- Valborg

förlåt för dåliga uppdateringen men dagen har varit fullsatt. Har nyss varit på stan och ätit på dagobert, mums! Nu håller vi på att fixa oss för snart bäre av mot stan igen, och sedan blire majbrasan och party.

Har ingenting att skriva nu, men imorgon lovar vi en massa bilder plus mycket bättre uppdatering!

blire inte för sent ikväll så kanske det kommer ett då, puss.




(Jo, elin tar plats! ;* )

- pump it

Madde kom hit och gjorde mig sällskap under kvällen, det blev en moppetur också. Jag har blivit riktigt bäst på att köra måste jag säga, haha körde hemifrån mig till konsum, shit. Jag är bäst asso, eller så nej. Men hur som helst, på konsum köpte vi varsin dricka, körde tillbaka till mig och snackade om lite allt möjligt.

Imorgon är det äntligen valborg, kvällen kommer förhoppningsvis bli riktigt bra tillsammans med mina sötnosar! :)

Puss


den där såg väldigt god ut (a)


- Heartbreak town

denna dag har varit den jobbigast dagen av veckan, av några anledningar. Men kämpar på och göra dagen bättre med lite äpple och sallad och ett avsnitt av oth. är lite beroende men vad finns det annars att göra på kvällarna?

Juste pratade även med min far idag och jag fick veta att jag ska åka buss från flygplatsen själv och sen byta till pengeltåget. Känns inte som att det kommer blir väldigt jobbigt, trodde att det skulle bli en rolig flygresa eftersom ulricas syster och far ska ner men tydligen inte.. dom åker bil medas jag måste ta bussen, känns inte så lovande.

nu ska jag kollla oth!


dom här skorna hade jag tänkte att invenstera! (måste bara få lite sponsor av min mor, hehe) ;)

- be mine

ingen bra uppdatering för min del idag, sorry. Efter skolan åkte jag som sagt in till stan och sen vidare till enps info möte. Måste säga att jag tycker att det låter bra, dock lite mycket plugga men tror inte det finns något gymnasium utan plugg. Så jag har inte tänkt att ändra som emelie funderar på.

Resten av eftermiddagen har jag suttit och skrivit min no rapport och jag är fortfarande inte klar men jag orkar inte mer för ikväll så jag får fixa det imorgon. För den ska inte vara inne förrän 24.00, fast vid den tiden har jag inte tid att skicka den för då har jag andra planer.

Imorgon slutar vi halv dag och då ska jag ta bussen till bergviken och hämta ut mitt moppe-kort och sen ska jag till stan och prova ett par skor som jag ska beställa, för det finns inte rätt storlek i butiken. ajja, nu ska jag bara chilla!

nu två bilder från helgens kalas!




födelsedagsbarnet! ♥

- entreprenör eller inte, det är frågan..?!

Nu börjar veckan äntligen leda mot sitt slut, bara en kort fredag kvar. Idag hade vi också halvdag, sjukt härligt! Efter skolan drog jag till stan med elin, madde, anna och ale. Sedan mötte jag upp anton och sedan slutade det med att jag satt och småpratade lite med emelie, elin och anna under mötet. Det var väll bra och så, men tog inte direkt upp någonting nytt om enp och jag har sjukt mycket beslutsångest om jag ska gå det eller inte..
För det första verkar det vara sjukt mycket plugg, eller kanske som på spin ungefär och för det andra så hade dom gjort om kursplanen en del. Men jag vill som ändå gå där, av nån anledning.. men vi får se hur det blir med den saken, kanske byter jag till spin med emelie (men då ska jag ju inte klaga på plugg) eller så börjar jag enp, we'll se! ;)

Resten av dagen blir det att skriva lite på no-rapporten, tagga inför morgonkvällen och åka ut en sväng! Då vet ni det, bye biches!


One word... CRAZY! :*

- right here

lovade elin att slänga in ett inlägg innan jag går och lägger mig, så får väll skriva ett nu då!

Märkte att det var många som "gillade" videon, haha.. våran humor som sagt, och amanda: du är jättesöt! :)♥ Sedan jag kom hem från spinningen/elin/stan så har jag verkligen bara tagit det lugnt och så.. insåg även att jag verkligen behöver städa mitt rum, men det får bli i helgen.
Kan ni förstå att det snart är valborg? helt f*cking awesome. Då blir det party för fulla muggar eller vad man nu brukar säga, nej men det blir nog att vara hos mig eller elin på dagen/eftermiddagen och på kvällen blir det att åka på någon fest och jag har en så snäll mamma som kan hämta mig, eller typ (men bara för att hon inte ville att jag skulle sova borta, men jaja, tack ändå mamma♥).

Imorgon efter våran härligt korta skoldag blir det en sväng på stan med elin och anna, sen blir det mest troligt att möta upp anton och gå med han till enp-mötet som är någonstans vid inpuls om jag förstod rätt?.. Och sedan blir det att plugga för fullt, I think. För har rätt så mycket att göra, typ skriva en no-rapport, läsa en klassiker (som jag inte fattar nånting av) och hm... det var något mer tror jag?


Just beacuse I know you'll like it ! ;)


- 90210

Emelie åkte vid nio tiden och då slog jag på ett avsnitt av 90210. Verkligen en jätte bra serie, visst den likna många andra men den är fortfarande men bästa! Nu hade jag tänkte att krypa ner i sängen och läsa fast tror det blir att sova direkt.

Imorgon har vi två och en halv lektion sen sluta vi, då ska jag, emelie och anna in till staden. Efter det ska vi på ett infomöte om enp, hoppas det går bra! Annars blir det att plugga, ovanligt..

sovgott! ♥


- pain

kom nyss hem från spinningen, det gick bra men var en nära döden upplevelse måste vi säga. Nu sitter vi här och har nyss ätit en piggelin (pigg elin), väntar faktiskt på att daimtårtan ska tina, hehe! inga kommentarer..

Madde kallade oss för nya kissie för att vi uppdaterade så mycket igår, det kändes ju lovande. Så länge det håller sig till pengar är det ju positivt men om vi kollar på utseendet äre inte lika lovande.. pattar stora som luftbalonger och kolla bara på henne utan smink... ;o



Inte för att utseende spelar så stor roll men i kissies fall... jo!

- sjuka vi är?!



här kommer videon, den bjuder vi på.. ;)

- pump it up

helllo biches! (paow style?)

Nu sitter vi hos elin och snackar med folk, om madde nu räknas som folk, hehe puss. Nej men snart ska vi börja traska mot nautilus för vårat spinningpass som vi snackat en hel del om nu. Jag (emelie) insåg nyss att elin är värsta egot, hahah, hon har typ sju-åtta egoalbum på datorn, inte illa! nog för att jag kanske inte ska säga något (a) för jag är typ värre..

Just nu håller vi på att försöka fixa en video från i somras. Vi skrattar på som vanligt men vem vet, är det kanske bara våran humor? Men vi jobbar så det så det kommer nog senare!

för nu kallar spinningpasset!



- school

Nu sitter jag hos pappa och typ chillar, har inte rört en läxbok idag.. illa. Efter middagen blir det att åka förbi elin en sväng innan spinningen. Har ingenting att berätta, men jag och elin ska försöka ladda upp en video här, haha det vill ni inte missa, tro mig.

Blev några få bilder från idag, laddar in de när jag kommer hem sen.

Puss


- done

Tänkte att det förmodligen inte är så kul att höra om hela min skoldag så jag skippar det idag! Fast jag blev klar men min kjol så ni ska få se bilder på den senare i inlägget.
Juste nu sitter jag och skriver no, måste säga att det är de tråkigaste ämnet i skolan. Visste grejer är helt okej men juste genteknik måste vara det tråkigaste. Eller kan det bero på att jag suger på det? Ska iallafall fortsätta kämpa på med den och sedan göra lite mat.

Senare kommer emelie hit för vi ska fara på spinning.. Kändes lite tungt men vad göra man inte för att förbränna kalorier. Resten av min kväll ska jag spendera framför pluggande så jag jag någon gång blir klar!

Nu tillbaka till plugg!







- sovgott

Nu har jag både pluggat matte och kollat the mentalist så nu hade jag tänkte att hoppa ner i sängen. Brukar som vara lite seg på mornarna så kan behöva mycket sömn. Skriver med madde just nu så ska försöka flirta åt mig skjuts till skolan imorgon.

Jaja sovgott! ♥

(nöter ut hjärterna för emelie har nyss lärt mig hur man göra, jag vet jag är seg! ;))


ett förslag = lyssna på exercise - j-son på spotify! helt underbar!

- andra cykelturen i år!

Var nyss ute på min andra cykeltur för i år, den första var imorse till skolan. Det är ganska kallt ute nu, men har cyklat runt halva luleå känns det som, haha. Jag är äntligen klar med min engelska uppsats, den blev inte alls lång, typ nästan en sida.

Mitt rum är verkligen i behov av en städning, bara för informationens skull. Men tänkte bara säga att jag snart ska gå och tvätta bort sminket och sedan blir det nog sängen och tvn för min det, awesome!
Skriver ett eller kanske två inlägg imorgon också, sen kan jag nästan lova er att elin också slänger in nåt eller några inlägg. Vi ska verkligen försöka göra vårat bästa för att hålla den här bloggen vid liv vilket gör att ni som läsare alltid kommer ha koll på vad vi gör, ska göra och har gjort, ganska ballt va?! ajjja, godnatt allesammans ♥
Imorgon ska jag försöka komma med några nya bilder, för kameran ska få följa med mig till skolan, jippie. Så glöm inte att kolla in bloggen imorgon.

I hope you enjoyed my last "inlägg?" ;)



en till egobild, i brist på annat lixom!

- solariumet

Emelie hade alldeles rätt. Det blev en sväng till solariumet för att jag ska vara "van" vid solen då jag kommer till grekland så att jag slipper bränna mig. Skulle inte vilja säga att det blir någon större skillnad men är nog fortfarande lite brunare än dom som inte solat.
Nu har jag nyss kollat på rapporten och allt är en enda stor röra. Måste kämpa på med den här hela veckan och helgen nu så att den blir bra, så att jag kan känna mig stolt då jag åker bort. Just nu ser det inte ut som att jag kommer att ha så mycket läxor men det ändras säkert sen?!

Nu ska jag göra några tal i matten och sen kolla the mentaliset. För er som inte sett det rekommenderar jag det, hehe jag tycker han är rätt skön!
Imorgon blir det spinningpass kvart i sju så jag och emelie lär väl dö, skönt ska det iallafall bli. Nu måste jag göra lite matte! ♥


det var vad datorn hade att bjuda på!

- HAHA

Såg den här videon på paows blogg och höll på att dö, det var verkligen någonting för min humor, sååå fult!! Kolla:



När jag såg den kom jag även att tänka på en till video jag förut garva till, så tänkte att jag även lägger upp den bara för att göra eran kväll. Haha!



hehehehe, puss!

-

Nu skriver jag endast ett inlägg för uppdateringens skull, sitter och fixar lite på no-rapporten (men det går inte så jättebra). Har typ suttit med datorn på golvet i mitt rum hur länge som helst så jag känner nu att min rumpa har domnat (stavning?) bort... fail.

Jag tror att Elin är och solar nu, hon sa iallafall att hon skulle göra det men man vet ju aldrig med henne. Jag skulle också behöva sola, men får egentligen inte fast ska åka och göra det ändå nån dag!

På tal om ingenting, en film jag verkligen skulle vilja se är "dear John", den har premiär snart tror jag. Det verkar vara en riktigt sorglig men bra film, måste typ se den. ♥

SNART ska jag ut en sväng, om ni ville veta! Puss


- bilder

hade lovat er bilder, så nu kommer de fåtal blider jag tog! ♥




emelies gotta!



fick inte med emelie på någon bild.. Jaja vackert kollage jag vet! ;)

- freestyle

- skrev nyss ett inlägg. Men insåg att jag skrev det på min egna blogg istället för här, skillat. Så nu får jag börja om:

Ja, det är väll ingen idee att skriva om skoldagen nu då eftersom elin redan gjort det i förra inläget..

Efter skolan.. typ halv 4 kom jag hem och åt tidig middag måste jag säga. Sen såg jag att jag fått hem mitt brev som jag skrev om tidigare, från entreprenör, så nu har jag inte panik längre! Annars har det inte hänt någonting alls typ, har suttit lite vid datorn, gjort klart ett no-häfte som redan är försenat och pratat lite i telefonen. Resten av kvällen/eftermiddagen blir det lite plugg, tv och datorn såklart.

Imorgon blir det ett spinningpass! tagga..



och idag bjuder jag även på en ego bild, awesome! haha not. men har
typ inga bilder känns det som ;o men vi måste se till att ta nya.

- tisdag klar!

Då var tisdag och klar, skönt! bara onsdag som är heldag för på torsdag och fredag slutar vi efter lunch, ännu bättre. Skolan gick bra, nog för att tisdagar måste vara den segaste dagen på veckan. Vi har inte hk teori så det blev ett konsumbesök+stengatanstrappuppgång, haha! Emelie och jag har som våra små stunder. Tog även lite kort fast skulle inte påstå att det blev särskilt många. Vi skulle ju dokumentera våran klass men sorry det blev inte. Sista lektionen var iaf spanska och jag och emelie teamade på bra även fast vi inte fick ;)

Nu ska jag läsa igenom min engleska och sedan skicka in den till sari så att det blir överstökat och sedan blir det att köpa på med min no rapport.

förresten det kan ju vara bra att veta! (för er som inte är uppmärsamma) Att vi har gjort olika kategorier där det finns "våra inlägg, elins inlägg och emelies inlägg" så där ser ni vem av oss som skriver om man inte listar ut det i texten, tänkte att det kunde vara bra ;)

Ska lägga upp bilderna från våran fina tripp senare för nu är det engelska jag måste satsa på!


- godnatt :*

Har egentligen ingenting att skriva, men statisktiken på bloggen har ökat idag och hoppas att ni nya läsare stannar kvar här nu! ♥

kan ge er ett litet låt-tips (jag har dock nött ut låten, men den är ändå bra)
Bedrock - Young Money, Llyod

Godnatt allesammans!



- bara för att...

jag såg att elin skrivit om min video från tidigare idag och bara för informationens skull så jag är även bra på att spela gitarr (eller så inte..) men den videon kommer hur som helst aldrig komma upp på bloggen. Men jag kanske gör en ny, med bara ljud så ni får höra hur "bäst" jag är, hehe!

På väg till busshållplatsen ringde anton mig och frågade om vi skulle gå tillsammans på nån gymnasiegrej, och jag börjar få lite panik som inte har fått hem brevet om det vilket alla andra har fått... panik? Men det löser sig nog, ska iallafall dit på torsdag. Nu har jag inget mer att skriva så det får vara allt för ikväll, och jag är fortfarande väldigt väldigt väldigt sur på LLT.



minnen, höst 09 ♥

- beach 2010?

Sitter mitt uppe i ett one tree hill avsnitt. Ni tror säkert att jag är helt beroende men vad finns det annars att göra? visst plugga, men jag orkar verkligen inte. Det gör jag alltid typ dagen innan, vilket gör att mina resultat inte brukar vara som bästa.
Innan jag åkte från emelie hann vi göra en väldigt fin video som jag hoppas emelie laddar upp här i framtiden, dock tror jag inte det men hoppas. För det visar emelies skillz på gitarr och min skillz på att skratta. Ska försöka övertala henne, ni får hjälpa.. ;)

Imorgon är planen att jag och emelie ska fara och träna eftersom sommaren snart är här och inte blir det någon beach 2010 för mig inte.. Nej nu är det träna förfullt som gäller även inför konditiontestet som vi har om fyra veckor. gissar att både jag och emelie kommer att få springa häcken av oss för att klara en bra tid. Imorgon kommer även min mamma hem, det är lite skönt för att jag börjar känna mig lite ensam. Nu ska jag fortsätta med one tree hill ;*


- FUUUCK!

OMG, vad i helvete (förlåt) är fel med llt? :o

Dom har gjort om busstiderna så att sista bussen till bergnäset (3an) går 19.45, fattar ni?! seriöst, helt sjukt. Nu har llt förstört alla våra kvällar i framtiden, fuck off säger jag bara. hejdå!

- help us?!

Vi har en ska vi måste berätta. Det är nämligen så att emelies syster har försöka ett kasta torkade gräshoppor på oss, hahaha tro mig det är inte lika kul som det låter. Hennes syster tycker det är jätte kul eftersom direkt hon kommer in i rummet börjar vi skrika som två galna grisar. Självklart fortsätter hon ju då, så jaa.. hela sommaren kommer vi sitta inlåsta för att vi är så rädda för dom där j*vla gräshopporn!! ;o


   +      =    ?

Haha, asså vi har rätt så sjuk humor ibland, men det här var verkligen läskigt!

 


- Just chilli'N

Just nu sitter vi båda hemma hos emelie och har nyss käkat varsin pizza, mums! Idag var det skolan som gällde as usually, sedan drog vi till stan eftersom vi fick sluta drygt en timme tidigare. På stan han vi med mycket tittande men lite köpande, annars har det inte hänt någonting speciellt idag, vad vi kan komma på just nu.. Eller juste, våran stackars kompis bröt typ tån på idrottslektionen, fail.

Vi har insett att vi är värsta dissarna, för idag på stan mötte vi massa folk vi kände men hälsade inte på nån, förlåt (a). Nej men man kan ju inte vara social hela tiden, plus att vi kände oss aningen risiga eftersom vi haft en hård idrottslektion som elin inte ens var med på, haha. Men.. till hennes försvar hade hon tagit med sig fel idrottskläder, fjolla!

imorgon hade vi tänkt ta med kameran till skolan och försöka ta lite bilder, så kolla in bloggen imorgon om ni inte vill missa det, för tro mig.. det vill ni inte. ;)


hehe, vi är inte alls tjockisar!

 


bara för att vi har kul..?


asssss.


- Elin hära dåe!

Eftersom att emelie slängde in ett inlägg så är det väl bäst att jag också gör det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eftersom jag var med emelie halva dagen typ. Kan ju iallafall berätta vad jag gjorde efter emelie åkte, fast det är klart jag har inte gjort något. Har endast pendlat mellan one tree hill och tv:n, dvs som en vanlig söndag då. Däremot brukar alltid jag och emelie få med att fara och träna på söndagarna men vi båda är lite halv krassliga så det blir att ta det lugnt nu och sen blir det att sätta igång igen.

Imorgon börjar skolan igen fast det är jag ändå ganska glad för. För då minskar nämlingen dagarna tills jag åker utomlands, vilket jag ser framemot. Fast det känns inte alls bra att lämna min vänner kvar i tråkiga luleå. Tyvärr har jag inget val men snart är det sommar och hela sommaren är full bokad med massa trevliga saker. Så nu är det bara att räkna ner dagarna till sommarlovet. Om jag inte läste fel så är det 47 dagar kvar enligt någon på msn, så det är ju kanoners.

Nu ska jag allt gå och undersöka vad det är för intressant på tv:n, är det inte något så får man väl gå och lägga sig!



vi är inte så bra på att ta bilder så denna är från nyår. Men nya bilder ska det komma, right? ;)

- emelie här!

Det får väll bli jag som skriver första inlägget på bloggen då, inte för att jag vet vad jag ska skriva direkt men kan ju alltid berätta om min dag. Den började med att jag chillade en stund hos madde eftersom jag sovit över där, sedan gick jag hem till elin och då fixade vi lite här på bloggen och nu är den ju faktiskt klar, eller?
Jag och elin gick även ut på stan och då käkade vi varsin dagobert macka, mums!

Senare på eftermiddagen/kvällen åkte jag till stan och lämnade tillbaka nån film och köpte frukt, glass och chokladsås, så när jag kom hem gjorde jag en stor fruktsallad och delade med min mor, ganska awesome måste jag få säga. Nu ska jag göra mig klar, ta en "lång" dusch och sedan blir det att krypa ner i sängen för lite film-mys. :)

Imorgon ska jag och elin till stan och titta lite kläder osv.. tror jag, vi får se om även hon slänger in nåt inlägg nu ikväll!

Puss ♥



Här får ni en riktigt gammal bild på mig och elin, jag tror den är tagen
i 6an eller nåt sånt.. Jag var faktiskt naturligt blond på bilden, vilket
jag önskar att jag fortfarande var.. men nu är jag brunett, det funkar
också. ;)


- true frienship never ends!

Vi VET med stor säkerhet att just vi kommer bli en av luleås största bloggare, men bara för att luleå inte har några stora bloggare, hehe. Har redan märkt att staistiken har gått uppåt även fast vi inte har skrivit nåt, ni får bevis senare ;).

Nu ska vi ut i storstan för att steeka i solen, eller nåt liknande iallafall. Ni får fler inlägg senare, pussciao!




RSS 2.0