD!

- heido

nu drar jag och mammsen ut på en prommis ♥

-



bara för att ..

- hej

jag saknar dig. ♥

- face drop

Kom nyss upp ur badet, det var faktiskt riktigt skönt. Idag har jag varit på skolan och lämnat in ett intyg och sedan for jag och emelie till stan efter att ha missat en buss. Hon gjorde värsta tabben idag, vi skulle mötas på busshållplatsen typ nån minut innan bussen gick och när jag kom dit så undrade jag vart hon var, efter ett tag såg jag henne stå vid andra busshållplatsen, alltså på fel sida. Haha, det var ganska gulligt, hade jag inte sett henne hade hon missat även den bussen, illa.. ;)

I stan åt vi lite lunch på dagobert och sedan kollade vi lite sommarjobb, och fick faktiskt ett men måste först åka på provanställning i cirka en vecka och om man är för dålig så får man inte jobba där, så vi får hoppas på att jag inte är så dålig nu då, men känner mig grymt stolt som har ett sommarjobb och tillsammans med emelie också - awesome! Nu börjar jag äntligen få lite hopp inför den här sommaren, ikväll ska min mor även ringa och prata med elins låstas mamma för att höra om min gothia resa! jippie

såg även att elin bloggat en hel del idag, duktigt! ♥


hej söt!


- Kreta

Nu hade jag tänkt att skriva om min vecka i kreta, dvs kreta i ord. Det lär inte bli det lättaste eftersom jag inte kommer ihåg dag för dag men jag får kolla på bilder och dra slutsatser efter det ;) (kommer inte berätta så mycket om varje dag.)

Dag 1
Vi åkte hemifrån klockan tre och planet lyfte sju. Med flyresa och busstur så var vi på hotellet klockan fyra. Vi checkade in och sen gick vi till hotellrumet och bytte om. Badade fram till sex tiden då vi gick till hotell rummet och gjorde oss klara. Hotellet serverade inte mat på torsdagen så vi gick på en resturang där jag bestälde sovilaki (stavning) som är typsidkt för grekland tydligen? det var jätte myskig och varmt! innan vi skulle gå serverade dom shots "on the house" och jag fick även en och pappa trodde det var något skät fram tills han fick smaka på den och då blev han lite sur så vi åt inte där något mer.




säg inget om hur pigg jag ser ut.... klockan var 7


våran utsik, dock inge bra väder..


första dagens outfit:
kjol - made by elin ;)
linne - ginatricot
skor - dinsko





Dag 2
Dag två låg vi vid poolen hela dagen. Vi hann även med en sväng ner på stranden och kolla läget, blev ett dopp men stannade inte kvar där. Blev lunch och middag på hotellet och maten var fantastik fast det var den varje dag. Sen var det show på kvällen.







Dag 3
Det var ganska mulet så vi lämnade barnen på lollo och barnie klubben och sen gick på promenad runt hela ön. Blev lite bad på stranden men inge presse direkt, vindarna var ganska kalla.. åkte på nån jäkla halsinfektion så kunde knappt svälja.






tredje dagens outfit: (hehe kortkort)
stor tshirt - h&m


barnens show



pool by night

Dag 4
stranden hela dagen. På kvällen gick vi längs stranden bort till en restaurang och åt mat. Ingen höjdare magnus fick typ magsjuka efter det och fick ligga hemma resten vad dagarna.. Jag hade för ont i halsen för att äta..





Dag 5
jätte fint väder så vi åkte in till Siita för att vi skulle shoppa men det fanns inget alls så vi åkte tillbaka. Var jätte sur hela dagen av någon anledning. Kvällen spenderades vid showen sen blev det hem och spela spel.








han i blått vad snygg (a) kanske inte på bilden men liiive..

Dag 6
var inne hela dagen för jag hade bränt mig så jag låg inne och kollade på tv och sov. Sen gick jag och linus och spelade fotboll och köpte glass. kvällen var det show igen.


sjättedagens outfit:
Shorts - rut m. fl
Linne - nk designers



Dag 7
Dagen spenderades vid poolen. pressade nästan hela dagen och klockan sex gick bussen till flygplatsen. vi var framme vid nio tiden och planet gick elva så vi hann äta lite macka och sen var det bara att gå på planet. vi landade hemma i sverige klockan halv tre och då åkte vi hem och sov.


min bror skulle ta kort på mig men hade kameran åt fel håll och så här blev bilden iat ;)


bror som steker i mina glasögon (h)

- elin shoppar


två par rayban


en burberry plånbok

Det var allt jag köpte i kreta men det kan bero på att det inte fanns något att köpa.!

- make me smile

Nu är svenska inlämningen klar, eller iallafall enligt mig förmogligen inte enligt min lärare.. Har egentligen ingenting att skriva men jag har absolut inget bättre för mig heller. Tänkte att jag skulle lägga in de få grejerna jag köpte i kreta och sen hade jag tänkt att försöka skriva klart min vecka i kreta. Har inte direkt kommit långt har skrivit om första dagen. Sen kommer det förhoppningsvis lite bilder också. Får se hur mycket jag skriver och om jag blir avbruten men ska iallafall försöka skriva klart det idag :)


min mage kurrar efter mat för jag har ätit en filtalrik och två morötter idag..

- Elins hiss&diss

Den här kategorin har inte fått så många inlägg så nu tänkte jag att jag skulle tycka till lite.

Hiss:

Dagens hiss får helt klart gå till converse. Dom är hur snygga som helt plus att dom går att använda till alls. Vare sig om man ska vara fin, snygg eller vanlig så går dom att ha. Två negativa saker att att som är rätt dyra och att dom snabbt blir smutsiga. Även fast jag själv tycker att som ska vara lite smutsiga men inte allt för hemska. Själv har jag tre par för tillfället men jag ska helt klart utöka min samlig kan jag säga. Efter sommarjobb blir det nog att köpa ett par till. Så jag säger bara det converse in my ♥



Diss:

Dagens diss, eller rättare sagt veckans diss är alla dess skolarbeten som ska vara inne. Vet inte hur jag ska hinna med allt. Alla lärare sparar det till sista två veckorna och då får man plugga så mycket att man inte hinner göra något annat typ. Skolan tar typ över ens liv, snart är det ju iallafall sommarlov annars hade jag inte klarat av det kan jag säga. Det enda som får mig att plugga just nur är att det är nära lovet annars hade jag förmodligen legat och sovit nu eller något. Men som sagt plugget provar, puss


- save me from you

Nu har jag kollat lite tv så nu är det dags att sätta igång med pluggande. Jag är verkligen inte sugen på det men jag har inte så mycket till val.

Imorgon efter skolan tror jag det blir att åka in till stan och inskaffa en present till madde. Nu ska jag stoppa in min kläder som ligger i vårat dressingroom innan mamma kommer sen blir det att hiss&diss inlägg! ♥

- Chariot

Nu är jag klar med dagens sysla som var att städa mitt rum och min toa så nu har jag tjänat 100 kr till operationdagsverk. Resten av kvällen ska jag nog spendera vid tv och plugg. Tänkte att jag skulle försöka färdig ställa min svenska inlämning.

Imorgon ska vi spela upp våra låtar som vi har jobbat med inför alla nior. Kan inte säga att jag är särskilt pepp för det blir alltid fel. Ajja får hoppas att det löser sig så att jag slipper göra bort mig för alla nior, det är ju lite onödigt.

Nu ska jag gå och göra nå mat för jag är vrålhungrig! pusss

den här låten ska vi spela:


- Elins outfit

börjar med dagens outfit idag!





Jeans  -  Bikbok (gamla)
Linne  -  Nk designer Göteborg
Converse  -  Nilsons

- heido

där fick ni dagens outfit, hann lägga in det men nu ska jag bege mig mot stan fast först en sväng till skolan för att lämna in ett intyg på att jag sprang klassikern!


Vi får se om det blir att gå på detta på
fredag eller inte, beror lite på om madde
ska ha sitt "kalas" då eller om hon
ska med, men vi får se! ;)


- Emelies outfit!



T-shirt - gina tricot

Jeans - replay

halsband (syns dock inte så bra men) - tiffany & co

Klocka - ur&penn


- Yey, äntligen!

Nu har jag suttit ett bra tag och försökt få in den där "bloglovin" ikonen, men lyckades tillslut som ni ser, så nu är det bara att klicka på den och börja följa bloggen med bloglovin om ni nu vill det, lätt och bra!

Imorse fick jag en sovmorgon till halv tio, det var faktiskt väldigt behövligt. Sedan har jag städat skohyllan, det tog bara en timme men nu är det äntligen klart. Jag ska skynda mig att ta en dusch nu, måla naglarna, sminka mig, platta håret och sedan bege mig mot staden. Lägger in dagens outfit innan jag åker, om jag hinner!

Puss


Galet

- klicka!

Följ min blogg med bloglovin

- bedrock

Nu ska jag stänga av datorn och läsa lite, sedan blir det att sova!

Jag förstår inte hur jag ska hinna läsa ut 400 sidor på 2 dagar och sedan hinna skriva en rapport+ bokreflektion under den tiden också.. tveksamt att jag hinner asså, alla tycker typ att jag ska kolla info om boken på internet, men jag måste läsa ut den känner jag. Skriver imorgon innan jag beger mig ut på äventyr på min lediga onsdag! hehe, puss på er :*



- done

Nu har jag kollat klart The mentalist så tror jag ska gå och lägga mig. Imorgon måste jag som sagt iväg till skolan i två timmar och skriva provet och sen hem. gissar att min dag inte kommar vara så fullspäckad så om någon vill hitta på något så hör av er. Nu ska jag dejta john blund ♥


- Emelie shoppar!


Linne från h&m


Min skolavslutningsklänning från nelly


- try sleeping with a broken heart

Förlåt för min otroligt dåliga uppdatering idag, men elin har iallafall varit bättre (som tur är!). Men idag har jag varit i skolan, fick reda på mattenationella resultatet, det gick ganska bra eller helt okej iallafall. Efter skolan åkte jag moppe till stan med madde, följde även med henne hem till henne ett tag för att hon skulle öpnna lite presenter eftersom hon fyller år idag. På stan mötte vi även upp min mor och syster, blev ett linne rikare. Skulle bara fråga om dom hade det i en annan färg så köpte mamma det, haha utan att jag hann fråga, men det var ju hyfsat najs, dock så härmade jag elin med linnet.. förlåt baby!

Imorgon har vi operation dagsverke vilket betyder att vi inte har någon vanlig skola utan ska ut och arbeta för att tjäna ihop en hundring för att sedan lämna till skolan som går till nåt fattigt folk någonstans, ganska så chill att slippa gå upp klockan sex för att gå till skolan. Vi får se vad jag hittar på efter "arbetet".


haha, hittade ingen bild (a)


- it's okey

Har kollat på ett avsnitt av summerland och när det var klart och jag skulle slå på det andra insåg jag att det inte finns något annat så just nu håller mitt liv på att gå under. Vet inte vad jag ska ta mig till, men jag får se till att hitta mig en annan serie jag kan kolla. Det är faktiskt riktigt skönt att på kvällarna när man har pluggat klart och innan man ska gå och lägga sig kolla på typ ett eller två avsnitt och sen sova, helt klart en toppen kväll. Förut levde jag typ på filmer och sen gick det över och nu är det serier istället kan ju inte påstå att det är bra, men det är som en drog.

Om några minuter börjar The mentalist så hade tänkte att jag skulle gå till soffan och sätta mig skönt och räkna ner till det börjar ;) nej skoja, ska gå och skala en mandarin och skölja ett äpple och det får bli kvällens gotta!


mums ♥

- wonderchild

Nu har jag gjort lite mer matte så nu är nästan alla avsnitt klara inför provet om en vecka. Det blir det sista provet i matte fast jag har redan fått veta mitt betyg så provet gör inte så stor skillnad. Skulle skriva lite svenska nu hade jag tänkte men det känns inte särskilt lockande så jag kankse kollar lite summerland istället. Klockan nio har jag bokat tv:n för då är det the mentalist och det rekommenderar jag. för han det handlar om är så skön, drar värsta bra kommentererna och allt.. haha typ därför jag kollar på det.

Imorgon lär nog inte bli någon höjdar dag. Ska iaf ta en sovmorgon till nio sen upp och åka iväg till skolan och göra no nationella. Åka hem städa mitt rum och toa för att jag ska tjäna 100 kr sen ska jag sätta igång med plugga och förmodligen plugga resten av dagen. visst låter det kul, någon som vill byta? Har en gjort en lista på att jag ska göra och just nu är det tio punkter och jag har bockat av två stycken dvs att jag har åtta punkter kvar som ska göras innan nästa veckapå fredag, helt underbart not. Men jag får tänka på sommaren så går nog allt bra.

Har suttit och kollat på massa kläder som jag är sugen på att beställa men för tillfället har jag inte pengar men efter sommarjobb, barnbidrag och betygspengar så kan jag nog beställa lite kläder. Nu ska jag plugga vidare med något, för att få bocka av saker på listan :) pusss ♥


- Elins outfit



upponer

turkostlinne  -  Ginatricot
chinos  -  MQ

- in the shadows

Skolan gick bra och eftersom jag fick veta lite saker så gjorde det min dag. Tisdagar brukar vara väldigt sega men det funkade riktigt bra. När jag kom hem efter skolan så gjode jag mina tre matte läxor som jag låg efter med. Hann även med att kolla igenom no boken på typ 350 sidor på typ en kvart? bra gjort eller hur?! Ni kan ju bara gissa hur mycket som fastnade i mitt huvud. Men jag har no nationella imorgon så jag var tvungen.

Nu sitter jag och väntar på mat eftersom jag inte åt något mellanmål som min mage är van vid. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Skulle tro att jag ska plugga lite till så att jag slipper göra så mycket imorgon. Däremot så var jag inte så smart för jag glömde min svenska bok i skolan med alla papper i, bra gjort elin ;)

Nu måste jag kolla vad som hänt på facebook


seeeeeexyy!

- sagoland

förlåt om jag gör er besvikna, men jag har tyvärr inte tid att skriva något långt inlägg just nu. Imorgon kommer det lite shopping och kanske outfit om ni har tur, men jag kommer inte kunna blogga under dagen tror jag eftersom jag först ska till stan en sväng med min mor och sedan till madde och plugga, eller vet inte om hon kommer till mig, det får vi se imorgon, och hon fyller ju år då så.. grattis i förskott vännen!♥ , det är ju faktiskt mindre än två timmar kvar.

Puss


Sometimes love don't last as long as you like...

- snabbt

nu ska jag stänga av datorn och sen gå och kolla på kommisarie vinter. Sen blir det att sova för jag är hur trött som helt plus att jag inte mår så bra. förlåt för dåligt uppdatering från min del hoppas att emelie är bättre än mig och så ska jag bli bättre imorgon i promise!

pusss!


- klassikern

Har nyss varit ute och sprungit klassikern med emelie. Det var inte det bästa vädret, men sånt får man ta. När jag kom in var jag genomvåt, haha så jag hoppade direkt in i duschen. Konstigt att många kommenterade min facebook-status bara för att jag skulle ut och springa, haha. Nu måste jag ta tag i pluggandet, hur hemskt det än känns.

I think we have the same wish, I miss you too much. But let's think like this = you are only a boy and we tried, and thats what matters, right?..





Haha ja.. kolla vad snälla vänner jag har!


- the stupid things

Hade tänkte att göra ett inlägg på min outfit för idag men det är inprinsip vad jag har köpt vad det närmsta dagarna så det skulle nog bli lite trist. Men jag får göra ett försöka imorgon.

Just nu är det piss väder här. det regnar och är grått, jippie vad kul! fast det vädret vi har haft den senaste veckan var ju helt underbart så det var nog lite väl lyxigt. Måste säga att det är väldigt ovanligt med sånt väder så nu håller man på att dö. Ajja man får helt enkelt ta det.

Hade tänkt att ha en riktigt plugga dag idag men när jag kollade vad jag hade att göra insåg jag att alla böcker är i skolan så jag kunde inte göra så mycket. Det enda jag kunde göra var min litteratur inlämning men orkade inte göra klart den. Alla andra läxor får jag tar och göra imorgon skulle jag tro. Nu måste jag ta tag i mitt liv och göra något får se vad det blir!


sådär lär jag se ut efter den här veckan.. plugg plugg och åter plugg..!!

- follow me down

Nu är jag hemma efter en rätt chll dag på skolan. där vi lunch mådde jag inte så bra efter att jag hade sprungit maxtestet. hade typ ont i hela kroppen och så kändes det som att jag hade feber men jag stannade kvar och det blev bättre allt eftersom.

Nu borde jag verkligen plugga men jag gör allt för att slippa. Trodde inte det var så mycket men när jag skrev ner allt till malin så insåg jag att det är fett jävla mycket att göra så måste nog sätt igång nu. Skulle plugga till no nationella eftersom jag har det på onsdag men då insåg jag att jag lämnade in biologi boken idag så det går inte så bra.

Så nu ska jag hoppa in i böckerna! hoppas ni andra slipper plugga..



i want to turn back time ♥

- home sweet home!

Nu är jag hemma från skolan, har varit en ganska jobbig dag för att jag fått veta att vi har typ 10 läxor/inlämningar?! jag dör. Idag har jag inte varit på konsum fast det var måndag, känner mig duktig. Men jag ska verkligen sluta äta, jag lovar.. det är inte så najs att jag inte får på mig min mammas jeans för att jag har fått större röv än henne, ILLA. Men hon är dock väldigt smal.. Eller jag ska fortsätta äta mat, men inte godis och sånt shit.

Idag måste jag bara plugga, så ska läsa i min klassiker som det börjar vara lite panik med och så ska jag kolla med min kära mor om jag kan få beställa hem ett par nya skor eftersom dom förra inte var så najs. Men nu måste jag stänga av, skriver senare ikväll. ♥


Smile like you mean it.. SUGARLIPS!

- at school

just nu sitter jag och anna i ett grupp rum och chillar. jag skulle skriva ut min musikläxa och vi fastnade vid datorn eftersom vi har hål. Hade nyss musik och vi spelade igenom våran låt för på torsdag har vi uppspelning och det lär gå åt helvete för det blir alltid något fel.

Nu har vi snart matte och om vi har tur så får vi veta hur det gick på natinella men formodligen inte för våra lärare är en aning sega när det gäller att rätta prov. Men får hålla tummarna.
Efter matten ska jag åka hem och plugga eftersom jag ska göra no nationella på onsdag eller torsdag, ingen höjdare men jag har inte så mycket till val.

Nu ska jag iallafall stänga av datorn! ♥

- hello, good morning

Ikväll har jag inte direkt pluggat nåt, gjorde musikläxan på typ 3 minuter, annars ingenting skulle jag påstå. Jag slog istället på en gammal film, ciao bella - för att tagga inför gothia som den typ handlar om, och tro mig jag är sjukt tagg nu (bara jag får lite pengar). Men exakt just nu ska jag sova, skriver imorgon.

Det blir mest troligt inte att springa konditionstestet imorgon, kändes inte så lovande och jag klarar mig bra med min tid eftersom jag ändå inte kan få bättre så dålig som jag är men det blir nog ändå en sväng till gymmet på kvällen.

Imorgon är det måndag.. känns som att det är sommarlov ju men det är länge kvar till helgen. Vi har inte så mycket planer än, eller jo det blir kanske gymnasiegrejjset @ brass och även att fira madde någon dag. Helgen efter det väntar piteå havsbad och sedan är det loooov ♥ men nu ska jag inte gå händelserna i förväg som vanligt utan NU ska jag sova!!


- summerland

kan inte påstå att min eftermiddag har varit särskilt ansträngande. skulle plugga men jag fastnade vid facebook som vanligt och sen när jag tyckte att jag var klar (dvs inget hade hänt på rapporten) så satte jag på ett oth avsnitt. nu har jag precis tagit en dusch som var behövligt och nu tror jag att jag ska kolla summerland.

klockan nio ikväll brukar det alltid börja någon film så ska kolla om det börjar någon bra annars går jag och lägger mig för jag måste vara utvilad imorgon, för imorgon ska jag springa konditions testet så då måste jag vara pigg!

juste jag och emelie gjorde pizza igår kolla vad mumsigt!


- the time of my life

Nu är jag hos min mor. Har hunnit ta en lång dusch, det var verkligen behövligt. Mina skor jag skrev om tidigare, med 16 cm klack ska jag inte behålla, det såg inte så bra ut.. haha, eller asså dom var fina med alldeles för höga, jag var typ längre än min låtsas pappa.

Ikväll måste jag plugga massor eller jag ska läsa i min klassiker som skulle varit utläst för länge sen och jag har typ 450 sidor kvar så det känns inte så lovande men men ska försöka läsa minst 50 sidor ikväll innan jag går och lägger mig.

In my head, I see you all over me. In my head, you fulfill my fantasy.


Lovee

- all my life

- changed plans -

Det blir att äta middag med pappa och hela hans familj här ändå, sedan drar jag till mamma och chillar. Eller ne, jag måste plugga lite.. men snart är det slut och då har jag ett helt långt lov framför mig eftersom jag mest troligt inte alls ska sommarjobba och sedan blir det att börja gymnasiet och då slipper jag iallafall min gamla skola. Jag tror ändå att jag kommer sakna min gamla klass en del, men man får ju en ny. Och både elin och emelie ska också börja enp med mig (om vi kommer in, vill säga) så det kommer nog bli najs, typ kanske.

I'm sorry.. for everything <'3


hm.. jag förstår inte vad som är så kul med den här bilden? antingen så
är jag bara för inkompetent (stavning?) för att förstå eller så är den helt
enkelt inte kul! haha, wtf.


- elin shoppar

det jag shoppade i boden:


spetsleggnings från see me


svarta korta leggnings från lindex


blommigt linne från lindex


vanliga svarta leggnings lindex

Dagens inköp


turkost linne från gina tricot

- elins outfit




svarta leggings - lindex
vitt linne - gina tricot
blått linne - rut m. fl
jeansjacka - sisters
converse

- prommis

som sagt så var jag och emelie på stan. När jag kom hem skulle mamma precis gå och på en prommis och jag hade lovat att följa så det var bara att byta kläder och gå en sväng. Vi gick runt gültza och det var ändå ganska varmt. Nu är jag iallafall hemma så jag bör sätta igång med pluggandet men det känns inte så lockande. Sen måste jag kolla på något avsnitt på tv4 play enligt mamma så jag får ta och göra det.

Ska lägga in vad jag har shoppat i boden och idag så detta inlägg får vara utan bild sorry ♥

- Emelies outfit



Dagens outfit, man ser inte så jättebra men tog bara en bild..

Linne - Gina tricot (tror jag)
Leggings - h&m

- emelie shoppar!


rosa linne från gina tricot

- face drop

Dagens plan var att åka till boden ett tag, men så blev det inte för jag orkar inte sova där eftersom jag ska upp och till skolan imorgon. Har ingenstans att äta middag för alla mina föräldrar är borta, eller ja mamma och janne är i haparanda och pappa och ewa är i boden, men de är dock påväg hit nu men jag tror att de skulle äta i boden iallafall. Och juste, glömde jag säga att min far typ bor i boden nu för tiden? ajja, jag sa det nu iallafall, men det är inte så najs för mig eftersom hela mitt liv är här i luleå..

Jag och elin gick ju ner på stan en sväng och jag fick med mig ett rosa linne hem, bild kommer sen. Nu ska jag börja packa ihop mina saker och sedan bege mig hemåt.


Lite bildbrist.. men bilden är tagen i vintras. amanda <3


- outfits

Gårdagens outfit fast bilden är tagen i vintras innan minus 30.



Emelie:

cuttade leggings - rut m. fl
linne - gina tricot
tröja över linne (kort) - nelly

Elin:

leggnings - bikbok
vittlinne - gina tricot
gul kort tröja - h&m


- one step at a time

Idag blir det stan en sväng och sen får vi se vad som händer. Eftersom det är söndag så brukar det inte hända så mycket men vi ska försöka ändra på det. Senare idag kommer det både shopping och outfits så glöm inte att kolla då. Nu ska vi fixa oss så att vi kan visa oss på stan.


- wonderwall

Kom nyss tillbaka till elin. Vädret svek oss, enligt planerna skulle vi cruisa runt i stan och sedan chekca lite fotboll, men så blev det inte. Vi får se hur planerna blir nu, kanske går och är med några ett tag om vi orkar. Nu blir det nog att börja ladda hem en film eller nåt, som back-up plan!

Skriver mer senare om hur kvällen slutade, det har blivit lite många snabb uppdateringar nu men ska försöka skriva lite vettigare inlägg imorgon.




- försök

Vi har provat ett antal gånger att göra ett videoinlägg men vi har inte lyckats så ni får vänta tills ikväll. Vi brister i skratt varje gång men det lär vi nog göra ikväll också.. Vi vet inte vad vi ska prata om men vi får väll pladdra på som vanligt, men nu ska vi går och göra pizza. Bilder kommer senare.

// pizzaqueens

- be mine

Nu sitter vi här hos elin. Det blev en sväng till stan för vi skulle lämna tillbak/byta några grejer, men emelie glömde sina saker hemma och det jag skulle byta till var inge snyggt så jag lämnade tillbaka allt och emelies grejer är kvar hemma. Sen hände det inget mer i stan så vi gick hem till mig. Snart ska vi göra hemmagjord pizza, made by the pizzaqueens ;) haha okej, våran humor är bara så dålig.

Ikväll blir det att hitta på något med några, I guess!



Nej, vi var inte galna.. bara lite onormala!

- fast update

nu åker jag till stan och chillar.  vi får se vad kvällen har att erbjuda, men det blir nog inte fest iallafall eftersom jag skulle vänta med det till sommarlovet, eller ja.. med vissa undantag!

Helgen 4-6 juni åker vi till piteåhavsnbad för att steeka och leva livet, nån mer som ska dit isf hör av er! (mp)


party!

- emelie shoppar!


beställde hem dessa skor från nelly, men de har inte kommit ännu.
Jag vet dock inte om de är för höga, läste någonstans att det var 16 cm
klack? men vi får se när jag får hem dem!

- candy for breakfast

Har inte ätit frukost eller börjat göra mig klar ännu, det känns så jobbigt att förflytta mig från datorn till köket och vill verkligen inte gå till spegeln, känner mig väldigt skabbig idag.. hade gärna tagit en dusch, men det hinner jag nog inte nu, plus att jag duscha igår så jag borde nog klara mig men ska iallafall platta håret, det är vekligen ett måste!

Elins mamma kom och hämtade henne härifrån vid halv elva tror jag för de skulle till boden en sväng och kolla skor åt hennes mamma och hon skulle följa med som sällskap eller någonting liknande, kommer inte riktigt ihåg. Men ni ska se att hon kommer säkert hem med något klädesplagg eller liknande åt sig själv, maybe.

Dags att lämna soffan nu då, vi höres!


love me or hate me, chose yourself!


- spökhotell, whot?

klickade mig vidare till en artikel om ett svenskt spökhotell från linn martinssons blogg, lite scary kanske? Jag menar alla tror väll inte på sånt där, men hur förklarar man gardinstänger som flyger i golvet och liknande händelser?!




Kolla artikeln här: http://www.aftonbladet.se/sommarisverige/article7127389.ab 


- good morning

både elin och emelie sitter vakna klockan kvart i nio en lördagmorgon, inte illa. Vi vaknade dock strax före åtta efter att ha lagt sig vid 2 tiden, wonderful. Skulle gissa att det blir en tidig kväll ikväll, men vi får se hur trötta vi blir.

Dagens planer har vi inte kommit på än men det blir iallafall en sväng på stan för att emelie ska lämna tillbaka en klänning och elin byta ett par shorts. Vi skulle ju även försöka göra ett videoinlägg.

Ni får bättre inlägg senare, är för trött för att skriva just nu.



gårdagens energii ;*


- dagens hiss&diss

Det här får bli våran första hiss&diss och det är endast våra personliga åsikter och ingenting annat.

Hiss:
Dagens hiss får bli glass, i största allmänhet. Det är en underbar uppfinning och hur skulle en sommar vara utan glass? kan ni tänka er att ligga på stranden och sola en hel dag då det är som varmast och inte kunna gå och köpa en glass? det skulle då inte vi, hehe nog för att vi är lite tjocka när det gäller sånt. Men glöm inte att vi kastade våran äckliga glass i vattnet idag (det är dock första gången det hänt, tror vi ;)) Det finns däremot både goda och mindre goda glassar, idag har vi testat äta två äckliga.. båda åkte åt helvete.. hihi, slöseri på pengar kallas det, men hur ska man veta att de är mindre goda om man aldrig smakar.. Hur som helst så blir glassen dagens bästa hiss!



Diss:
Och tillsist dagens diss som får bli busstiderna under sommaren. Det är hemskt om dom inte ändrar om de igen, för just nu går bussarna världens sämsta tider, kolla bara 3an? asså seriöst.. den går 1-2 gånger i timmen under dagtid och slutar sedan gå halv åtta eller något sånt, hemskt. Tror att 6an och 8an också går lika dåliga tider, hur hade de tänkt sig att vi ungdomar ska ta oss någonstans? Det borde även gå nattbussar till bergnäset.. För oss som inte har moppe är det så gott som omöjligt att ta sig fram i staden vi kallar för luleå.


- sex and the city dooos

haha, nu har vi bestämt oss för att se sex and the city 2 när den har premiär, fast vi får se om det blir på premiären eller någon dag efter, men den måste iallafall ses nångång under tiden den går på bio. Man brukar vara bra på att missa filmerna när de börjar gå på bio, men det kommer inte hända i det här fallet för har längtat efter denna film ett bra tag nu!




Empire state of mind, kom på att det var den låten, haha.

- tagg inför videoinlägg..

imorgon kommer mest troligt ett videoinlägg in på bloggen eftersom vi är fett taggade på att göra ett nu, men är lite risiga.. Haha, det svåraste blir väll att vara sig själv framför en kamera, har en känsla av att vi bara kommer skratta och slamsa, men ni ser ju! hehe, någon gång måste ju ändå bli den första.

Nu ska vi kolla lite filmtrailers för snart vill vi gå på bio för det var ju som ett tag sen sist, då vi såg new moon tillsammans fast emelie har dock hunnit se avatar efter det men ändå.



självmord nästa? :o

- emelie shoppar!

Gårdagens shopping (torsdag)


härliga shorts med underbar färg (passar när man blir brun..) från rut m. fl.


Leopard linne (det jag hade på mig idag) från h&m

- Dagens outfits!





Emelie:

jeansjacka - gina tricot
leopard linne - h&m
leggings - h&m (tror jag)



Elin:

jeansjacka - sisters

blommigt linne (tunika?) - ellos

leggings - bikbok




- one, two step

hellu ♥

nu sitter vi hos emelie och chillar och planerar våran sommar som kommer bli helt great (tror och hoppas vi iallafall) bara inte våra föräldrar kommer och förstör allt, vilket det finns en risk för. Men våran vecka i göteborg asså under gothia kommer iallafall bli helt awesome, bara emelies mor vill ta fram sitt kredit kort en sväng så vore det väldigt snällt, för då löser sig allting! Hon måste bara med, och det tror (vet?)  vi att hon ska, hehe.

Ikväll har vi bara chillat typ, var även vid hälsans/gültza en sväng, men det sööög!



- On fire

Det är så sjukt varmt ute, enda gången man är stolt över att bo i luleå?! Det är dock lite för varmt ibland, inte för att klaga eller så eftersom det här vädret är påväg att försvninna, vad kommer näst? en snöstorm? det skulle då inte förvåna mig..

Idag på cykelklassikern gick det bra, sista biten var dock väldigt kämpig men jag överlevde ju tillsist som ni märker. Eftersom det bara tog en timme hann jag hem och duscha och sedan ta bussen till stan. Som ni såg i tidigare inlägg blev det att köpa ett par converse som jag väldigt länge tittat på men aldrig orkat köpa eftersom de kostar en del, men nu har jag ju nyss fått barnbidraget så.. men det tog typ slut nu, illa.

Resten av eftermiddagen har jag och elin chillat på hennes balkong, nice! Det var väldigt underhållande för hennes grannar däremot eftersom vi låg och solade i bh och korta shorts och det var en snubbe som skulle gå förbi men stannade och glodde, väldigt odiskret eftersom hans ögon höll på att ploppa ur, haha! Sen var det typ en gubbe eller kanske kille (vet inte) som satt och drack kaffe i fönstret, fail. Vi hade även lite problem att dra upp hennes "rullgardiner", jag kan lova att det tog minst en halvtimme, helt sjukt. Efter att ha solat en halvtimme - fyrtio minuter gick vi ut på en promenad och köpte dricka och glass (glassen var allt utom god, så vi kastade den i vattnet, hehe).

Nu ska jag strax äta middag och sedan får vi se vad kvällen erbjuder, mest troligt en chillkväll med elin!

(insåg just att mitt inlägg innehöll ungefär samma information som elins.. förlåt)

Puss



hej, jag är sär ;*

- Blah blah blah

Som sagt så blev de ett stads besök. Slösade lite pengar fast fick lite för dom, men kände att jag kunde vara i behov av nya skor. Vi åt även en dagobertmacka eftersom vi inte hade ätit någon lunch, mums! vi kolla runt men jag blev för snål efter att jag hade köpt skorna så då gick jag och emelie hem till mig. Vi tänkte gå och lägga oss på balkongen dirket men vi fick inte upp "rullgardninen". så vi höll på med det typ en halv timme och vi höll på att skratta ihjäl oss, av typ ingen anledning ;) när vi väl la oss så var det typ för varmt så vi gick och köpte glass.

Nu åkte emelie nyss hem och åt. Sen ikväll ska jag fara till henne på bergnäset och chilla typ. Hitta på något, så hör av er!

Nu ska jag städa upp lite i mitt rum och ta på mig vanliga kläder så att jag kan fara direkt efter att jag har ätit.



fråga inte varför jag posar med glasögon på toan ;)

- converse of the day

Det blev en ganska dyr snabbis på stan.


Emelies köp för dagen: vita converse 699:-

elins köp för dagen: vanliga vita converse med hög kant 699 :-

- helg

då var det helg underbart! det betyder att det är tre veckor tills vi får sommarlovet vilket är ännu mer underbart.

Idag var det klassikern som gällde och det gick bättre än jag hade trott. vi tog oss i mål även fast jag inte trodde det där i slutet för vi hade motvind. Nu har jag duschat och gjort mig klar så nu ska jag möta upp emelie och madde i stan. Ska steka omkring sen blir det nog hem och sola, skulle jag tro.

Nu måste jag blåsa håret. pussen

- pearly gates

asså nu är det verkligen dags att satsa mer på bloggen. Igår orkade jag inte/glömde jag att blogga som jag sa att jag skulle göra, förlåt. Kvällen spänderades bara hemma, taggade lite inför klassikern som är idag. Vi ska cykla 2,2 mil eller vad det nu är, illa.. men men, vi får iallafall sluta tidigare än en vanlig fredag!

Efter cyklingen får vi se vad vi hittar på men jag tror att det blir en tur på stan för mig och elin iallafall.

Igår fick jag min jeansjacka också, bilder kommer nog senare!

PUSS


- thinking of you

i guess it's time for blogging ; ) jag vet bäst jag är på engelska. Har desvärre inget att berätta, som vanligt då. Just nu sitter jag och väntar på att one tree hill avsnittet ska ladda klart för hemsidan är helt seg, eller kanske min dator? Som emelie sa så har dagen varit riktigt chill. Måste säga att musikalen var jätte bra, inte alls som jag trodde och vad vissa är bra på att sjunga helt sjukt! nämner inga namn men jag tror dom vet vem dom är.

Annars är allt som vanligt. Bara det att jag pluggar ovanligt lite, fast det mesta ska vara inne nästa vecka och veckan där på så jag gissar att jag lär sitta i slutet och tok plugga som vanligt då. Alla är klara med sina nationella men jag har två kvar. Ett spanska som jag ska göra på måndag och no provet som jag inte vet när jag ska ha det. Praktiska delen har jag däremot gjort så det är skönt.

Imorgon är det cykel klassikern som gäller. Jag trodde att det var 1,2 mil men det är tydligen 2,2 mil så jag kommer cykla långt imorgon eftersom jag måste ta mig till skolan från stan också sen även hem. Vi börjar nio och sen brukar det ta cirka en timme om vi inte är allt för långsamma så då lär vi sluta i tid. Jag och emelie pratade om att fara och sola och en sväng på stan. Jag måste verkligen för både och för solar jag inte så försvinner min bränna och jag måste gå på stan för min garderob behöver förnyas. ajja nu är förhoppningsvid one tree hill avsittet en bild påvägen så jag ska checka läget.



happy face

- grattis amanda backlund!

Dagen har varit sjukt enkel, har typ inte gjort någonting i skolan, endast elevensval och musikalen som var förvånansvärt bra. Sedan gick jag och elin på stan, köpte ett par shorts, ett linne och en klänning som jag dock funderar på att lämna tillbaka, men vi får se.

skriver bättre ikväll.

och idag är det även amandas födelsedag - grattis sötnos! :*

- Elins outfit

det blev en sommar outfit idag, wonderful!




vitt linne (syns knappt)  -  Gina tricot
t-shirt  -  Weekday
shorts  -  Rut m. fler
convers  -  johanssons

- lovelovelove

nu ska jag vara lite ärlig. har precis kollat starstruck eftersom jag älskar disney filmer, eller asså dom är ju inte teckande men det är som så underbara filmer. typ high school musical, eller another cinderella story! dom är bara bäst. nu tänker säkert många "ohh, barnsligt" men jag är in love med såna filmer, så nu vet ni. för jag vet att emelie typ ogillar såna filmer så när jag vill se någon så brukar det bli protester.. så ska ni kolla film med mig så vet ni vad ni ska hyra ;)

Nu hade jag iallafall tänkt att lägga mig och läsa för jag är hur trött som helst. Hade tänkt att vakna imorong och vara pigg och fresch. (fresch kommer jag aldrig att bli men..) Får hoppas att dagen blir hur bra som helst och man får hålla tummarna att vädret blir lika bra för jag hade tänkte att satsa på shorts.

ajja, ni få sova så gott för nu ska jag dejta john blund ♥


- kryptionite

Har egentligen inte så mycket att skriva. Emelie har ju gått igenom våran dag så jag får hitta på något annat roligt. Måste tillägga att vädret är helt underbart även fast jag inte tar vara på det. Emelie ligger ute och solar medans jag sitter inne och kollat tv. Känns inte riktigt bra men tror jag ska ta och börja press lite gran nu. Får solar massor i helgen om det är bra väder.

Idag har jag iallafall kollat tv och jag skulle plugga men jag fastnade vid facebook men då är allt som vanligt. Annars har jag gjort sallad och det vart mumsigt!

Imorgon blir det hur chill som helst. Först har vi elevensval, lunch so och sen åker vi in till stan och kollar på musikalen. Efter musikalen ska jag och emelie fara in till stan en sväng tror jag. För imorgon ska vi gå runt och kolla och på fredag ska vi spendera pengar! ;)

Nu ska jag ta och göra någonting vet inte vad men..

Någon som vet hur mycke pengar man får tjäna innan man måste börja skatta?

puuuuuusss



- unwritten

jag älskar det här vädret, det är så underbart. Just nu är jag faktiskt glad över att bo i luleå eftersom vi har bäst väder i hela sverige typ, men den känslan kommer inte hållas kvar länge. tro mig. Idag har det varit en helt normal skoldag med engelska, matte, idrott, lång lunch, slöjd, so och svenska - ingenting speciellt med det.

Efter skolan åkte jag hem och sen dess har jag legat ute i solstolen och chillat, helt underbart. Har även hunnit med en snabb springtur i skogen, det kändes så lovande när jag låg och solade men när jag hade sprungit en bit var det inte lika lovande längre... men men, sånt är ju livet. Nu ska jag ut i solen igen!

Bilder från "lovet":










Ni får ursäkta att jag är så orange på bilderna...


- Elins outfit

har inte tid att skriva något långt inlägg nu så istället lägger jag in en bild på dagens outfit.




Tröja  -  H&M
Leggnings  -  Bikbok
Jeansjacka  -  Sisters
Glasögon  -  Kreta

- the mentalist

Emelie har redan berättat om dagen så jag känner att jag inte behöver ta det igen för det skulle bli lite väl uppkäftigt. Just nu sitter jag iallafall och kollar på the mentalist fast för tillfället är det paus. Jag hatar dom där jävla reklamerna, varför är dom bra? kom med något bra så tar jag det. Mamma brukar alltid säga men dom måste ju få in pengar, men so tror ni jag bryr mig?
ajja, nog med ilska. När jag kom hem från emelie hann jag börja med musiken fast det varade inte särskilt länge innan jag hann sluta också. Det kändes mycket bättre att kolla på 90210. Just därför ska jag fortsätta med det (eftersom the mentalist har tagit slut, hann inte med hela inlägget på en paus..) sen ska jag gå och lägga mig och hoppas på att jag inte drömmer mardrömmar om min failade spanska nationella!!!


snart kanske man vågar sig på shorts i denna värme?

- emelies outfit



Tröja - Weekday

Linne (under tröjan) - Gina tricot

Leggings - H&M (tror jag)

- hotel room service

Hej Bloggen!

Bara för att jag lovade elin att skriva ett långt inlägg idag så gör jag det. Idag hade vi inte så många lektioner, eller kanske.. Vi hade hemkunskap på morgonen, det gick faktiskt förvånansvärt bra, jag och emelie bakade två små pizzor som blev goda för en gångs skull. Sedan hade vi matte, då fick jag inte mycket gjort, satt mest och småpratade eftersom läraren inte var där, det brukar nämligen bli så i våran klass.. Eller förmodligen inte bara i våran! Eftersom vi redan ätit pizza så orkade vi inte gå och äta lunch i skolan så då for vi hem och chillade ett tag, det satt en stor, svart och äcklig spindel på min cykel när jag skulle åka från skolan, tro mig.. Det var inte så najs. På eftermiddagen hade vi engelska där vi körde någon språklek, jag och emelie vann, bäst you know! Vi hade också no och spanska, nationella provet gick rent ut sagt åt helvete.

Jaaa, nu har bilderna kommit in på datorn, så ska ladda upp någon eller några även fast de är jättefula, men det kallas att bjuda på sig själv. Har även bestämt mig för att sluta vara så kameraskygg, jag menar hur hemskt kan det vara? Bilderna blir ju som sagt bara värre om man försöker gömma sig när någon ska fota.. Men vi får se hur långt jag kommer med detta.


anna och elin pluggar!


ellie och agnes pluggar också!


haha, jag är lite sär ibland...


btw, laddade inte upp någon av dom fula ego bilderna, det blev istället lite söta bilder på mina kompisar från skolan den dagen då kameran fick följa med, om ni kommer ihåg. Inte för att det blev så jätte många bilder då, men alltid något!

- snabb uppdatering, bättre ikväll

skoldagen har varit bra bortsett från nationellt prov i spanska vilket gick åt helvete för båda, typ?! Vi bakade pizza på hkn så nu ska vi gå ut på en lång promenad i sommarvädret. Hoppas det inte slutar med ett konsumbesök..

skriver ikväll, då blir det bilder (iallafall på elin!) ;ppPPpP Men emelie ska lägga upp en bild på dagens outfit minst!


- stereo love

För ett tag sen åkte morfar och jag och mamma började kolla på kommisarie vinter man jag fattade inget så jag går och lägger mig istället. Borde ha pluggat idag men jag har inte haft tid, så får ta och göra det imorogn eftersom det blir inge träning för min del. Imorgon måste jag även hinna med att handla eftersom min mor åker bort så måste jag handla något att äta. Det lutar mot att jag gör en sallad och så får jag äta det tisdag, onsdag och torsdag! latheten som tar över där!

Jag vet att jag hade lovat att lägga in bilder och berätta om kreta men jag orkar inte utan jag får gör det då jag har tid för just nu är det rätt mycket. Det kanske inte blir förän till helgen men då får det bli så. Nu vet jag inte om jag ska kolla ett avsnitt av något eller gå och lägga mig. Det känns skönast att gå och lägga sig så det blir nog det.

puss


hej jag är snygg!

- because I got high

haha, kommer aldrig på några vanliga normala rubriker så tar alltid bara låten jag senast lyssnade på eller nåt liknande. Elin har som sagt redan skrivit om våran dag, men i skolan hann jag även med att göra ett spanska nationellt prov vilket gick åt helvete tyvärr.. No:n gick lite bättre, för det var endast den praktiska delen vilket var rätt så chill!

Vi håller lite smått på att skaffa oss planer inför helgen, men ja.. vet inte riktigt hur det blir men inte nu till helgen utan den där efter då har vi lite planer, helgen kommer förhoppningsvis bli awesome!

Nu har jag inte längre tid att skriva, ska åka till min far en sväng tror jag. Skriver kanske senare om ni har tur, men vi ska börja med de där nya grejerna. Jag lovar, typ nästan! GAAH, måste verkligen!

Pözzz

JAG LÄGGER IN BILDER IMORGON, promise.

- Exercise

just nu tycker jag att både jag och emelie måste skärpa oss med uppdateringen. första dagarna trodde madde att vi skulle bli värre än kissie för att vi uppdaterade så ofta, men vart försvann dom tjejerna? förhoppningsvis så ska vi försöka med att göra lika nya kategorier och det betyder att det kommer komma nya saker här på bloggen. vi får se när och om det ens blir, men kankse!

Idag har min dag varit lång. gick upp klockan fem för att hinna med flyget och när jag kommer till landvetter så är det hur mycket folk som helst. Jag stressar runt där sen en virrig höna och när jag väl sätter mig utanför gaten så ser jag att dom har skickat ut fel information till mig, på mitt papper stod det 06.50 medans på biljetten 07.50 så det var bara att sätta sig ner och vänta. När jag väl satta mig på planet så blev vi försenade för att det hade råkat bli en dubbelbokning så en kille fick inte plats. när vi väl var i luften väntade jag på att vi skulle mellan landa i sundsvall men inte var det någon mellan landning, så min flygresa vart helt diffrent!

När jag kom till skolan fick jag göra den praktiska no delen så jag satta mig direkt i prov. Det gick väl helt okej, tills det kom till att skriva om det.. Sen var det konditiontest, inte min grej! ;o
Skolan flöt iaf på sen åkte jag och emelie in till stan. köpte glass och fyllde på mobilen så nu är det bara att smsa som bara den!

Nu ska jag gå och kolla om morfar och dom har kommit, måste vara lite social! ;)



smakprov fårn kreta

- PANIIIIIIIK

Jag tänker vara snäll.. om det nu av någon anledning skulle vara nån från min spanska klass eller från skolan överhuvudtaget (alltså av niorna) som läser våran blogg så ville jag bara säga att vi har spanksa nationella imorgon! Jag fick reda på det för typ 10 minuter sedan, fattar inte hur man ska plugga eller nånting så det kommer säkert gå åt helvete. men nu åter tillbaka till pluggandet, ciaao.

PLUGGA SPANKAN HÄR ISF, fick sidan av anna - tack vännen! :)<3
http://spanskasteg2.blogspot.com/


- Beautiful soul

Nu är det dags för en riktig uppdatering från min sida. Helgen har varit helt okej, den har haft sina bättre och sämre stunder måste jag få säga, men vädret har varit kanon så det ska man då inte klaga på! I fredags var vi i en lägenhet och hade lite smått partay på balkongen, väldigt härligt faktiskt även fast det åskade och regnade ett tag, fick även träffa min saknade vän amanda den kvällen som slutade lite crazy måste jag säga.

I lördags hade jag fullt upp hela dagen, åkte runt halva luleå med madde och gick även på stan en sväng om jag inte har helt fel.. Eller juste, jag gick in till stan och mötte upp madde där sen for vi vidare. Kvällen var mindre awesome säger jag bara.

Idag har jag varit med emelie en sväng och även hunnit träna, skönt. Mitt gymkort har inte använts särskilt ofta den här veckan men jag kan alltid skylla på att jag varit förkyld men nu är jag hyfsat frisk i alla fall. Ikväll blir det nog att kolla lite sex and the city och kanske en hyfsat tidig kväll, eller så säger jag alltid men vi får se. Och imorgon kommer elin hem, hon är mycket efterlängtad måste jag säga, och förmodligen så är hon väldigt brun och en viss emelie kommer vara aningen avundsjuk på henne, hehe.

Det var allt för mig just nu, men vi hörs imorgon. Jag måste nämligen även hinna städa mitt rum innan jag kan ta mig till tvn och imorgon måste jag nog åka och städa i min fars lägenhet som jag typ tagit över..?! Hade ju varit as najs om den bara var placerad mitt i stan, men nu ska jag sluta klaga, mina ben fungerar prima!

Bye biches


honey! :*

- in my head

haha, läste just elins inlägg. Hon behöver inte oroa sig för att jag och madde är brunare än henne! Kan lägga upp bilden på våra ben i slutet av inlägget, fast vi tog inte bilden för att visa våra ben utan för att visa när våra tår posear (eller vad man nu säger?!).

Och jag läste nyss paows blogg, jag diggar hennes "stalker" starkt!! han är sååå gullig (tiiiiiep).



våra ben:


hehehhe, kolla våra tååår :o


- black or white?

Har inget speciellt att berätta om dagen, för jag har inte gjort något. Nu hade jag iaf tänkt att fara med moppen en sväng men jag vet inte om jag vågar åka själv? Annars blir det en tidig kväll eftersom jag ska upp typ halv fem i natt. Kan säga att jag kommer vara riktigt jävla risig på skolan imorgon.

Kollade just maddes blogg och då såg jag bilder på henne och emelies ben och dom ser jävlig bruna ut så jag är lite orolig, dom kankse är brunare än mig? nu är det nästan så att jag måste ut och pressa, men i vilket jävla vädet? så nu håller jag tummarna att jag är brunare annars måste jag ju skämmas. sorry madde och emelie ;)♥



efter en vecka på kreta kan jag ju inte påstå att jag är brun? ajja, jag kan inte göra så mycket nu..
(fråga mig inte vad jag göra på bilden ;))

- träning!

hade tänkt skriva ett inlägg igår, men det blev inte av någon anledning.

Hur som helst har min helg varit både chill and a bit carzy! Orkar inte skriva i detaljer, för jag tror inte att ni har någon nytta av det ändå men det kanske kommer några bilder sen om ni har tur.. måste bara be maddish skicka dom först eftersom hon har dom på sin dator!

Idag hade jag tänkt åka och träna för första gången på jag vet inte hur länge.. vi får väll se hur det går. Jag lovar nästan att skriva ett längre och bättre inlägg ikväll!


- nothing

Det var ju meningen att jag skulle skriva igår om min vecka i kreta men eftersom att jag har tagit massa bilder så tänkte jag att jag kan skriva då jag har kommit hem så att jag kan göra allt samtidigt.

Idag har jag inte gjort mycket. Morgon började men en regnig fotbolls träning (linus då). Vi åkte därifrån vid elva direkt till pappas jobb eftersom det hade varit inbrott där. Vi fick vänta där i typ två timmar (kändes det som iaf..) tills polisen kom. Dom kom dit och kollade och skrev något papper sen åkte dom, mycket till hjälp? Då åkte vi iväg och åt på max, mums! La märke till att för typ tre somrar sen så åt jag skrovmål och nu får jag inte ens i mig minimål med plus meny? positivit kankse?! när vi var mätta i magen satte vi oss i bilen och åkte och kolla på hus. Dom hur jag tycker är snygga tycker inte pappa och ulrica så för tillfället så kollar vi typ på rukel och jag vill ju ha ett funkyhus (stavning) ajja det viktigaste är iallafall att det är fint inomhus. 

Nu sover båda barnen så vi ska kolla film och sen ska jag sova, för imorgon blir det ingen sovmorgon! ;o


 
ska sälja min cykel, den på bilden ovan så om någon är intresserad kan ni ju höra av er! :)

- yeeees!

Hörde att silver kommit hem nu, ÄNTLIGEN! nu behöver hon bara ta sig till luleå! :D<3

Idag har jag och madde varit på stan och steeekt som vanligt dårå?.. Det har verkligen blivit sommar här nu, kan gå omkring i bikini utan att frysa, det är grejjer. Köpte ingenting speciellt på stan men jag och madde hann också ta oss en moppetur till ormberget och tog ett fåtal kort som jag kanske laddar in här sen när hon har skickat dom. Men nu ska vi bege oss utåt för att ta tag i den här fredagskvällen, men det blir nog inte att festa ikväll, känner inte alls för det. Vi har dock varit och köpt chips och dipp och pk, awesome!

Elin, om du ser det här... ring mig eller typ imorgon på förmiddagen blir great?! need to talk to you bby! ♥



haha, I was bloond! MISS YOU goldengiiirl ♥

- home sweet gothenburg

Tänkte säga att jag lever och att veckan har varit helt underbar. Badat och solat, kan det bli bättre? Tänkte att jag skulle berätta sen, inte om alla dagar men lite höjdpunkter och nackdelar. Fast just nu hinner jag inte för det lär nog ta rätt länge. Så istället kan jag berätta om min dag.

Vaknade halv 12, inte bra att sova bort hela dagen men vi kom hem tre i natt och det är ju fyra enligt grekisk tid så trött var man. Gjorde sig klar och sen gick jag ut och spelade något spel med oliver. Vi hann spela i typ en kvart sen var det bara att hoppa in i bilen och fara och kolla på tre hus sen väntade maxi.
Dagen har gått rätt fort men det kan ju vara det att jag typ sova halva dagen? Ikväll ska jag äta fett mycket godis och kolla en grym film, som jag ofta säger men det slutar med att jag zappar mellan alla kanaler för att jag inte hittar något. Annars det blir det att sova i tid för jag har fortfarande sömn att ta igen.

Nu ropar min far att det är mat! så smaklig måltid till mig själv!


saknar min bby!

- rock'N roll

Har egentligen ingenting att skriva men jag har bestämmt mig för att börja med dagens outfit på bloggen för att jag vet att det brukar vara kul att kolla på andras bloggar. Idag satt jag och läste paows blogg, hade typ missat jätte mycket men hon har faktiskt en bra blogg enligt mig iallafall... 

Jag har ingen aning om när elin kommer hem, men jag tror faktiskt att det är snart så då skriver hon förhoppningsvis lite fler inlägg, ni kan ju hålla ögonen öppna. En update jag hört från henne är att hon hade fått nån halsinfektion.. inte alls kul när man är utomlands, men vi får hoppas att hon blivit bättre nu! hörde också att det var dåligt med snygga killar där borta, illa.. men det kanske hann komma dit nån snygging innan hon for!
we'll se.. or I'll se ;)

ciaooooociaaaaoo!

haha, baby you wish I was more stupid, right?


- milkshake

Igår blev det att ta bussen till stan efter skolan, köpte inget speciellt men mötte upp emelie precis innan jag skulle åka hem så det blev att åka hem med henne istället. Efter kanske en och en halv timme åkte vi tillbaka till stan, åt middag på max och gick sedan till madde där vi bara chillade. Under kvällen gick vi även på en promenad i staden och sedan kom min mor och hämtade oss.

Nu har jag äntligen fått hem min skolavslutningsklänning som vi beställt hem, den passade och var faktiskt snygg. Förra klänningen jag beställde var vi tvungna att skicka tillbaka för att den var aningen för liten, alla hade dock skrivit som kommentar att den var vääldigt liten i storleken så antar att dom hade rätt.

Idag har jag bara solat och chillat hemma eftersom det varit så fint väder, asså fattar ni.. det har blivit sommar!!! Jag låg och solade i endast BIKINI, shhiiiet va naaaajz!!! Jag är helt klart redo för sommaren, tror jag.

haido bloggen


emelie goes egoooo!

- bara för att inte göra er allt för besvikna..

så skriver jag ett inlägg här och nu. Idag har varit en stressig dag, efter skolan liftade jag med madde till stan, gick på några affärer och fixade en grej, sedan kom emelie in så då mötte jag upp henne. Då gick vi till busshållplatsen, mötte upp min lillebror och tog bussen till boden. Vi lyckades även hoppa av på en busshållplats mitt i ingenstans.. typ i skogen? fail.. Men sånt lyckas man lätt med om man heter emelie, men nästa gång vet jag iallafall (tror jag). Kom typ nyss hem eller för en stund sen så nu har jag bara hunnit fixa lite på min rapport, ska strax sova för imorgon äre skola, dock sista dagen den här veckan vilket är kind of AWESOME!

Efter skolan ska jag... hm.. ingen aning, vi får se vad dagnen/kvällen har att bjuda på, ring om ni har förslaag! :D

Pussss

BILDER KOMMER KANSKE IMORGON OM JAG ÄR HEMMA UNDER KVÄLLEN.

- On fire

Måndag igen då, dagen har varit seg i skolan eftersom jag inte riktigt varit frisk.. Efter skolan började jag gå mot stan och sen kom madde och hämtade upp mig med moppen, tack och lov! ♥ Vi var i stan ett tag och gjorde några ärenden och sedan tog jag bussen till min far, hämtade cykeln och åkte till min mor. Efter middagen dunkade jag och emelie musik och bara myste på! Nu ska jag sova, skriver imorgon.

Snart helg eftersom det är en kort vecka! :)


"My milkshake brings all the boys to the yard!" - gud vad
jag kämpade för att hitta den låten!!!


- så jävla less.

kom nästan nyss hem till pappa, kände inte direkt för att ta bussen men gjorde det iallafall eftersom min mor inte orkade komma och hämta mig typ. Orkar inte skiva om igårkväll men imorse när jag vaknade märkte jag att jag blivit sjukt förkyld, får se om jag orkar gå till skolan imorgon.. Idag har jag inga planer alls om det inte blir att vara med emelie ett tag, vi kanske åker till stan och hyr film och köper godis eller nåt om vi orkar. Nu ska jag ta cykeln och börja åka mot mamma med all packning, suck.

skriver kanske ikväll om ni har tur eller otur kanske, och sluta kommentera bloggen "anonymt" eller med falska namn, det är så fucking drygt att inte våga stå för det man kommenterar, så isåfall kan ni lika gärna låta bli att skriva en kommentar, tack..



I remember the times...♥

- weekend partey

har inte hunnit blogga så mycket på sista tiden men just nu sitter jag hos madde och chillar. Hon har nyss varit och hämtat sin mor från kallkällan så då fick jag sitta själv här, lite scary! ;)

Igår följde jag med elvira hem till henne en sväng och sedan till stan, blev att äta typ lunch(?) på max och kolla i lite affärer sedan for jag hem till pappa, åt och åkte till stan med emelie och mötte upp madde. Vi åkte till willys och köpte dricka och godis innan vi drog till ... ja och ja.. sen till ja...

påväg till maddes farmors lägenhet mötte vi gabbe, joshua och svesse så vi följde istället med dom till max (fast jag åt inte!!!) och sedan till andreas (?) lägenhet och tiiiep chillade, emelies pappa kom och hämtade oss vid ett tiden och då drog vi till bergnäset och kvällen slutade  med att madde sov hos oss och när vi vaknade i morse åt vi värsta nyttiga frukosten.. typ. Den bestod av fruktsallad, färskpressade apelsinjuice och hårdbrödmacka (plus att vi tog en glass till vilket förstörde en del av det nyttiga). Men nu ska jag vara lite social med madde efterom jag ska sova här och så!

Pussss på eeeer.

Elin, saknar dig!


har inga bilder på maddes dator ju, så ni får denna igen! ;)


- kreta

min älskade far har fixat internet på rumet så självklart sitter jag vid datorn. Har duschat och ska snart sminka mig. Idag har det varit ganska dålig väder, eller iaf inte sol så har solat i skuggan? Annars blev det en lång promenad längs hela stranden, tro inte att den är kort för det tog över en timma! det finns massor av saker som jag vill skiva, (delvis av sakerna kommer jag skriva när jag kommer hem.) men nu har jag inte tid för jag ska gå och vara social med de andra. Ikväll det blir att kolla på lite shower, som förmodligen liknar som igår.. ajja, ha det så bra! får se när det blir ett inlägg igen..

det är meningen att det ska vara en bild här, men tyvärr har jag inte så nu får klara er utan! ;) men när jag kommer hem, då jävlar! ♥


- helg :*

äntligen helg, har inte tid att skriva ett lång inlägg nu men kvällen kommer spänderas med nåt folk nån stans, haha har inte så mycket planer än men nu ska jag dra ut iallafall, skriver när jag kommer hem om jag kommer ihåg. puss


- I'm really going to live life as if today was my last day!

Jag har bestämt mig för att börja leva livet på ett helt annat sätt, från och med nu ska jag leva livet som om varje dag vore min sista, jag ska ta det jag vill ha och göra vad jag vill.. jag har dock en anledning till det, men det tar vi inte upp här på bloggen, men helgen ska bli awesome (även fast jag inte har några större planer än).

Idag var det skolan som vanligt, elevensval, so och två epa-pass. På elevensval var jag typ väldigt less på allting för att jag failade med allt, men men det blev bra sen och på epa-passen gjorde jag inte så mycket. Eller på första passet började jag räkna matteläxan, men på andra passet satt jag typ och snackade med madde, gustav och nicklas.. hehe. Efter skolan åkte jag och madde hem till mig, städade lite och packade min väska, tog moppen till pappa för att lämna väskan, åkte till stan och gick på blågåsen och gjorde sedan några ärenden (hur stavas det egentligen? :o). Dagen slutade med en lång och kall cykeltur till stan och solariet tillsammans med emelie. ♥

IMORGON ÄR DET FREDAG, så sjukt najs!

godnatt nu.


baby, jag saknar dig redan! :*

- far away

nu sitter jag här vid datorn och väntar på att jag ska bli trött. Flög hit halv elva och det gick galant. Hann nästan läsa ut min klassiker så mindre plugg att göra sen. Ulricas syster och bror åka även ner med samma flight eftersom dom ska med oss till kreta. Vi fick hämtning av ulricas systers mans föräldrar (jag vet tjorvigt!). vi åkte hem till dom åt några mackor och sen blev det en tur genom hela staden. Kom hem till kba strax efter fem. Har hunnit äta middag och varit med min bröder. Snart kommer min far hem så ska vara lite social med honom. Sen blir det att lägga sig vid åtta tiden skulle jag tro.

I natt ska jag gå upp vid två göra mig klar och sen vid halv fyra ska vi åka till flygplatsen. Cheka in innan fem och sen går planet klockan sju. det tar ca fyra timmar med flyg, och hämta ut väskorna och det tar ca en timme extra och sen ska vi åka buss i ungefär två timmar. så har jag räknat rätt så är vi framme vid fyra tiden och då blir dfet väl att bada och sedan middag.

Kan tyvärr inte lova något inlägg imorgon eftersom det förmodligen kommer bli en lång dag och kommer inte ha tillgång till någon dator.

men ni andra underbara person får ha det så trevlig här hemma i skolan.. medans jag ligger på stranden och solar men en iskall fanta i handen.. ja ha ni så trevligt ;);)


- make it real

jahap, det är väll lika bra att skriva redan nu då eftersom jag lovat elin att hålla bloggen vid liv medan hon är utomlands så ni kan ju räkna med x-antal inlägg under kommande vecka.

Nationella provet idag gick sjukt dåligt, IG säger jag bara... Efter skolan åkte jag och madde till stan, köpte en milkshake och hade lite tjejsnack, kind of awesome. Sedan kom även marcus dit, så då gick vi med honom också och så mötte vi upp gabbe en sväng! han frågade om jag skulle med och spela fotboll med dom, ja ni läste rätt.. SPELA fotboll, haha jag är så dålig på allt sånt (a) nu vet ni det!

Ikväll blir det nog all chilla järnet, kanske tar mig iväg till gymmet en sväng om min gymkompis orkar följa för det är så tråkigt att åka dit själv, hehe, men nu måste jag plugga lite no vilket inte alls är najz men sånt är livet, snart är det iallafall helg! ♥

och vi hade inte planerat att skaffa en sån här tråkig blogg tillsammans, vi skulle göra den speciell... men det kommer nog snart, haha bara vi kommer på något att skriva om!

puss




I MISS YOU!

- falls apart

Mitt liv är lixom rätt segt just nu, därför har jag inget att skriva om. Jag vill uppdatera ofta men vad ska jag skriva om? min och emelies mening med bloggen var att förstofrämst att eftersom vi spenderar så mycekt tid tillsamman så var det meningslöst att vi hade varsin. Sen var det även det att vi inte skulle ha en "tråkigt" blogg där vi bara skriver om våran vardag, men just nu känns det typ som att det inte ens går att skriva om det?

Ajja, nu åker jag snart iväg och jag har bestämt mig för att inte ta med datorn för jag måste ta en paus från allting. nu låter jag som ett emo eller något.. men det är inte på det sättet. det känns som bra att få vara borta från datorn ett tag eftersom jag spenderar många timmar vid den per dag. Däremot så blir det kankse att jag lånar på ett internet cafe eller något, men jag ska inte lova för mycket för det brukar jag vara specielist på.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Alla tankar far omkring i min skalle så jag har huvudvärk. Skulle vilja gå och lägga mig och vakna upp på torsdag eftermiddag. Då är jag i kreta och njuter av livet till högsta grad, och slipper tänka på allt i luleå! no offense to my lovley friends. ♥



bild sen i somras. amandas fjortis kalas ;)


- save tonight

snart helg (tänkte jag) men insåg just att det bara är tisdag idag. Skoldagen idag har gått hyfsat segt, hemkunskap & matte på morgonen sen hem till mig och sedan tillbaka till skolan för no och engelska, vilket nästan är en vanlig tisdag för oss, fast egentligen har vi även spanska på eftermiddagen men våran lärare var inte där så vi fick sluta 40 minuter tidigare typ, awesome! 

Sen jag kom hem har jag inte gjort någonting alls, bara chillat fast jag borde plugga eftersom vi har no-nationella imorgon vilket alla 94or i sverige redan borde veta, men våran skola har i biologi, vet inte om det är bra eller dåligt för jag kan ingenting i något av no-ämnena. Våran lärare sa att det var bra om man kunde ekosystem och sånt, men jag har ingenaning om vad det är så det blir nog att plugga på de ikväll, men vad ska man göra?!

Innan jag börjar ta tag i non ska jag kolla lite kläder på internet, det gör mig alltid glad, tyyyp.

och imorgon åker elin bort, det suger för min del ju =( men ajja, sånt är livet, vi får hoppas hon har kul utan mig, hoho inte för att jag vet om det går men ändå ;);) hahahaha....

PUSS


Day 'N' Night.

- because you live

Vi hade ingen spanska idag så jag kom hem redan för ungefär 40 minuter sen. Sen dess har jag hunnit hämta väskan och packat ner, nästan allt. Dock får inte allt plats så jag vet inte hur jag ska göra? för just nu har jag två julklappar (sena) från deras kusiner och dom tar upp typ 2/3 av väskan så jag får väl se till att pressa eller fråga om hjälp. Har hunnit städa mitt rum också eftersom min mor ville att det skulle vara städat när jag lämnade det.

Har bestämt mig att jag ska lämna allt plugg hemma förutom svenkan och plugga som en tok när jag kommer hem istället. Har även lånat en bok av emelie som heter " innan jag dör" som jag ska försöka ta mig igenom.
Idag på skolan sa elvira att det tydligen skulle vara bra väder ändå, och att det var något fel på yr.no så jag hoppas att hon har rätt (elvira ska också dit fast 4 dagar senare).

Nu ska jag kolla vädret och sen blir det att fortsätta att packa!


bild sen i sommras, innan madonna :)

- butterfly

har haft fullt upp idag. Efter skolan åkte jag och elvira in till stan direkt. Jag gick och köpte bikinitrosor och sen följde jag med elvira så att hon fick prova skor. Efter det blev den 20-minutare i solariumet så nu är jag beredd på sol. Däremot så har jag kollat på yr.no och vädret ser inte ut att bli så lovande.
ajja tillbaka till dagen. När vi hade solat gick elvira hem och jag gick och tränade. Det gick ovanlig bra, fast är inte riktigt van än efter att slöande. När jag kom hem stod maten serverad på bordet så då åt jag. Vid sex började jag plugga och har pluggat fram till nu.

Nu ska jag packa lite gran och sen måla naglarna och sen blir det att kolla en film eller något åt det hållet.

Förövrig är imorgon min sista dag i skolan för dom 1½ veckorna så det är skönt! ;) annars är det inte mycket annat som händer.


old pic!

- High on life

Hey bloggen! jag har varit väldigt dålig på att uppdatera på sista tiden, förlåt. Igår blev det som sagt att träna som elin skrev i förra inlägget, och sedan gick jag hem och chillade resten av kvällen. Jag hatar verkligen söndagar, men har bestämt mig för att nästa söndag ska bli awesome, hur det nu ska gå till!

Idag i skolan gjorde jag det muntliga nationella provet i matte, det gick typ bra eftersom det inte var så jättesvårt, eller det kanske berodde på att jag var i en bra grupp om man bortser från mig.. (Elin, Agnes och Albin var i min grupp, smarta människor där). Det blev såklart också en konsum trip eftersom det är måndag och vi har det som tradition eller nåt, jag kommer verkligen bli jättefet innan jag går ut skolan. :o Men nu är jag med emelie så ska vara lite social med henne nu, sen blir det att åka till pappa och äta middag med honom och hans nya familj, eller vad man nu ska säga! :)

bye bitches!


EGO, again! ;)

och jag har sett världens mest failade bild på mig själv, tack så mycket robin...!

- exercise

Har nyss kommit ut ur duschen. Det blev en snabb träning med emelie och emelie, fast lite för kort. Har iallafall hunnit äta och duschat sen jag kom hem så nu ska jag plugga lite matte och sen kolla en film men min mor tror jag.

Imorgon ska jag packa, träna (sola), plugga. Så det lär bli en fullspäckad dag kan man säga. Fast jag har bara 2 dagar kvar sen är jag ledig i 1½ vecka! helt underbart!

nu ska jag plugga eller något! ;)



- changed plans!

Det blev lite ändrade planer igår. Det började med en tjejkväll hos elin, vi såg filmen "step up" (för mig var det första gången). Sedan ringde gabbe, så då blev det att vara med han, robin, joshua och några till. Vi chillade mest, sen kom emelies mamma och hämtade oss vid två tiden. Det var en kort update från gårdagskvällen, men det räcker nog.

Idag blir det att åka och träna och sedan plugga lite grann. Nu måste jag gå och klä på mig så att jag tar mig iväg nån gång. Skriver senare!


Btw, efter många om och men tror jag att jag har 
bestämmt mig för att bli blondin igen, eller? ;o


Memories! :*

en snygg tjej/kille går förbi "shiiet va snygg!" så var
han/hon inte det ;ppPPPpP. GÅ MED I GRUPPEN PÅ
FACEBOOK, tack ♥

- soul sister

Vi hade en trevlig kväll igår. Emelie och emelie kom strax efter 8 och då kollade vi lite en film och åt massa gotta och skrattade. vid elva tiden ringde gabbe och frågade om vi ville komma förbi en stund så vi mötte upp robin och gick det med han eftersom vi är lite lost i luleå. Det blev mycket prat och skatt. Vid halv två (tror jag) kom vi hem och då gick jag och madde och la oss.

Imorgon vaknade vi rätt tidigt och då slog vi på en film. Sedan dess har vi färgat mitt hår och det vart lite konstigt, orkar inte gå in på detalj. Nu ska jag äta ett äpple och kankse kolla film, igeen.

puss!


chillar i götet ;)

- too little too late..

Just nu har jag och madde varit hemma hos henne och hämtat lite grejer för hon ska övernatta här. Annars väntar vi på att emelie och emelie ska komma hit på en liten tjejkväll. det blir massa snacks och mycket prat. Får se om vi hittar på något annat rolig.

Imorgon är det idol i luleå så det kanske blir att åka dit och kolla en sväng om jag får med mig någon. Men nu ska jag och madde blanda dipp! (a)


pusss!

- freestyle

Haha, asså såg att det fanns en grupp på facebook: "vi som sjöng "freestyla, raka maka fon istället för rock the microphone!". Den är så klockren eftersom typ alla sjöng så, och jag tycker fortfarande att det låter som att dom sjunger så,.. fail.



Bara för uppdateringens skull så kom emelie nyss hit och efter middagen ska jag ta bussen till elin för en "tjejkväll", I guess! :*


- stereo love

Jag tror att jag också väntar med att berätta om valborg, vi kanske får skriva ett inlägg tillsammans och det kommer nog inte in så många av bilderna har på bloggen, förlåt (a). Men idag sov jag till halv ett ungefär, sjukt härligt. Sen har jag bara tagit det lugnt vid datorn och så, just nu sitter jag och kollar kläder på internet, är fett sugen på att beställa hem en klänning och ett par leggings men det blev ganska dyrt. Eller kanske inte dyrt men jag har inte så mycket pengar kvar just nu så det blir nog att vänta till nästa månad (inte för att barnbidraget räcker till det, men ändå).

Känner mig väldigt trött idag, har inte orkat ta mig ut ännu men det skulle ändå inte sitta helt fel med en fest ikväll också, fast så blir det inte. Tror att jag ska åka till elin eller madde och chilla, kanske sover där, vi får se. Dom har redan varit och handlat så det blir nog att åka dit direkt efter middagen eller nåt liknande (bara jag orkar gå till busshålplatsen, som är typ 1 mil bort eftersom dom har gjort om busstiderna så att MIN buss inte längre går....).

Men nu måste jag gå och torka håret innan det blir ännu mer failat, skriver ikväll då jag är med my friend elin! Byee lovers. ♥


Haha, här är våran väldigt söta klass på nån volleyboll dag då vi skulle klä ut oss, och jag skojjar inte.. men vi vann utklädningspriset. Tro det eller ej ♥


- one of us

tänkte att vi får berätta om valborg lite senare idag för just nu håller jag på att fixa mig. Ska följa madde till porsön och hämta moppen och sen åka till stan så ska jag köpa skor, hårfärg och en bikini underdel. jag kan lägga in bild på det senare, om det så blir att köpa allt.

Nu ska jag blåsa håret och sen gå till stan!

ciao!


RSS 2.0