- sämst uppdatering

Idag har jag inte hunnit/orkat uppdatera så mycket, men som tur är så har elin haft mycket tid över idag. Har inte gjort någonting speciellt, bara sovit och fastnat i en hink med fötterna - fråga mig inte hur jag lyckades med det, allt jag säger är att mitt namn är emelie.

Under dagen kom emelie hit och vi följde med min mor och handlade. Sedan lagade vi middag - sallad, nyttigt och gott. Efter middagen tog vi en cykeltur till stan där vi mötte upp madde och lite senare träffade vi även marcus och albin. Vi satt och chillade vid båthamnen men så började det regna och vi drog oss mot skydd. Senare drog vi till norrahamn där vi satt och pratade och skrattade, hehe. That's it for today, eller juste när jag kom hem såg jag att min älskade mor hade bakat och köpt jordgubbar, så nu sitter jag här och mumsar på det, inte illa säger jag bara.

pözz


länge sedan man snackade med denna brud!

- 30 juni

Nu blir det ett sista inlägg innan jag går och kollar tv och sen lägger mig. Dagen har varit hur chill som helst. Har verkligen inte gjort någonting sen jag kom hem. Jobbet är ingenting att nämna för det är varken roligt att läsa eller intressant att skriva så. Sen jag kom hem har jag hunnit läsa och äta, inprincip allt jag gjort idag. illa

Imorgon får jag sovmorgon till klockan halv sex. Fattar ni hur mycket man kan uppskatta att få sova till halv sex, det är fan illa! ajja det är ju bra att få se hur min far har det. Hade velat gå på stan men madde har stoppat mig. Hon ska nämligen åka ner till göteborg till veckan så lär gå på stan med henne så jag får ta och hålla i mina pengar lite gran annars får jag problem. Håller även tummarna att det blir bättre väder imorong så att jag kan sola direkt jag kommer hem, måste vara brunast! gaaash 



bör jag måla mina naglar? ;)

- Elins outfit



jeans - Bikbok
Linne - hm

(förlåt har jätte tråkigt outfits men kan inte ta på mig några märkvärdiga kläder nu när jag jobbar, tyvärr!)

- Elin tipsar

Nu blir det en bok jag ska tipsa er om. Har dock bara läst 80 sidor av den men jag tyckte ändå att den är riktigt bra. Den heter "Den dubbla tystnaden" och är skriven av mari jungstedt. Kanske inte direkt något man brukar tipsas men jag tänkt att nu inför sommaren så kan det vara bra att ha en bok som man kan ta med på stranden. Det här är faktiskt den andra boken jag läser den här sommaren så jag har faktiskt hunnit med lite gran. Det är iallfall en deckare även fast jag inte kommit till morden än. Brukar tycka att såna böcker är sega men om vi drar en slutsats så har jag läst 80 sidor på en dag vilket inte är normalt så boken är bra!



läs själv om boken här!

- LÄSER

Har inte tid att blogga nu för jag har precis börjat läsa en jätte bra deckare som jag inte kan ta mig ur. Så ska hoppa tillbaka till läsandet och så bloggar jag bättre ikväll och har ni tur får ni en outfit om jag kommer ihåg att ladda min kamera annars lär det bli lite svårt. Nu ska jag läsa iallfall. Finns på mobilen om det är något men kan inte garantera att jag svara så snabbt eftersom jag är rätt inne i boken hehe.

 Förresten nu är det endast två dagar kvar till jag får sommarlov på riktigt och tro mig jag kommer njuta då!

- magnum

sitter just nu och äter en magnum och det är riktigt gott. finns det något bättre än glass en varm sommardag. Dock så är det kväll, kallt fast det är faktiskt sommar. efter att jag ätit glassen ska jag nog börja gå och göra mig klar för jag börja känna mig trött. Imorgon vet jag inte när jag hinner blogga för jag måste vara barnvakt. Vi får se när jag hinner klämma in ett inlägg. Vi får se vad som händer.

puss!


- emelies outfit



Leggings - H&M
Linne - gina tricot
kofta - gina tricot

- Elins outfit




(mina skor har blivit väldigt skitiga jag vet, vill köpa nya men har lovat mig själv att inte köpa några.)


Jeans - Weekday
T-shirt - Weekday
Linne - Gina tricot
Skor - nilsson
Jeansjacka - Sisters
Väska - h&m

- SORRY

bloggade inte igår jag vet.. illa elin. Men när jag kom hem gick jag ut och pressade på en gång sen blev det mat och sen kollade jag tv och gick och la mig kvart över åtta så jag lyckades inte klämma in nå bloggande.

Idag var det jobb som vanligt och det enda som var skillnade från alla andra dagar var att jag råkade tappa en färgburk i golvet så den gick sönder och allt for ut på golvet såklart. Gissar hur stor den var? jo självklart lyckades jag träffa in en 10 liters bruk med vitfärg och golvet är grått. Så jag fick mig lite att göra kan jag säga. Min far är även borta så jag fick åka med annakarin både till och från jobbet så fick gå upp tidigare än vanligt - fem. ikväll blir det att bara ta det lugnt och nu är det endast tre dagar kvar på sommarjobbet och det har gått väldigt fort måste jag säga. Lätt förtjänsta pengar även fast vissa dagar gått väldigt segt.

Förhoppningsvis så blir jag bättre på att blogga då jag fått lov så jag hoppas att ni har överseende till att jag jobbar nu och har fullt upp!

puss på er ♥



blekfisen nummer 1!

-

kom hem vid tio igår och då började jag se en film så orkade verkligen inte blogga, förlåt.

Idag har jag varit på stan med madde. Hon kom och hämtade mig här typ en timme efter att jag vaknat och så åkte vi direkt till stan. Köpte en typ sak på monkii för 350 :-, ni får bild sen. Vi mötte även upp marcus, albin och david på stan så då fortsatte vi gå med dom i någon timme. Har inte så mycket mer att säga om min dag, som vanligt.

Nu väntar middagen, skriver sen. Puss ♥



- party in the usa

blev väckt av att alla dampade på min mobil i morse. Hur som helst, nu ska jag bara sminka mig klart sen drar jag till kronan. skriver senare, har lixxom ingenting nytt att säga.

Ikväll får vi se vad jag hittar på, förslag? (mp)



-



WTF?


- Elins outfit

shorts - rut m. fl
linne - hm


- elin shoppar





Mascara - hm 139:-?
Bikini-
överdel - hm 129:-
underdel - hm 79,50 :-

- brownie

Sitter och väntar på maten och jag är väldigt hungrig vilket inte är så vanligt. Idag har jag legat ute och solat litegran så nu är jag brunast i familjen och det känns bra. Imorgon börjar jobbet igen men nu är det bara en vecka kvar.

Föresten är det bara jag som inte kollar fotbollen? hela facebook sidan är ju fylld med massa kommentarer om matchen?

Nu är det mat sen kommer outfit och shopping!


- crazy

Håller på att göra mig klar, även fast jag egentligen inte orkar men ska typ sätta upp håret så jag slipper tänka på det, hehe. Idag ska jag nog träffa amanda en sväng och sen kommer min "storebror" hit för att käka middag och kvällen är helt oplanerad. Det blir nog mest troligt att jobba imorgon, eller?

En sak jag verkligen känner för att göra nu är att åka till stan och bränna pengar, det hade varit awesome! ♥ men jag ska inte göra det, idag. skriver senare och ni får förhoppningsvis något inlägg av elin också. ;ppPPp

 


- saturday night

blev en cykeltur till stan för att köpa godis, vi höll verkligen på att blåsa bort. Sedan mötte vi upp marcus och albin och då drog vi till donken och köpte glass, hehe. Sedan blev det en blåsigare cykeltur hem, på bron rörde vi oss inte ens framåt hur mycket vi än trampade, illa.

Idag har jag inga speciella planer, vi får se. Är as trött, som vanligt. Men nu håller jag på att laga mat, så ska gå och kolla till det. brb!


-

Nu har jag kollat någon svensk film, typ en klassiker eller vad vet jag? Nu hade jag tänkt att krypa ner i sängen eftersom jag inte sovit mycket inatt. somnade efter tre någon gång och vaknade 8, jippie vad elin silver var pigg!

Imorong taggar jag för stranden så hoppas bara att dom inte ändrar sig vilket inte skulle vara så konstigt. Nu ska jag nog kila och göra mig klar!

hahahaha kid with me... this must be a joke nobody can turn so ugly.. you was like a dream and now the only word I can say is HAHA!

- less

okej, ibland är det så att man gör vad som helst för vissa personer. Men nångång går gränsen lixom, just nu börjar jag bli jävligt less på allt och alla (nästan), varför inte bara uppskatta det bra saker man gjort istället för att klaga på det mindre bra? jag fattar inte. Ajja, nu ska jag inte dampa på bloggen, förlåt. ♥

 

Väntar just nu på min vän amanda, sedan blir det att dra oss mot stan för en glass eller något på mc donalds med några boys, awesome. men nu ska jag dra mig utåt, sedan blir det att möta upp henne, vi hörs.

 


- sun

Igår var det jätte trevligt även fast vi inte gjorde så mycket. Har inte så mycket att berätta. Däremot så märkte jag att dom här nere har värsta fördomarna mot oss där uppe. Dom tror typ inte att vi pratar svenska och att det enda vi äter är pitepalt (vilket dom inte vet vad det är..) ajja så småning om så kanske den synen ändras.

Idag kom vi hem vid tolv och då packade vi upp lite och så. Klockan ett började jag sola och har solat till och med nu med lite pauser vill säga. Ikväll blir det bara att ta det lungt, ska försöka få med pappa att åka och ta ett kvällsdopp men det verkar inte som att jag lyckas tyvärr..

Nu blir det lite tv. puss ♥


hello sexy!

- all the right moves

Gårdagen var minst sagt galen. Festen blev inte riktigt som planerad, men men, sånt är livet. Vi drog därifrån tidigare och åkte då till örnäset och hängde i en lekpark med marcus, albin och david, det var faktiskt nice! Jag gjorde säkert bort mig en hel del, men det får man ta. Har inte tänkt beskriva kvällen i detalj så det där får räcka.

 

Idag vet jag inte riktigt vad jag har för planer men vi får se vad som händer, ska nog till boden på kvällen, annars vet jag inte. Men nu måste jag gå och bädda bort sängen där madde sov i natt så att min mor inte kan klaga på det oxå.

 

vi hörs bloggen, heiido




gammal bild, men hm.. jag saknar mitt hår!


- Åsa

Dom dagarna man behöver att emelie uppdaterar så gör hon inte det, illa! Nu sitter jag iallfall här i åsa och har verkligen inte mycket för mig. Dagen har varit trevligt även fast det inte har hänt så mycket. Vädret har iallfall varit på topp så har man tur har man fått lite färg men tror inte chansen är särskilt stor. Ikväll kommer det hit lite mer folk och jag skulle vilja gå och lägga mig i tid för jag är rätt så trött. Dock så kan jag inte det eftersom jag ska sova på soffan i vardagsrumet så det lär låta rätt mycket så jag får vara vaken tills alla andra går och lägger sig.

Imorong säger dom att det ska bli varmt, om det blir som dom sagt så ska jag ta årets första bad imorgon och även sola. Imorse fick jag springa som en tok på stan för att leta en bikini eftersom jag glömde min hemma klant!   Hade en timme på mig att köra in till stan med moppden gå till kungsmässan (jag är nämligen lite fjollig för jag vågar inte köra in till stan hehe..) sen fick jag spring in och ut i alla butiker. Som tur var hittade jag en bikini på hm kan visa sen. Köpte även en mascara och fyllde på mobilden eftersom jag bränt 150 på typ en vecka. Så idag slösade jag 550 kr.. fatta snabbt det går.

Nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen. skriver imorong! smsa om ni inte har något bättre för er ♥



- Liseberg all day long

Nu är jag hemma efter en låång dag på liseberg. Nu är jag jätte trött efter att ha sprungit mellan alla karuseller och stått i alla dessa köer. Det har iallfall varit en jätte trevlig dag och vädret kan man inte klaga på. Det har varit super varmt och inte ett moln, man hade bara önskat att man låg hemma och solade en dag som den.
Det har hänta två stora händelser och det första var när linus vann en stor mjölkchoklad. Den andra var då oliver svimmade i en karusell pga att dom hade snurrat för mycket. Då ramlade han ihop och slog huvudet någon stans och sen fick han värsta bulan.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra och jag tror inte heller att jag kommer skriva något mer förän på lördag kväll. För imorgon ska vi åka ut till åsa och fira midsommar med anna-karin och hennes familj och det blir även att sova där så kommer inte hem förän på lördageftermiddag och det inte är piss väder för då lär det nog bli lite tidigare.

Vad ska alla göra på midsommar?

Här kommer lite bilder från dagen, var lite halvt fotograf eftersom jag inte åkte så mycket.


mumsar på förfullt

stor vinsten


jag älskade tydligen den där karusellen som liten



Linus - nästa prinsessa? kolla bara vinkningen

- disco heaven

Idag blev det en sväng på stan med amanda. Blev bjuden på en glass och fick gratisskjuts både dit och hem, med andra ord - awesome! Tanken var att vi även skulle hinna till basket grejjen på hälsans, men när vi kom dit märkte vi att allt folk drog så då skippade vi det och gick till varvet där vi blev upphämtade av amandas far.

Kvällen är inte riktigt planerad ännu men den kommer mest troligt spänderas med amanda & madde, vad vi ska hitta på har jag däremot ingen aning om, men vi kommer alltid på något, hihi. Det var allt för denna gång, skriver kanske innan jag går och lägger mig om ni har tur. ;pppPPppPP



ännu en ego, bara för att jag är dålig på att ta med mig kameran, bajs!


- say yeah

Godmorgon bloggen, nej men idag vaknade jag faktiskt hyfsat tidigt, eller typ 11. Har legat ute och solat ett tag men kan inte direkt påstå att jag är brun. Hur som helst så ska jag börja göra mig klar nu och sedan blir det att dra in till stan en sväng. skriver sen!



saknar tiderna!

- done

Nu är jag inprincip klar så nu väntar jag på att ulrica ska komma hem efter att ha handlat och sen måste hon väll också göra sig klart skulle jag tro. Sen ska vi åka in till liseberg. Gissasr att vi kommer tillbringa hela dagen där sen påväg hem ska vi stanna på kungsmässan om det blir som planerat och då ska jag handla dom grejerna jag behövde.


OBS! det är inte jag  som kollar på tvn även fast man kan tro det!

- Elins outfit




spetsleggnings - Lindex
Linne - NK designers

- Liseberg

Just nu håller vi på förfullt här hemma. Idag ska vi åka till liseberg hade vi tänkt. Skulle tro att det blir mycke barnkaruseller för mig eftersom ulrica förmodligen inte åker så mycket. Men vad gör man inta för sina bröder? ;)

Outfit kommer senare! .

- sex and the city

Nu har mina kompisar dragit och jag sitter och snackar med lite folk samtidigt som jag kollar sex and the city. Seriöst, kärlek till det! <3 Okeeey, jag borde inte blogga när jag är såhär trött för jag vet inte riktigt vad jag skriver men nu ska jag fortsätta kolla några avsnitt innan jag går och lägger mig. Vi hörs imorgon, eller det blir ju egentligen senare idag, men... ajja, ni fattar.

 

Godnatt.


- kvantum

Kvällen har bestått av en låång cykeltur till kvantum, eller asså.. haha. På vägen dit fick jag x-antal flugor i ögonen och påväg hem fick emelie punka, eller någonting hände iallafall så då kom vi på värsta smarta sättet att ta oss fram på - jag cyklade och hon åkte på min pakethållare samtidigt som hon höll i sin cykel, hahah det måste sett så jävla fult ut! Anyway, när vi kom till norrahamn funkade det inte längre för hennes hjul dampade ur så då fick hennes pappa komma och hämta hennes cykel, illa.

Nu sitter vi och äter jordgubbar och smält choklad, muns! ♥ men ska vara lite social med mina vänner nu, vi hörs senare.

heido



haha, älska blixten va?! ;)


- ledig

Lyckades övertala min pappa att få stanna hemma imorong för jag orkar verkligen inte, är hur slut som helst. Ulrica ska också vara ledig så vi får se vad vi ska hitta på.

Nu ska jag kolla runt lite sen ska jag sova så att jag tar mig upp i tid ;)

- elin tipsar

Måste börja inlägget med att jag håller med emelie fullt. Den där mascaran är bäst!

Nu hade jag tänkt att tipsa er om "escada ocean lounge". Den är verkligen in sommardoft så den passar utmärkt nu. Jag har den själv och jag ledsnar aldrig. Jag brukar alltid bli less efter ett tag och sluta använda den men jag fick den i julas tror jag och jag använder den fortfarande! Inte varje dag men oftast. Så det ska jag gott tipsa. Skulle tro att 100ml ligger på cirka 400 kronor och det är den värd! Kan hända att den är svår att få tag på eftersom det är förra årets doft.


underbar ♥

- funny things

Just nu är det jobb som gäller. Idag har det gått riktigt snabbt men när jag tänker tillbaka så känns det som att jag inte har gjort något och det brukar göra att dagarna blir väldigt långa. sen har jag gjort alla andra dag sysslor. 

Imorong är det jobb igen som gäller. Ulrica ska vara ledig och jag hade önskat att jag var henne men nu är jag inte det. Däremot så ska jag få sluta klockan två istället för tre så det är ju positivt det iallafall. Måste hinna mig in till stan en snabbis då för att köpa lite grejor. Ska även kolla om jag hittar något att ha på mig på midsommar eftersom min garderob är rätt tom så skulle det behövas något nytt. 

Förresten vad ska alla göra på midsommar? 


- Elins outfit

nu kommer äntligen dagens outfit efter många men..





Chinos - Ellos
Linne (syns typ inte) - Ginatricot
Långärmad - pappas jobb

- just dance

haha, förra inlägget blev visst inte det sista för idag...




blondin / brunett? åh, jag vet inte...


- hardcore vibes

Det här är fan mitt sista inlägg för idag, jag orkar inte mer. Efter ett litet äventyr cyklade jag till min far för att ha tillgång till dator och HÖG musik, awesome (Hoppas inte att han läser min blogg). Ikväll har jag inga planer alls, bara ta det lugnt som vanligt men imorgon blir det mest troligt att jobba någon timme - tjäna lite pengar!

Snart är det midsommar och jag vet inte riktigt hur kvällen kommer se ut. Det lär väll bli fest, men frågan är vart. Ska kolla runt lite innan jag bestämmer mig, jag vet dock vad jag vill, meeen ska inte förstöra nån annans midsommar.

Party in the USA, äääälska! ♥♥


- salllllllad

nu ska jag skära sallad ska lägga in outfit ikväll jag lovar annars måste jag spring en mil imorong vilket jag inte hinner för jag ska på stan så nu måste jag verkligen gör det!

Förresten om det var någon av er läsare som busringde mig igår så är jag ledsen att jag var väldigt otrevlig men jag låg och sov och vill inte väcka någon! sorry ring igen om det var något ;)

- ny kategori

Kommer ni ihåg den där kategorin elin skrev om tidigare?.. Det var iallafall kategorin "vi tipsar" som jag nu skapade bara för att jag inte har någonting bättre att göra just nu. Jag tänkte passa på att tipsa er om den mascara som jag använder, den är verkligen jättebra även om den inte ser så bra ut. Jag var ju nämligen på stan igår och då köpte jag en ny sådan! :)


Mascara från maybelline!

- onsdag!

Dagarna går, mitt sommarlov går - och jag har fortfarande inte hunnit göra någonting speciellt. Igår kväll var jag ute med emelie en sväng och sedan hm.. satt jag bara hemma och drygade med folk typ, förlåt. Idag har jag inte gjort någonting alls, eller jo, sovit om det räknas. Har inga planer för dagen men vi får väll se vad folket har att erbjuda, om något.

Nu ska jag göra mig klar sedan tillbaka till datorn, hihi. Skriver senare, puss!


babe <3


- tidsfördriv

1. är du kär? - vem vet?
2. har du snusat? - ja
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - ja
4. har du legat i sängen brevid en kille? - ja
5. har du blivit dumpad? - njae
6. har du blivit slagen allvarligt? - typ nej
7. tar du droger? - nej
9. har du pussat en kille? - ja
10. hatar du någon? - ogillar
11. älskar du någon? - ja
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja
13. har du djur? - nej
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - ja
15. hatar du dig själv? - nej
16. gillar du orange? - nej
17. har du skadat dig själv? - ja? jag är klantig.
18. har du nån sjukdom? - nej
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - haha, ja..
20. har du en gris? - nej, jag har flera grisar ;ppPPPppP
21. har du en plattång? - ja
22. har du en bror? - yes

23. har du förlorat någon nära? - ja
24. är du brunett? - ja
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - JA!
26. tycker du om hästar? - nej
27. har du en hund? - nej
28. har du skilda föräldrar? - ja
9. har du gått på simmskola? - japp :F
30. har du sagt bög till en kille? - ja
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja
32. har du fuskat? - ja
33. har du en teve på ditt rum? - ja
34. har du lunar? - hahaha.. har haft en, ja
35. har du MSN? - ja
36. har du en syster? - ja
37. har du bruna ögon? - nja
38. gillar du att fota? - bara egobilder :PppPPPpPPP
39. har du sett dig själv brinna? - nej
40. hjälper du dina vänner? - ja
41. gillar du tacos? - tacos <3
42. tycker du att du är söt? - nej
43. har du dansat? - ja
44. har du spelat fotboll? - ja
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - nja
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - nej, he-he
47. har du ätit sniglar? - nej
48. äger du en locktång? - ja
49. gillar du att tugga tuggummi? - yes
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - ja
51. gillar du kläder? - love it.
52. hatar du falska vänner? - vem gör inte det?
53. gillar du räkna matte? -  nej
54. älskar du någon nu? - men typ ja
55: har du gråtit inför en vän? - ja
56. kan du sjunga? - nej
57. har du sett nån dö? - nja
58. säger du vad du vill? - ja
59. är du stor? - störst!
60. vad är ditt hela namn? - Sara Emelie Hammarström
61. kan du tala spanska ? - nej
62. är du kortare än 1.60? - nej
63. älskar du sommaren? - om man bortser från myggen, ja!
64. älskar du vintern? - nej
65. har du mer än 6 par skor? - ja
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - hihi, ibland
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - ja
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - ja
69. gillar du att städa? - nej
70. gillar du att sova länge? - yes
71. har du vart med om en olycka? - njaaa
72. är du förvirrad? - typ
73. har du mer än 6 par byxor? - jja
74. har du förlorat en vän? - mjoo
75. gillar du att shoppa? - love it.
76. har du varit i paris? - flera gånger!
77. gillar du spindlar? - aa, dom är så mysiga! ♥ .. fast ne
78. klarar du dej själv? - ja
79. har du lagat mat? - ja
80. är du klantig? - skoja inte
81. har du ÄKTA foppatoffler? - nej
82. har du mer än 20 låtar på din data? - jiees
83. sminkar du dej innan skolan? - ja
84. har du träffat en kändis? - ja
85. har du mer än 7 par nagelack? - ja
86. har du busringt? - yess
87. har du skällt på din bror? - säkert
88. har du en vän som skiter i dig? - kanske, kanske inte
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja, det har väll alla?
90. sover du med nått gosedjur? - nej
91. har du åkt nånstans utan att du får? - ja
92. vill du bara bort ibland? - så kan det varaa
93. har du tältat? - japp
94. har du brännt dig? - ja
98. bor du i skåne? - ofc!
99. gillar du hip hop/rap musik? - aarå
100. har det här varit kul? - eh.... få se här... nej!


- do it

Kom nyss hem från stan, var nämligen tvungen att vänta på bussen i femtio minuter, illa. Nu sitter jag & emelie hos pappa och dunkar musik och ja.. lever livet helt enkelt, tyyyyp. Orkar inte blogga just nu, kan slänga in ett inlägg när jag kommer hem till mamma. Ha en braaaaaaaa kväll allesammans, för det ska jag ha, hihi.



heeej, vi heter elin & emelie, och vi har gula hår! ;)
- fast ne, inte längre ;pppPPppPPPppP

- jobba, sova äta

Nu är jag hemma efter en helt okej dag. Allt gick bra även fast det var gansak jobbigt. Nu har jag hjälpt pappa med maten så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Funderar på att fara och sola för jag är alldeles för blek känns det som. Ska även kolla en avsnitt av the mentalist eftersom det är de sista avsnittet ikväll och sen blir det att sova.

Mina dagar går i storsskett ut på att jobba, sova och äta.. hemskt men sant.

Ska lägga in bilder senare för min kamerna ligger på laddning just nu!


vart finns det snygga byxdressar? vilket den på bilden inte var!

- let it rock

Ännu en härlig sovmorgon, hihi. Antar att ni som jobbar är lite avundsjuka på det, men ni tjänar dock mer pengar än mig så.. Idag är det faktiskt ovanligt fint väder så jag har hunnit ligga ute och sola i typ tio minuter för sen gick solen i moln och ett äckligt kryp började följa efter mig.

Jag ska snart börja röra mig mot staden för att käka och köpa en mascara, awesome. Hade även tänkt besöka gymmet, men vi får se hur det blir med den saken. :)

Har inte så mycket mer att skriva nu men ska börja sminka mig så att jag tar mig iväg nångång. Vi hörs.
 
Heidooo ♥


- Let the pictures speak because I have no words left...








<3








Love - Hate?



- baby!

Har just haft ett långt telefonsamtal med elin, awesome! saknar henne otroligt mycket och hon har missat en del när hon varit borta men nu är hon helt uppdaterad, typ. Nu känns det äntligen som om jag kan släppa allt, this was all I needed. Ikväll blir det att chilla nånstans, kan tyvärr inte skriva längre för nu måste jag ut och möta en person, hihihihi! puss ♥



haha, vet inte om ni har sett den här bilden förut, men ja.. jag&elin i typ
feman/sexan? ♥


- workworkwork

förlåt förlåt och åter igen förlåt! Har inte tiden att skriva eftersom jag kommer hem vid halv fem då görs det mat och sen går jag ut. På kvällen är jag så trött att jag inte orkar skriva så jag vet inte när jag ska lyckas kläma in ett inlägg. Innan jag började jobba tänkte jag att jag skulle hinna göra ett inläg på luncherna men jag har mellan 15-30 minuters lunch så hinner jag inte med det.

Igår kväll blev det att kolla film och ta en långt bad. Tror det var över 3 år sen jag badade i ett badkar så nu är det gjort och det var väldigt skönt men jag höll på att somna fler gånger så fick gå upp. Sen kollade vi en film och den var bra fram till slutet då det slutade sämst så då blev den inge bra.

Imorse fick jag lite sovmorgon därför att ulrica skulle vara på jobbet tidigt så vi var tvungen att skjutsa barnen vilket jag är glad över. Kom till jobber vid åtta tiden och då var det bara att sätta igång. Har hunnit blanda färg och sopa hela lagret! Slutade kvart över tre därför att jag åkte med anna-karin och sen lämnade hon mig på en mack efter vägen och så hämtade pappa upp mig. På macken hade jag köpa en glass mums! Vi åkte och hämtade upp barnen och då visade det sig att linus hade fått anklageser att han tagit någons pokimon kort så då fick jag stå och prata med fröknarna om det för pappa satt i bilen och pratade i telefon. Haha under den konversationen insåg jag att en var hans lärare var rätt så snygg! illa elin!

Nu ska jag natta min bror skriver senare förhoppningsvid och då kommer bilder!


- party in the usa

Hade tänkt åka och träna idag, men antar att basketspelandet med robin och emelie fick ersätta träningen för jag orkar verkligen inte. Känner mig sjukt lat, vill bara krypa ner under täcket och typ dö?.. eller någonting liknande, vilket jag förmodligen kommer göra ikväll. Neeej nu väntar plattången på mig, hihi. ♥

I just want to forget everything, forget you...




-

Vaknade vid halv två idag, så har inte hunnit göra mig klar ännu. Dagens planer vet jag inte, får se om jag drar till pappa igen eller hur det blir. Nu ska jag iallafall torka håret och sedan sminka mig.

Ber om ursäkt för att jag uppdaterar dåligt just nu, men jag har ingenting att skriva om därför låter jag bli. Men hejdå nu! :)



miss you! ♥ ♥

- sundaaay

Sitter hos pappa just nu och kollar film. Vi hade laddat hem "sex and the city 2", men det visade sig att den inte funkade - surt. Kvällen har varit fun, inga detaljer. Nu ska vi fortsätta kolla film och sedan väntar min nattliga dejt med john blund! vi hörs imorgon bloggen. ♥

heidoo



väldigt hm.. passande bild till inlägget asso.

- dålig uppdatering

Jag är sämst på att uppdatera bloggen nu för tiden. Just nu sitter jag här med emelie och chillar, vi har inte gjort något speciellt idag. Känner mig väldigt ofixad, av någon anledning. Men nu ska jag hm.. göra nåt. Vi hörs,

heido



eh, okej?

- rörigt!

Har varit sämst på att uppdatera men jag hoppas att ni tar hänsyn till det. Igår tänkte jag blogga men jag var så jävla trött så när ulrica frågade om hon skulle stänga av datorn kunde jag inte göra annat än att säga ja.

Igår hann jag ta en tur med moppen och ju vad tror ni händer? jag får motorstopp. Som tur va hade pappat tvingat mig att ta med mobilen om något skulle hända så jag hade möjlighet att  ringa han. Så då kom han med bensin. tror ni det var kul att stå där så alla åkte förbi? NEJ! Sen åkte jag hem åt lite mat och kollade på bröllopet. Bröllopet kommer komma i hiss&diss kategorin senare men frågan är ska jag dissa eller dissa? Resten av kvällen spenderades vid tv:n och vid elva gick jag och la mig.

Idag vaknade jag halv elva vilket är ovanlig länge för att sova här eftersom min pappa alltid väcker mig. Vi har hunnit köra lite kartonger till pappas jobb och självklart så började det regna när vi var påväg så när vi kom fram rand det vatten om kartongerna. Nu har jag precis varit ute med moppen och handlar mos och nu ska jag ut och hjälpa pappa att olja in altan. 

Skriver senare och då kommer det outfit för idag och igår!


soon baby soon ;) 

- emelies outfit




Helvitt linne - gina tricot
Linne (peace) - h&m
Leggings - vero moda

- on the beach

Jag har inte gjort någonting alls än ikväll. Imorgon har jag iallafall tänkt hitta på något, vad - vet jag inte ännu men något finns det alltid att göra, vi bor ju i luleå ftw (hahah)!

Ikväll blir det nog att se lite sex and the city, kanske även en tidig dejt med john blund.


(Jag har typ minst 30 myggbett och nej, jag överdrev verkligen inte där. Jag vill bara dööö!)




-

"All the things I know right now
If I only knew back then
There's no gettin' over
No gettin over'
There's just no getting over you." ♥


Jag har ingen aning om vilka ni bloggläsare är, och det är lite läskigt. Jag önskar jag visste exakt vem som läser vad, för vissa inlägg är inte menade till alla, men ni andra får läsa ändå, för vissa kanske förstår medan andra inte gör det. Just nu är mitt liv så jävla fucked up asså, eller det kanske var att överdriva men det är verkligen kaos. Jag har ingen aning om vad jag ska göra eller hur jag ska göra. Allting blir bara fel. Jag vill inte såra någon på något sätt.... men hur jag än gör så blir det så ändå. Du säger "det är bättre att bara se vad som händer.." och visst håller jag med om det, men hur länge håller det den här gången?.. Ja, det är något man aldrig vet och jag klarar verkligen inte av att veta att du kanske inte alltid kommer finnas där och därför kan jag inte heller räkna med dig längre. Det där blev lite rörigt, men hur som helst - förlåt till er som är värda en ursäkt, ni känner nog på er vilka ni är! ♥




Här får ni en riktigt gammal bild! ;)


- it's time to let go!

I guess it's time to let go - time to move on.
Even if it's hard I because I can't live with the fact that you are you.
For you.. it's normal, but I just can't take it. Sorry. ♥




- knock you down

Det blev en regnig tur på stan med mina brudar, hittade dock ingenting speciellt. Jag funderar helt seriöst på att bara sova hela kvällen, har verkligen ingen ork eller lust att hitta på något.. Har fått ganska många meddelanden "Händer ikv? :D" osv, men ja.. jag orkar inte göra något speciellt så säger iallafall till er alla nu att jag bara ska chilla nånstans, så fråga inte! :)

Thats it! och juste, jag har inget emot att skapa den där nya kategorin som elin snackade om tidigare utan det blir awesome! ♥

 


Jag saknar dig vännen!


- keep smiling

Vet inte riktigt vad ajg ska skriva eftersom jag inte gjort särskilt mycket sen senast jag skrev. Har som sagt hunnit kolla två fotbollsmatcher och självklart förlorade dom båda. Linus han stod och kollade på och pratade med alla medans dom andra spelade fotboll, så typsikt. Sen kom vi hem och bytte om sen åkte vi och handlade. Nu håller alla på med sina egna saker och jag sitter här och äter godis eftersom jag typ inte ätit något idag.

Funderar om jag ska ut och åka moppe men jag vågar inte för det är enormt läskigt. eller det tycker iallfall jag. Alla bilar bakom en stressar som fan och sen blir det typ kilometer långa köer efter en, skit kul verkligen.. Får se vad som mer händer men någor roligt måste jag ju kunna hitta på. Tänkte första åka till stan men jag åker till veckan istället eftersom rean börjar på måndag och då är det väl bra att man skjuter fram det eftersom det är några behövliga saker som måste inskaffas.

Ikväll eller senare idag blir det outfit och så tänkte att jag skulle inleda den nya kategorin även fast emelie inte vill det. (haha vet inte riktigt vad hon tycker om det, men har du något att säga emelie så får du säga till ;))


haha en vädigt gammal video! den spelades in efter våran vaka förra sommaren.. vad är det man säga, man måste våga bjuda på sig själv?

-

Gårdagskvällen var galen men nice. Vi drog på en fest där vi träffade myycket folk, många som jag inte träffat på fleera år! Mer får ni inte veta. Har inte så mycket planer för idag, blir väll att gå på stan på dagen och kanske boden på kvällen.

Ehhhh, jag orkar inte skriva nu. hejdå


<3

- vaken

Nu är jag vaken och har redan hunnit göra mig klar. Nu väntar jag på att ulrica ska duscha klart sen ska vi åka iväg och kolla när linus spelar match och oliver tränar. hör av er om det är något! skriver senare


- tired

Nu har jag suttit i soffan och hållt på att somna väldigt länge. Därför har jag bestämt mig för att gå och lägga mig. Dock är det långt ifrån bra att gå och lägga sig halv tio en fredag men vad gör man inte om man är trött? Imorong är det upp halv nio och åka iväg och kolla när linus spelar fotboll.. Skulle nog tro att det bblir rätt roligt att kolla på. Jag kommer ju bara ihåg när man själv var liten och alla sprang efter bollen, vilket skämt. För att skryta var jag oftast längst fram med sofia för vi tog alltid täten (dock var vi typ 6 år då..)

Ajja nu ska jag gå och lägga mig, skriver imorong! ♥


vet ju bara hur  bra han  är på hockey.. ;)

förlåt för urusel både uppdatering av bilder och inlägg men jag har inte tid och inget att skriva om för den delen heller!


- Elins outfit

min outfit från idag, eller från i eftermiddags rättare sagt!



gick ut och solade när jag kom hem och därför bytte jag om till detta..
Shorts - Teamsportia
Linne - H&M

Dagens outfit bestod av :
ett par jeans från cheap monday och denna tröja som jag tog på mig när jag kom till pappas jobb för jag frös..

as sexig, jag vet!

- ♥♥♥ friday ♥♥♥

Nu somvanligt sitter jag och väntar på mat. Dagen har gått jätte bra och den har faktiskt varit riktigt lugnt. Kan inte påstå att jag har presterar särskilt bra men det kan behövas ibland också. Idag är det äntligen fredag och vet ni vad det betyder? Jo jag får sova ut imorong och att jag har gjort klart en vecka på sommarjobbet!

När vi har slutat jobbat så åker alltid jag och pappa och hämtar upp barnen. En som jobbar på linus skola kommenterade våra byxor igår. Han tyckte att våran familj hade coola byxor för pappa hade röda, oliver hade randiga så han såg ut som en fånge och jag hade mina leggning men nät på sidorna som ni såg igår så vi lär väl bara igenkända som byxfamiljen. Sen idag så kollade han på min tröja och sen fråga han "jobbar du möjligen som målare?" så det verkar som att han iaktar våra kläder, scary!

ikväll ska jag verkligen inte göra någonting. Imorong ska jag tydligen upp tidigt igen eftersom att linus ska spela fotboll och han vill att jag ska kolla, funny! ajja det är bara att vara positiv och följa med.

Nu ska jag gå och ta över datorn eller något ;)


miss my bby ♥


- sun

Idag har solen äntligen börjat komma tillbaka, jag vet inte vart den hållt hus på sista tiden men nu är den tillbaka iallafall, awesome! Har dock inte orkat ligga ute och sola men vi får hoppas på att den kommer tillbaka imorgon eller nåt. Snart snart snart slutar madde, men jag måste äta middag innan jag beger mig ditåt.

Våran blogg, eller mina inlägg rättare sagt, har börjat bli tråkig för jag har ingenting intressant att skriva om. Ikväll blir det iallafall att ta kort på kvällens outfit, så den får ni nog i morgon om jag inte skulle orka lägga in den inatt. Neeej men nu ska jag logga ut från datorn, vi hörs! ♥


- hello, good morning

Fyfan va jag är less alltså! blev väckt flera gånger i morse av att min lillasysters f*cking kompisar ringde på hem telefonen typ 24 gånger,... okej, nu ska jag sluta.

Idag är jag ledig och har inte så mycket planer. Väntar just nu på att madde ska sluta för då blir det att bege sig mot stan för hemligheter! ;)

Skriver seeeeeeeenare typ kanske.


haha, vilka är dessa gulhåriga brudar?


- hey soul sister

Kvällen har framförallt spänderats med min söta vän - amanda! ♥

Jag orkar som vanligt inte skriva i detaljer, men det har varit trevligt. Ikväll har jag även särskrivit en hel del vilket en del som har snackat med mig har märkt, hoppas ni trodde att jag var seriös. hihi! Nej nu ska jag gå och göra någonting annat, skriver kanske senare.

Heido



baby! :*


- elins outfit


leggnings - bikbok
t-shirt - h&m


någon som vet om dom här är goda?

- boring

Jag och emelie har pratat lite gran om att göra en till kategori men vi får se vad som händer med det. Nu ska iallfall mina bröder sova snart och då ska jag öppna ett kakpaket och kolla tv. Jag vet jag är tjock men vi köpte några nya idag som jag msåte prova. Sen skulle jag tro att jag ska gå och lägga mig. Vid sextiden ville oliver mysa och jag höll helt enkelt på att somna.

Tror inte det blir något inlägg ikväll och tyvärr så hinner jag inte lägga in outfit men det får bli imorgon!

-

yes baby, you were my everything but that doesn't mean anything no longer...

- 17 juni

Är hemma nu efter ännu en lång dag. Kan tyvärr inte klaga eftersom jag inte har det särskilt jobbigt men dagarna blir rätt så långa. Nu sitter jag och väntar på mat men pappa har inte ens börjat göra den än så jag lär nog få vänta ett tag till.

Ikväll tänkte jag ta mig ut på en prommis men jag är så himla slut så jag ska typ gå och lägga mig nio för imorong ska vi upp ännu tidigare, wonderful! Men imorgon är det äntligen fredag så imorgon blir sista dagen för i veckan att gå upp tidigt.

Nu ska jag få pappa att laaga mat för just nu står han bara och babblar med electrikern!


förlåt för värsta random bilder men har min externa hårdisk i garderoben och jag orkar inte hämta den.. För jag kan inte lämna den vid datorn ;)

- solo

Idag har jag varit och jobbat och sedan till farmor en sväng med emelie, där fick jag 500 kr i examenpresent (hehehe). Jag har varit väldigt hurtig och cyklat till stan, sedan till mjölkudden, tillbaka till stan och slutligen hem. Att jobba på hotell är kanske inte det roligaste sommarjobbet, jag menar vem vill springa runt och städa massa rum?! och tro mig, det är värre än vad det låter. Eller asså det beror på, så hemskt är det inte att bädda sängar osv. men det ska gå så fucking fort så man får värsta träningspasset vilket jag ser som en fördel även fast det är jobbigt, plus att man får pengar! så jag står ut, det är ju bara ett sommarjobb, de som har parkarbete har det värre plus att de har mycket längre dagar. Jag är tillexempel ledig imorgon - inte för att skryta, utan bara för att nämna det.

Nu har jag ingenting mer att skriva, vi får se vad jag hittar på ikväll - om jag orkar hitta på något, men hallå? jag är ju som sagt ledig imorgon. En nackdel är att jag ev. kommer behöva jobba på lördag, vilket inte är så nice. Men nu ska jag gå och dricka nåt, mitt huvud håller typ på att exploderaaaa!

(det blir nog ingen outfit idag eftersom jag inte har några speciella kläder, tror att jag lagt in den här outfiten tidigare. Det är en svart (stor) tröja med ett stort tryck från weekday och ett par leggings. Oj juste, ska inte glömma min nya bh i outfiten.)


meant to be together?..



Babyyy, jag saknar dig! ♥

- kära bloggläsare, hjälp!



Gah, jag fattar inte varför ni "hemliga" bloggläsare inte vågar kommentera. Ni läser säkert bloggen i tysthet och tänker "varför?", "är dom helt dumma i huvudet?", "hur kan dom skriva så?" eller kanske någonting positivt.. problemet är att vi inte vet vad vi ska förbättra eller ändra på så länge ni inte vågar kommentera och därmed hjälpa oss att förbättra bloggen.

Där fick ni höra en åsikt. Tack för att ni läser bloggen iallafall ♥, men en kommentar här och där vore ändå inte helt fel! ;>

- I'm afraid of...

Sometimes life sucks, truly. I'm really afraid of being left alone in the dark, I'm afraid of losing the person I love, but to be honest = I have no idea of what I want and you just can't show me what you want and that sucks. If you just told me what you wanted I could try to give you that, but if you can't talk to me about it... life will never go on like it used to, which is my only wish right now! <'3


hei bloggen.








heido bloggen, tack för att du ställde upp för mig igen. ♥

- home!

jag kom nyss hem efter en krazy moppetur med madde. Hon fick vara min buss eftersom det inte går några bussar till mig på kvällarna, helt sjukt..

Kvällen har spänderats i stan vid norra hamn och hemma hos andreas där jag blev utägd i tv-spel av både joshua och gabbe, (madde ägde mig inte tillräckligt mycket för att det är värt att nämna, men gör det ändå så att hon inte blir ledsen eftersom jag vet att hon läser det här nångång i livet..). Det var allt jag hade på hjärtat just nu, men skriver nog senare (bara för att skriva av mig, så det är heeeeeeeelt frivilligt om ni inte vill läsa det inlägget, men alla andra måste ni läsa, ellerhur?!)

heiido!



sugarrrlips! ;*


- tralala

Nu har jag både varit ute och gått och så har jag hunnit med att byta om. Dock blev det en rätt kort prommis men bättre det än inget. När vi var på väg hem så låg det ett dött rådjut i skogskanta. När vi fick syn på det börja vi springa och sen ringde vi dit pappa för han var tvungen och kolla om den levde och det gjorde det inte. Nästan tur, inge illa menat men jag menare än att den ska lida.

Idag har jag på hunnit med massor. Har hunnit inventera klart alla taperter och tejp och föra in det på datorn. Dock hann jag även med att göra massa fel också. Jag är som inte så noga och är men inte det blir det fel i lagersystemet men det har jag redan gjort så, too late! Har även hunnit sitta och kolla massa också hehe.

Imorgon är det jobb igen.. Endast två dagar kvar den här veckan, skönt! När vi har jobbat klart vill jag åka hem raka vägen och lägga mig och sola om det är bra väder, men enligt ulrica skulle det tydligen vara det. Hoppas då det iallfall.

Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt, men imorong får jag sovmorgon till fem YEAH!


haha vet ni vad jag tror han gör? jag tror han har handen i byxan.. ;o

- just kidding

Förlåt för sämst uppdaterin men som sagt så har jag mycket för mig just nu. Det är både jobb, barn och socialitet som gäller. Dagen har iallfall beståt att jobb och sola. Kan skriva mer senare ikväll för snart ska jag och ulrica ut och gå först ska barnen i säng.

haha, det är ett skämt! kolla hur min garderob ser ut för tillfället. men som tur är funkar det alldeles utmärkt! men ni ser man får inte med sig så mycke kläder!


- Elins outfit

som lovat så kommer "outfit of the day"




Chinos - ellos
vittlinne - Ginatricot
linne med peacetecken - h&m

vitkofta - Barcelona

- emelies outfit!



linne - gina tricot
skjorta - carlings
leggings - gina tricot
klocka - ur & penn

OCH tillsist mina underbara sockar ♥ (haha) - thailaaand



- emelie shoppar!




Leggings från vero moda, 159 :-


Bh & trosor från h&m (tillsammans 188:-)


Klocka från boströms ur & guld, 899 :-




- wooork

Idag tog jag mig upp i tid och åkte till stan redan vid nio och nu har jag tyyyp sommarjobb, awesome!! jag hade aldrig orkat sommarjobba om jag skulle jobbat för kommunen, för det verkar inte vara så nice plus att jag ska ner till göteborg och gothia under den perioden jag fick sommarjobba där - och tro mig, jag skulle aldrig jobba istället för att åka till gothia! ♥

På stan köpte jag en bh, ett par trosor och ett par leggings. Jag insåg att jag är hyfsat dålig som shoppar upp alla mina pengar bara för att jag vet att jag kan arbeta ihop nya, lett. Hehe, nej men nu har jag inget mer att skriva så ni får nog ett inlägg ikväll, för den här kvällen ska bli heelt random! ;)

Puss













Haha, jag la bara in lite random bilder där! varsågoooda.


- stronger

Just nu sitter jag i min älskade säng och chillar. Funderar på att sova eftersom även jag måste upp tidigt imorgon.. Kvällen har varit nice, ni får dock inga detaljer, men det får ni leva utan! Har inget mer att skriva nu men jag ber tusen gånger om ursäkt för att jag inte lagt ut outfits eller nåt, men jag har varit upptagen typ hela dagen och kvällen, det kommer imorgon! Nu ska jag verkligen sova, heido bloggen.

babyy!



- Hiss&Diss

HISS:

Det är heltklart till brunt hår. Alltså inget illa menat mot blondiner men det är så himla skönt med brunt hår. Först och främst ser man inte utväxten nå bra, man ser inte när håret är smutsigt och det blir aldrig gult eller orange när man färgar det, (eller failar man totalt så..). Så jag måste säga att jag är glad att jag färgade mitt hår brunt och tack vare emelie så blir det inte så failar, tack ♥ Så säger bara det: är du less ditt gula/oranga hår färga det brunt man ångrar det oftast från början men inte sen!



DISS:

kommer tyvärr inte på något för tillfället, sorry! kanske lägger till det sen!

- 15 june

Nu är jag hemm igen och färdig duschad. Ikväll blir det väl att kolla tv eftersom jag ska upp ännu tidigare imorong. Pappa ska tyvärr till malmö så jag måste åka med anna-carin och hon åker halv 6 så ingen höjdare.
Nu hade jag iallfall tänkt att jag skulle försöka få pappa att gå och lägga sig så att jag får tv:n för mig själv. Sen ska jag ta mig en minidaim som ligger i kylen och väntar på mig. ska lägga in en hiss&diss lite senare för nu måste jag få tycka till lite. Sen blir det inte mer inlägg.

Imorong lovar jag er en outfit ♥


- inventering

Nu har jag ätit och har precis bytt om. Dagen har gått bra även fast jag gick upp tidigt och inte hade så mycket att göra på pappas jobb. Hela dagen, eller dom delarna av dagen då jag har jobbat (ca 75%) så har jag inventerat. Trodde inte det skulle vara så jobbigt men man måste ju kolla trycknummer och kolla hur många av varje tapet det finns. Idag har jag hunnit det flesta tapeterna, tror jag! Vi kom iallfall hem vid kvart i fem och då började jag laga mat på en gång. Vet inte vad jag ska skriva eftersom jag typ inget gör något.

Nu ska jag iallfall låta maten smälta ca 20 min till sen ska jag ut och spring! skriver senare


- solarium

Jag har inte tagit mig iväg ännu, hehe. Hela morgonen har jag bara chillat, tagit en lång dusch, pratat i telefon osv.. men nu ska jag bege mig mot solariet. skriver sen, förlåt för alla dessa snabbuppdateringar!


haha elin är en proffsfotograf, eller vad säger ni? ;)

- la la la

Vaknade nyss av att en viss tönt ringde och väckte mig. Ska snart gå och äta frukost och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, men det lär ju inte vara mycket eftersom alla mina vänner sommarjobbar. Men nu ska jag gå och leta fram någon outfit till idag, ni får bild på den plus gårdagens senare idag, promise!

bye lovers!



(här skulle det vara en bild, men datorn laggar så mycket så jag skiter i det, sorry bloggen!)

[_] - hur gör man en "carebox" btw? haha x)

- what goes around comes around

Jag vill ha någonting intressant att skriva om, men kommer inte på något. Jag har universums sämsta fantasi känns det som.. men jag hoppas att ni läsare stannar kvar här tills jag kommit på något kul att skriva om iallafall. ♥

Tidigare snackade jag med elin och då berättade hon att vi fick en biljett till mig till göteborg, så nu ser det ut som att jag kommer ta mig till gothia iallafall, awesome! Jag vet dock inte hur jag ska ha råd med det, men pengar borde vara det minsta problemet så det löser sig förhoppningsvis. Jag ska kolla upp lite om det där, för just nu så är mitt kontokort hyfsat tomt..

OJ, nu såg jag att jag glömde att publicera inlägget, hehe förlåt!



I miss my blond hair... <'3


- mtv

Det  blev en prommi för mig och ulrica. Nu är jag iallfall inne och ska alldeles strax gå och lägga mig. Pappa var snäll och lät mig sova till fem istället för halv fem. Så jag fick en riktigt sov morgon. Nu ska jag gå tillbaka till tvn och kollade på mtv, det är någon slags gala! Skriver imorgon!



saknar my bby

- on fire

Idag köpte jag ingenting på stan men var in på boströms ur & guld och bytte en klocka. Jag hade värsta mycket att skriva om men kommer inte ihåg nånting nu.. Ni får outfit och det ikväll, nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sen får vi se vad jag gör, kanske slår på en film eller något liknande.

vi hörs bloggen! ♥

Jag saknar dig!


ego


- yellow

Nu har jag precis läst en bok för min bror så nu får jag hoppas att han somnar. Det blir ingen jogging tur för mig ikväll utan istället ska nog jag och ulrica gå ut och gå om jag har tur. Imorgon sätter sommmarjobbot igång och då blir det inte något bloggande förän efter 4 skulle jag tro. Alla klagar när dom måste gå upp halv sju själv måste jag gå upp halv fem så klara förfan inte! Får se hur mycket jag kommer får göra eftersom när jag praoade där i 8:an satt jag vid datorn typ fem timmar om dagen och gör jag det nu så får jag inte betalt.

Men nu måste jag försöka få med ulrica ut på en prommis! puss ♥


förlåt för en mega hemsk bild men inte förän nu har jag fattar hur gulhårig jag var!

- hos pappa

Nu har jag kommit hem till pappa efter att ha varit och handlat och hämtat pojkarna. Trodde att det skulle bli att åka och jobba på en gång men inte det så nu förlorade jag juste lite pengar, illa! Idag när pappa hade hämtat mig på flygplatsen så börja han vifta med händerna (det  betyder att han vill att jag säga säga något) man jag fattade inget och då började han säga "taack så mycket älskling" Jag bah "jahha, (i) hur mår du?" då börjar han skratta och sa "haha ja det också, men jag tänkte mer på grattis pappa!". snacka om att jag skämdes hur kan man glömma bort sin pappas födelsedag. Men jag försvara mig med, men har man inte facebook får man skylla sig själv. 

Så ikväll det blir god middag och tårta och sen får vise om jag orkar mig ut på en jogging tur. Dock tror jag inte det men jag ska se vad jag hinner med. Men nu har pappa pratat klart i telefon så jag ska skynda mig bort från datorn innan han ser att jag sitter här annars blir han sur han tycker jag bara sitter vid datorn hela tiden, illa!

Tyvärr har jag inte bilder!

 

- alla sommarjobbar idag?

Har nyss vaknat efter att ha försovit mig.. Har inte så mycket att skriva om nu, men idag blir det en sväng till stan med emelie och sen får vi se vad som händer. Skriver ett längre inlägg senare! :)

Lycka till alla sommarjobbare! ;)


- dålig uppdatering från min sida

Förlåt för att jag uppdaterat väldigt dåligt idag men har inte haft tid. Sist jag skrev satt jag hemma hos madde och väntade medan hon åt. Efter det tog vi moppen till mig där jag åt och sedan låg vi i min säng och pratade och larvade oss, haha. Vi har även planerat en del av veckan, eller lättare sagt helgen.

När madde hade åkt ringde jag till min far och vi bråkade ett bra tag för att jag anser att han inte bryr sig ett skit i mig sen han skaffat sig sin nya familj och att jag bara vill bo hos mamma, medan han säger att det inte alls är så.. okej, grattis! där fick ni reda på mina familjeproblem eller vad man nu ska kalla det men ska jag vara helt ärlig så brukar jag aldrig bråka med min far.. men ja, ibland blir man bara less. :)

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och sedan nörda daton ett tag till, sen är det dags för mig att dejta john blund!


- emelie shoppar!


Jeans-shorts från bikbok, 249 :-

 


Linne (likadant som elin köpte, så kolla hennes bilder för att se bättre), bikbok 199:-


Skjorta, carlings 149:- (ord. pris 299:-)


- gothenburg

Kvällen har bestått av en lång dusch och ett gossip girl avsnitt. Nu känner jag att jag börjar bli trött så jag tror jag ska gå och lägga mig. Imorgon blir det att gå upp kring åtta och åka redan vid nio även fast planet går 10.25. Mamma hade tyvärr någon kurs då så jag var tvungen att åka i tid eller ta bussen och då sitter jag hellre där borta och väntar. Så alla kan ju vara sociala.

Eftersom att jag åker till göteborg är det inte säkert att jag kommer kunna uppdatera lika ofta eftersom att jag oftast har fullt upp där. Dom tre första veckorna kommer jag även att sommarjobba vilket betyder att jag inte kommer att ha så mycket att skriva om. Därför hoppas jag på att jag ska kunna lägga in mycket outfit och sånt, men vi får se. Hoppas att emelie kommer att hålla igång bloggen. Fast bloggar hon som hon gjort idag så lär det ju inte hålla särskilt länge.

Kommer heller inte spendera så mycket tid vid datorn och det betyder att jag inte kommar sitta något vid msn så vill ni få tag i mig så får ni ta och skicka iväg ett sms eller slå mitt nummer och ringa!


- gäster

Vi skulle ha fått främmade för ganska länge sen men dom har inte dykit upp. Har hunnit packa och jag trodde aldrig att jag skulle få med mig alla men mamma lyckades med till och med massa plats över, helt otroligt. Enda nackdelen är det att mamma inte kommer kunna packa när jag är borta så jag vet inte om jag kommer få med alla mina grejer hem däremot. Men den dagen den sorgen.

Ni plingar det på dörren måste kila!

- Elins outfit


Jeans - weekday
Linne - Ginatricot
Klocka - ur&penn
Armband - Ginatricot

- elin shoppar




från bikbok 199:- (förlåt för väldigt genomskinlig tröja, orkade inte ta på mig ett linne under..)


jeansshort från carling rea 200:- vanligt pris 400:-

- tralala

Idag har dagen bestått av sova och vara på stan. Amanda sov som sagt här i natt och vi vaknade innan tolv någon gång. Vi åt frukos och gjorde oss klara, självklart hann vi med att sitta vid datorn också. ett gick vi in till stan men vi fick vänta om flera gånger för jag glömde massa saker. När vi väl kom in till stan han vi gå på två affärer som kom madde och emelie. Vi gick runt och kollade massa grejer och provade massa grejer men det följde bara med två saker.(bild kommer sen.) Nu ska jag packa och sen äta middag och vi sex tiden kommer ulla och david!

Nu kommer lite bilder fårn igår!

alla blir nog inte så glada om jäag lägger ut dom här bilderna men.. (a)




- @ madde

Nu sitter jag hos madde och chillar, hon har nyss ätit så vi ska snart bege oss mot mig.

Idag blev det en tur på stan och jag köpte lite grejer , bilder kommer sen. När vi var på bikbok skulle jag köpa ett par shorts och ett linne och då råkade de dra dubbla gånger så det slutade med att jag hade köpt där för 1000 kr, vilket jag egentligen inte hade men ska gå och fixa det där sen. Nu ska jag vara lite social med madde, skriver senare! 

bye biches


- staden

Nu har jag vaknat och snart gjort mig klar så sitter just nu och väntar på min buss som går om en timme, men vi får se om min älskade vän madde orkar komma hit och hämta mig och skjutsa mig till stan sen, hehe. Nu har jag ingenting mer att skriva men ni får ett inlägg då jag kommer hem.

ciao


- finnish

Nu har vi kommit hem efter en trevlig kväll. Kan skriva mer imorong men nu ska jag och amanda gå och lägga oss. Imorong måste jag börja packa eftersom jag åker bort på måndag till göteborg!

Sovgott!


En väldigt suddig bild dock.

- emelie hissar&dissar

HISS:



Idag vill jag hissa det underbara sommarvädret! jag syftar inte på dagens väder nu utan mer allmänt. Idag har det varit regningt, kallt och jävligt men det har även funnits dagar med helt underbart väder, och det vill vi ha mer av.



DISS:



Dagens diss är myggor. Så sjukt äckliga små varelser, seriöst. Så fort det har regnat kommer 204515781365 myggor fram.. Ikväll har jag fått typ 10 myggbett och det var utan att överdriva. Ni som bor i norrland borde förstå mig, det är hemskt!


- emelies outfit!



Balens outfit :

Leggings - H&M

Klänning - Nelly.com

skor (har inte på mig dom på bilden men ändå..) - sko affären nere i smedjan

 

 


- saturday night

Jag kom nyss hem efter en lite halvt galen kväll med brudarna och några random boys. Kvällen började med att jag åkte till elin, sedan kom även madde och amanda. Efter ett tag bestämde jag och madde oss för att åka och lämna hennes moppe hos hennes mor, så då gjorde vi det och på vägen tillbaka till elin ringde de och bad oss vänta för att vi tydligen skulle ut på en promenad.
När vi mötte upp dom såg vi ett gäng med fyra killar som vi mötte och ja.. efter mycket spring, skrik och skratt hade vi börjat snacka med dem (till en början på engelska?!) Vi gick till stan och satt vid norra hamn och snackade sedan drog jag hem och mina vänner fortsatte vara med dem, I guess!

Nu ska jag göra mig klar och sedan slå på en film eller något, får hoppas på att jag inte somnar vid tv:n som igår. Det är inte så nice att vakna med typ nackspärr (stavning?)..


vet inte om ni kommer ihåg den gången då vi gick till kioskpirren för att
köpa glass, men ville sedan helt plötsligt inte ha glassen? hur som helst
.. så här gör vi med våra glassar, visst är vi duktiga?! :D


Jag lyckades ta en lite halvt dålig bild på några av pojkarna, men iaf
bättre än ingenting! ;)


- Elins outfit




leggnings - Bikbok
Klänninge - vila
Armband - ginatricot
klocka - ur&penn

- Elin shoppar


gina tricot  199:-


ur&penn 498:- (dock mamma som köpte!)

- i'm out

Har hunnit med en tur på stan med amanda och madde. Hittade ett linne och en glass hehe. Provade även massa kläder på carlings eftersom vi trodde att plaggen kostade 50 kr/st (det stod det på prislappen) Men när jag tog i kassan med tre plagg (det blir 150 kr för er som är tröga..) så här såg det ut

Kassören: Det blir 487 kr
Jag: vaa?! dom kostade ju 50 kr/st?
Kassören: nej? 50 % och det står överallt
Jag: Jaha men då vill jag inte ha det!
Kassöresen: inget av det?
Jag: ehh nej, (och så vänder jag mig om och går!)

Tro inte att jag är snål eller något men det var som inget plagg jag verkligen ha så jag tog det bara för att jag trodde att det var billigt men tydligen inte..

Ajja kom hem från stan efter halv fem och sen dess har min mor lyckats tvinga mig att dammsuga mitt rum. Jag sa till henne "titta riktigt nog nu för du lär alrig se det här igen" då började hon skratta och sa "tror du ja!". Ajja tror inte hon menare det hehe. Nyss har jag ätit middag och nu tänkte jag ta tag i kvällens planer.


kunde inte låt bli att prova en byxdress eftersom jag tycker att dom är rätt snygga, men wtf var det här?

- blackandwhite, yeahright..



jag älskar dig syster!


Dagen har varit hur seg som helst, har inte alls orkat göra mig klar eller något. Tanken var att följa med amanda och de hon skulle vara med på stan, men så blev det inte för att jag var för seg och stan stängde för tidigt.. Nu sitter jag här och har inte ens orkat bädda sängen, det är illa.

Ikväll blir det nog att chilla med bästavän, det är typ livet under lata dagar som denna! Jag vill ha orken till att gå ut, orken till att hitta på något eller orken till att träffa folk, men den finns ingenstans. Jag är helt slut, längtar sjukt mycket till den här helgen är slut, till början på veckan - för nästa vecka kommer förhoppningsvis bli tusen gånger bättre än vad den här har varit!

ciao

- I'm back!

Sorry diss ett tag på bloggen, men har inte haft tid att skriva något. Igår somnade jag med typ 3000 kuddar och tvn på, fast jag vaknade på morgonen och tog bort dom, sedan somnade jag om till 13.30 eller något liknande.

Gårdags kvällen var mycket trevlig, den blev dock inte riktigt som planerad men så kan det gå ibland. Orkar inte beskriva vad vi gjorde, men jag var iallafall inte med tältgänget, sånt är inte riktigt min grej. Idag hade jag iallafall tänkt åka in till stan en sväng, men hinner nog inte eftersom jag inte ens har börjat göra mig klar..

Vi får se vad vi hittar på ikväll. (:


- staden

Nu sitter jag hos madde och hon är just nu inne i duschen. När hon har gjort sig klar ska vi åka in till stan och möta upp amanda. Kanske följer det med något hem vem vet. Ska iallfall gå och byta klockan, vet dock inte om jag ska behålla färgen eller hur jag ska göra, vi får se. Hoppas att emelie uppdaterar senare eftersom hon har inte bloggat så mycket på sista tiden, inte bra emelie! Men nu ska vi göra oss klara och sen åka till staden.

hör av er om ni vill hitta på något ikväll. puss


- tältning inomhus!

Det var meningen att vi skulle tälta men det blev lite väl fuktigit så vi fick skjuts hem av agnes mamma. Kvällen var jätte trevligt vi hann massor av grejer. Det var fullt drag på bergnäset med alla poliser och dom stoppade till och med oss, illa! Men jag och madde ska göra oss klara sen får vi se om det blir stan eller vad boden eller vad det blir. Nu måste jag iallafall göra mig klar! skriver sen så får ni lite outfit och så! puss


- avslutningskvällen på G

Nu har jag ätit både middag och efterrätt. Det var meningen att det skulle vara en tårta med det slutade med att alla hämnade i en skål. Nu ska jag packa ihop mina grejer sen ska jag, mina vänner och ett tält ut på upptäcksfärd och så får vi se vart vi hamnar. så det blir inget mer bloggande för min del men man vet aldrig om emelie kanske slänger in något inlägg :)

Ha en trevlig avslutningskväll ♥


- Sakna..

Inte för än nu känner jag hur mycket jag kommer sakna min klass, skolan - allt! Idag på skolan när alla gick omkring och grät visste jag hur det skulle sluta, alla skulle splittras. Jag gick omkring och skrattade medans alla grät. Folk undrade vad som var felet med mig och jag förstår dom. Hur kan jag låta bli att gråta då våran klass ska slittras. Våran klass har blivit tightare nu i 9:an förut var vi grupperade men nu var vi verkligen som en klass. Det enda som var positivt var när dom sa "vi ses iallfall i gymnasiebyn!" Men eftersom tanken är att jag ska börja entrepenör så kommer det inte heller ske.

så jag måste vara säga 9e ni är helt klart bäst ♥


- jet set

Kom precis in efter att ha varit och mött min mamma eftersom hon behövde hjälp när hon hade varit och handlat. Så gick till ica och bar hem alla påsar men mina enorma muskler ;) Nyss kom mamma in i mitt rum och visade ett papper där det stod att hon hade fört in mina betygspengar på mitt konto. now i'm a rich bitch! Sen fick jag även en klockan av min älskade mor. Det var lite roligt för i onsdags var jag och kollade på en klockan men jag hade inte nog med pengar med mig så det saknades typ 20 kronor men nu fick jag en nu istället. tack mamma! ♥

Nu börjar min mage kurra efter mat vilket inte är så konstigt eftersom att jag bara ätit en macka till frukost, så nu ska jag försöka få mamma att göra lite mat.



Vilken färg tycker ni är snyggast? Jag fick en rosa!

- Elin shoppar

Igår vart det som sagt en snabbis på stan.. Det här var vad som följde med hem.


Bikbok 299:-


Ginatricot 159:-



Parelle (kommer inte ihåg pris..)

- Elins skolavslutningsoutfit





Klänning  -  Indiska
Korta spetsleggnings  -  SeeMee
Jeansjacka  -  Sisters
Armband  -  Ginatricot
Converse  -  Nilsons

- Sommmmarlov

Nu är det äntligen sommarlov. Både igår och idag har varit helt underbara dagar. Kommer sakna alla underbara människor på bergskolan. Eftersom emelie redan tagit vad vi gjort så gör jag det inte igen. Däremot vill jag nämna att jag är väldigt okänslig så när alla stod och grät satt jag nästa och skrattade. Fattade inte förän vi satt i klassrumet innan vi skulle få våra betyg då sari läste upp en sak hon skrivit. Det började med "9E ni ska veta att ni har varit den bästa klassen jag någonsin haft och jag kommer alltid att komma ihåg er." Då kunde jag inte hålla mig så både jag och anna som inte hade gråtit något brast i gråt. Sen fick vi betygen och jag är ganska nöjd ändå. Dock kan jag inte jämföra mig med dom andra men vad är det man säga "tävla bara med dig själv.." så jag får väl hålla mig till det.

Nu ska jag packa ihop lite grejer inför kvällen men först blir det lite bilder ♥

BALEN:












SKOLAVSLUTNINGEN (tyvärr bara ego bilder fler får ni när alla har lagt ut på facebook.. min kamera visades tyvärr inte på hela avslutningen..)


- sommarlov, på riktigt!

Nu är det verkligen sommarlov, har ingenting kvar på bergskolan. Det började som vanligt i gymnastiksalen och sedan fick vi glass och betygen, tog även "farväl" av eleverna och lärarna, det var hur hemskt som helst. Alla var helt deppiga..

Igår kom jag och elin till balen typ först av alla, när resten av folket kom dit blev det att ta lite gruppfoton och så vidare, har tyvärr inga bilder nu för min dator har pajjat och jag sitter vid min mors dator. Till middag blev det fläskfilé (stavning?) med potatisgratäng och rödvinssås, och till efterätt fick vi en HALV kula glass med chokladsås.
Kvällen rullade på och vi fick se både elever och lärare uppträda, sedan blev det dans till discomusik och mycket prat. Helt awesome kväll, tack alla 9:or! ♥



- balen

Nu har jag kommit hem från balen, det var helt otroligt. Jag kommer verkligen sakna niorna från bergskolan.. Skriver mer om det imorgon, här har ni smakprov på bilder från kvällen!







- farväl bergskolans nior?!

Sista kvällen med niorna på bergskolan, sen är det dags för oss att gå vidare till olika skolor. Jag kommer hamna mest avsides känns det som, om jag nu kommer in på entreprenör. Men vi ser ju, nu måste jag börja klä på mig för ska strax bege mig mot stan för att hämta upp elin och sedan vidare till balen, jag skriver nog och lägger kanske in lite bilder senare ikväll, då jag kommit hem så glöm inte att kolla bloggen då!

Ha en trevlig kväll allesammans. ♥



- ready for the "bergskolans bal".







Nu är jag snart klar för balen, men är fortfarande inte särskilt taggad. Hoppas iallafall att det är god mat och att kvällen för övrigt blir lyckad, nu ska jag gå och prata lite med min låtsas pappa om skjuts och sedan ringa emelie för att kolla hur det går för henne. Jag har märkt att jag börjar bli väldigt förkyld... eller allergisk eller nånting sådant.  Skriver ikväll, då kommer förmodligen lite mer bilder !

heido

- fiiix

Har tagit en paus i mitt fixande och sitter och kollar datorn istället. Har mycket kvar att göra men jag har fortfarande mycke tid kvar så jag ska väl börja om 30 minuter igen och då blir det slut spörten. Måste få hjälp av mamma att locka håret på baksidan av skallen och sen väntar jag på några klämmor som hon skulle köpa åt mig. jag hoppas bara att hon har köpt rätt annars måste jag springa ner på stan och det känns inte så lovande. Fixad till bal och så springer man runt på stan.

lite halvklar nu men..





- impuls köp!

Nu är jag hemma från stan och det följde med mig tre saker. Lyckades hitta en klänning, läppstift och ett armband. Allt kommer bäras i kväll tror jag. Haha nu kan man säga att alla pengar är slut fick till och med ta lite från mina sparade pengar men det var det värt. Jag köpte en ny klänning därför att dom två jag hade att välja mellan kunde jag inte ha. Eller jag kunde det men ena klänningen skulle madde ha och den andra skulle jag fixa men jag lyckades inte så då blev det att köpa en ny!

Nu får jag hoppas att emelie kommer snart annars får jag börja göra mig klar själv.

(tyvärr lägger jag inte in någon bild på det jag köpte men ni får se bilder från balen sen och då lär ni ju se vad som är nytt!)


- make-up

Sitter just nu och sminkar mig lite smått, vet fortfarande inte hur jag ska göra med håret.. Jag vet att det inte är nån stor grej, men måste ändå sätta upp det på något sätt, och det är inte min starka sida eftersom jag aldrig har uppsatt hår. Funderar på att gå förbi emelie en sväng och be henne sätta upp det eftersom hon är sjukt duktig men ja.. jag ska försöka klara mig själv! Gaah får damp, varför är inte jag bra på sånt här?!

Nej nu ska jag lägga bort datorn. Måste nämligen skynda mig för jag hade tänkt hinna förbi elin en sväng innan vi drar till balen!

Ciao


Baby, we allready know that you are "biff" ;)♥

- in my head

Jag är less på att blogga men tänker fortsätta ändå. Nu när jag är ledig har jag massa tid över som jag kan lägga ner på bloggen, men för att jag ska orka det så krävs det läsare, så stanna gärna kvar på bloggen nu. ♥

Har inte hunnit göra mig klar ännu så det blir inte att åka in till stan och köpa leggings, börjar dock få lite panik för att jag inte kan ta på mig nån tröja än, haha. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar i telefon med min kära vän emelie, och nu kom min mamma hem så orkar inte skriva nå mer ska gå och prata med henne om en secret grej, eller så inte ;).

In my head, I see you all over me.
In my head, you fulfill my fantasy.
                    





Min kamera ska med ikväll, så ni får förhoppningsvis mer bilder då!


- därför vågade jag inte sola!

dock ser man inte så bra på den här bilden men emelie kan garantera att jag hade utslag över hela magen.. läskigt, jag har ingen aning vad det kommer från? ajja nu är det nästan bort iallafall.



erkänn jag är brun! not..

- elins outfit

nu ska jag börja gå till stan och inhandla som sista grejerna men här får ni min outfit för dagen.





vitlinne - ginatricot
spetslinne - ginatricot
shorts - rut m. fl

- godmorgon

Har varit vaken ett tag fast jag har suttit och kollat lite tv. Det var meningen att jag skulle på stan med emelie idag innan vi började fixa oss men det verkar inte som att hon ska följa så jag får väl gå en sväng själv. Sen blir det att börja fixa inför balen. Vill köpa en klänning nu men jag orkar tyvärr inte slösa pengar.. Men nice hade det varit allafall. Nu ska jag och emelie bestäma vart vi ska göra oss klara och sen tror jag det blir att gå till stan en snabbis för min del. Nu måste jag klä på mig!

puss!

förlåt ingen bild den här gången men det kommer säkert massa ikväll!

-

jag vet inte vad jag ska göra med håret ikväll, beslutsångest!


- taggar

Vaknade före nio imorse - av väckaren! Har hunnit ta en dusch och typ målat naglarna, känns som att jag borde hunnit med mer, men tydligen inte. Har insett att jag har värsta äckliga såret på höften, och det gör ju bara liite ont, så när jag skulle duscha var jag tvungen att tejpa fast en plastpåse runt (i hopp om att jag skulle slippa få vatten i såret). Men det hjälpte inte så mycket kan jag säga er. Hur som helst så är det bal ikväll och jag är inte alls taggad men kanske blir det senare, vi får hoppas iallafall!



HAHAH, visst är jag smart? ;)...


Fattar inte varför elin mobbade mina kalsonger som jag gjorde på slöjden...

- adjööö, eller godnatt mena jag!



Jag orkar inte vara vaken längre, det känns väldigt meningslöst
. Funderar dock på att slå på en film som jag kan somna till, för jag är inte så jättetrött längre, känner mig mer less. Jag vet inte varför, det är bara så. Imorgon är det bal på kvällen så måste börja fixa mig typ tidigt, ska även hinna åka till stan och köpa leggings av något slag som jag kan ha på mig till balklänningen eftersom mina ben inte är så väligt najsiga nu... Men men, vi får se hur det blir.

Juste, skulle ju bara skriva att det var dags för mig att stänga av datorn och sova eller se film, vilket som. Men vi hörs imorgon, hedio! ♥

 


- crazy

Nu är jag hemma från emelie och ska strax gå och lägga mig. Tänkt att jag skulle försöka ta mig upp i morgon. Egentligen var det att jag skulle springa och sola direkt på morgonen men eftersom jag typ fått nå utslag på hela magen så vågar jag inte. Ska ändå ta mig upp tidigt så att jag hinner mig iväg på stan och handla ett läppstift (ja ni läste rätt, elin silver ska köpa ett läppstift.. tant varning!!) Får se om något annat också följer med hem. Sen blir det hem och fixa sig för balen som är senare på kvällen. Förhoppningsvis blir det också bra.




Bild från ales fest.. haha tro det eller ej men jag dansade vals där :o
kan nog inte bli värre än på ales fest får jag hoppas

- emelie shoppar!


Vero moda, 179:- (eller nåt sånt)

- hola el bloggo!

Nu e vi tillbaka efter en mycket intressant kväll! Inga kommentarer.

FYLLER PÅ INLÄGGET SEN!

- HAHAHAHAHA, dagens!

Vi fick en kommentar tidigare och när vi skulle gå in på bloggen och svara så klickade vi på första inlägget och då hade 15 st andra tackat för kommenterna. HAHA vi trodde vi var one of a kind men tydligen inte!


- alejandro

Hei bloggen! ♥
- Jag är kär i dei, heido.


Nu sitter vi hos emelie, i hennes stökiga rum, haha. Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, har några alternativ iallafall men är dock väldigt sega idag. Vi ska iallafall försöka ta oss ut i "sommarvädret", om inte så får ni bli besvikna?! hehe, har faktiskt ingenting alls att skriva om... så ni får förhoppningsvis ett inlägg ikväll eller nåt sånt.



( hoppas att ni inte får ont i nacken nu..... men såhär ser elin ut vissa lördagar
då hon är sur på emelie, av "okänd" anledning (a) )


- Emelie shoppar!

dinsko, 399 :-


- party like a rockstar

kom nyss hem från elin. Vi har suttit och pratat om balen osv, har även försökt göra om hennes klänning litegrann, men det gick inte så jättebra. Får se om vi kommer på någon bra lösning imorgon. Jag köpte ett par leggings i stan, bild kommer senare!

Nu ska jag prova dom, haha. Sen ikväll får vi se vad jag/vi hittar på! nåt förslag? ;)


- Emelies outfit!



Linne - köpt i krakow (stavning?)
Jeans - gina tricot
skor - nilssons
jacka - h&m
väska - gina tricot

- elins outfit

tråkig outfit, jag vet!



turkost linne - ginatricot
jeansleggnings - vila

- elin shoppar



vitt spetslinne från gina 199 kr

- vi hissar & dissar

Hiss:

Vi tänkte att vi kunde slänga in en hiss och diss, så vi hissar gothia cup. Det är inte säkert att vi tar oss dit i år men asså det är fortfarande någonting som är värt att hissa eftersom det alltid är så mycket folk som kommer dit, och man har alltid någonting att göra. någon annan som ska dit? ;)



Diss:

Dagens diss får bli ...................

......

......

.......

.......

att vi inte vet om vi tar oss till gothia!... :(

- angående matkriget

somsagt har det varit mycket prat om att våran skola skulle starta ett matkrig dock hade lärarna fått reda på det så allt blev helt kaos. Läs mer här : Kuriren!

nu måste jag springa!



- Ciiity

Nu ska jag gå och göra det sista så att jag är klar tills emelie kommer till stan. Blir väl att kolla lite gran fast det blir nog inte någon längra tur på stan skulle jag tro. Nu måste jag skynda mig för emelie är i stan om typ 20 min! mobilen följer med om det är något!

outfit får ni när jag kommer hem!

- awake

Nu är jag vaken och ska lite smått börja göra mig klar, känner dock inte för att fixa mig särskilt mycket idag.. Men vi har iallafall äntligen sommarlov, helt sjukt härligt!! Har ingen aning om vad det blir att hitta på idag men iallafall en sväng på stan med elin och sen får vi se.



Turkiet 09 - I miss it. I miss you.

- done

Nu är jag alldeles strax klar. Har hunnit ta mig en lång dusch och sminka mig. För emelie verkar det gå rätt så segt men jag hoppas att hon skyndar sig lite. Hon svarar inte ens på mina sms och då är det illa. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men jag måste iallfall en sväng på stan för att köpa säkerhetsnålar eller ett bälte beroende på vad jag ska ha på mig på balen! Nu ska jag städa upp lite här och så får vi se om emelie har hunnit svara!



förra året på lk ♥ Fyfan vad det kommer bli kul iår!

- godmorgon!

Har precis vaknat, men hade kunnat sova betydliget längre. När jag vaknade hade jag ett minne av att jag hade pratat med pappa och när jag kollade på mobilden så stämmde det. Dock har jag ingen aning vad han sa, känns som att han sa att han skulle sitta i möte hela dagen men jag kommer inte ihåg. Förhoppningsvis så ringer han senare.
Jag har även hunnit leta reda på min kameraladdare. Eftersom emelie inte hade den hemma hos sig så kollade jag extra nog och så var den här, under min säg. Undrar hur den hamna där ajja!

Nu ska jag gå och göra mig en riktigt god frukost och sen får jag hoppas att emelie har vaknat!


-

KRAZY.

There is no words for it!

Jag är egentligen mycket less på bloggen, men skriver iallafall. Bara så att ni vet så är min dator helt lagg, vill ha en ny, nu.

Imorgon är vi ju lediga så då blir det att ta en lång sovmorgon, åka till skolan en snabbis och sedan solariet och stan. Efter det så har jag ingen aning, ska iallafall köpa ett par leggigns i stan, tror jag. Heido, förlåt för alla meningslösa inlägg, jag känner bara för att skriva lite och då är bloggen helt perfekt ju! ♥


- sleep

Har kollat lite gossip girl istället för att slå på en film. Orkade dock bara kolla ett avnitt eftersom jag typ håller på att somna just nu. Gissar att jag ska gå och lägga mig strax det blir iallfall inget mer inlägg idag för min del. Imorgon blir det nog mycket uppdatering. Får hoppas att jag hitter min kamera laddare så att det kommer lite bilder också.

Det som måste göra imorgon_
- sola
- köpa säkerhetnålar
- kanske köpe linnet
- prova håruppsättningar

Sen får vi se vad som mer händer men nu blir det att sova. eller iallafall snart

- stronger

You can't get everything in the world. Sometimes you're just lucky and sometimes you're not. I know more than you think, but I don't care any more.. Nothing matters?! <'3

- hm.. ingen av bilderna funkade!

 



Vi hade lite kul, elin gjorde typ bort sig och jag var bara allmänt sär! ;)

- summerlove

Fick lust att skriva ett till inlägg nu.. Mina bilder håller just nu på att laddas in på datorn, jag tror dock att jag inte kommer kunna lägga ut någon av dom. Men tror ni kan få en iallafall.

Elin, tog bort en bild från ditt inlägg (förlåt vännen, men den var verkligen hemsk.. du får gärna lägga in den igen om du kluddar mitt ansikte, tack ♥)



- lite mer bilder från mentorsdagen

har tyvärr inget att skriva eftersom emelie redan berättat om våran dag. Måste däremot lägg till att när emelie ramlade så såg man det från busshållsplatsen och då stod det några där som tittade på mig eftersom som visste att det var min kompis och när jag tittade bort så härmade som henne och när jag tittade dit igen så skämdes dom och så gick dom runt hörnet.

ajja nu kommer lite fler bilder från mentorsdagen.




nu blev det massa bilder orkar inte skriva något så låt bilderna tala för sig själv!

- sommarlov!

Nu har vi äntligen sommarlov, typ nästan. Idag har jag varit och klippt mig & färgat håret typ mörkt eller kanske svart?! Under kvällen har jag varit med elin, vi har varit ute på en promenad samt planerat våran helg. Påväg hem märkte jag att det var en skruv lös på cyckeldäcket, så ramlade typ halvt. Haha, det måste ha sett ganska fult ut, men whatever. Bestämde mig även för att köpa en ny cykel, lite modernare kanske! ;)

Jag och elin har suttit och tagit massa sär-bilder ikväll, ni kanske får ett smakprov på dessa om ni har tur! Skriver senare, för nu väntar duschen.

Puss


- hot or not?

När vi var på stan idag si hittade jag ett linne och jag vet inte hur jag ska göra. Tänkte beställa det eftersom det inte fanns i min storlek men nu så fanns inte den heller så jag funderar på att ta en storlek större så att den blir kankse stor. Men då är frågan om jag ska slå till eller inte, vad tycker ni?



ser mycket bättre ut på. Den är spets och väldigt genomskinlig, självklart har man ett linna under då!

-

Nu har jag kommit hem efter en runda på stan. Blev inget köpt även fast jag såg lite grejen som jag skulle vilja ha. Emelie sitter hos frisören just nu och det var meningen att jag skulle sitta och kolla på men det ksulle ta två timmar så då orkar jag inte. Gissar att hon skulle hör av sig till mig sen så skulle vi hitta på något.

Idag var sista dagen i skolan och det känns helt underbart! Seriöst kan inte finna ord för hur skönt är och snart få lov. Nu längtar jag tills sommarjobbet är bort gjort så att jag har lite cash också.

kan tyvärr inte lägga in oufit eftersom jag har tappart bort min laddare till kameran. sorry



haha den här bilden fick sari (min lärare) skickat till mailen av en av föräldrarna i klassen som undrade vad vi gjorde. Dom trodde att som satt och drack öl hahaha!

- lite bilder från mentorsdagen


Jag och anna posar loss!


majjja!

jag blev less..


finns inte nå bilder på emelie eftersom att hon var fotograften. Hon hade nämligen ätit klart före alla andra så hon satt och terrade alla andra med att fotograferade medans dom åt och jag kan säga jag var rätt så utsatt men dom bilderna kommer tyvärr inte upp!

- Emelies outfit!



(världens roligaste outfit, jag vet! ;D)

Leggings - gina tricot
Linne - gina tricot

- elins outfit




Kavaj - Veromoda
Linne - Barcelona
Leggnings - Rut m. fl

- home

Nu är jag hemma efter en jätte trevlig kväll med klassen. Började med underbar mat på waldorf och sen åkte jag och anna och köpte godis eftersom sebastian var snäll och lånade ut sin cykel. Dock var jag och anna rädda att den skulle gå sönder eftersom det typ knakade men inget hände. Sen blev det mys framför brasan på gültza med massa prat och skratt. jag och emelie lyckades även lära oss att kasta en ruggby boll (stavning) dock var alla andra lite bättre än mig men det behöver vi inte nämna. Vi hann även med att spela lite andra grejer. mys!

Nu ska jag försöka ladda över alla bilder från min kamera och så blir det en outfit!

- avslutning

Nu sitter vi här hemma hos elin och har precis gjort oss klara. Klockan fem ska vi träffas på waldrof och äta och sen ska vi ut och hitta på något roligt med klassen.

Dagen har gått bra, fick även sluta lite tidigare och då åkte vi hem till emelie och hämtade pengar och sen till stan en snabbis.

Förlåt för ett dåligt inlägg men vi måste börja röra på oss. mer kommer sen! ♥


- fight for this love

Juste nu är jag hur trött som helst så jag funderar om jag möjligtvis ska gå och lägga mig. Har inte blivit så mycket sova den här helgen och det lär det nog inte bli nästa helg heller. både lördag och söndag vaknade jag nio och det är inte bra.

Imorgon är nog inte dagen särskilt jobbig skulle jag tro, blir nog mycket film eller iallfall två lektioner. Annars så blir det som sagt avslutning så det blir nog inte så mycket bloggade för varken mig eller emelie, men då blir det mycket på onsdag och torsdag istället.

Skriver förmodligen imorong! godnatt ♥


- you came to me just like an angel from the sky!

Har nyss tagit en lång dusch, det var grymt härligt. Insåg dock att mitt hår blivit väldigt slitet efter allt badande i helgen, men ska dock och klippa mig i veckan, så det löser sig nog. Har ingenting speciellt att skriva om, men vi hörs imorgon I guess!

I feel sorry for you, but there is just nothing I can do about it..

- laaaat!

Nu sitter jag här och chillar. Idag har jag inte gjort att piss typ. Skulle vara duktigt att träna men orkade inte utan jag åt rabarberpaj istället jätte duktigt verkligen. sen skulle jag sola för att få lite färg till på fredag men jag orkade inte ta mig till solariumet heller även fast det tar två minuter att gå dit. dock är det dyraste stället i stan typ men jag orkar inte gå. Skulle även plugga men det gjorde jag inte heller. tro det eller ej men det var min mamma som sa att jag skulle skippa det. fattar ni min mamma sa det :o? Så om jag drar en slutsats om min dag kan man säga att jag har varit lat..

Imorgon är det skola igen och det är sista veckan. så här kommer våran vecka se ut:

måndag: vanlig skola sen avslutning med klassen som innebär waldorf och sen grillning
tisdag: vanlig skola, städa ut skåpet
onsdag: ledig
torsdag: ledig på dagen sen bal
fredag: skolavslutning!

Helt underbart!


kreta ♥

- pictures!


Jag bjuder!










- dase

såg att emelie hade skrivit om min rädsla till spindlar och jag kan inget annat än att hålla med. Emelie gick efter mig med spindeln (i en tavla) och jag skrev ändå som en stucken gris! ni kan ju bara tänka er när jag sover i stugan på gården hos pappa som kallas spindel stugan.. inte blir det mycket till att sova.

Nu är jag hemma och borde egentligen bättra på min rapport lite gran för att jag ska få ett säkert vg. Känns inte särskilt lockande eftersom jag inte vet vad jag ska utvecka. Känns jävlig meningslöst att skriva det men jag måste höja mig. Får väl samla mig och sen börja skriva. Ikväll ska jag försöka ta mig en sväng till gymmet eller en springtur, får se vad det blir.

nu ska jag försöka fortsätta med det jag höll på med!


- party like a rockstar!

Nu har elin nyss åkt härifrån så jag sitter bara och tar det lugnt. Har nämligen ingenting att plugga eller nåt så jag funderar på att dra till gymmet en sväng och sedan solariet. Börjar verkligen vara i behov av att sola, det var ju ett tag sen eftersom jag inte FÅR sola längre för mina föräldrar, but I don't care. Måste vara lite brun till sommaren iaf!

Vet inte vad jag ska skriva nu, har ganska stor brist på fantasi. Hur som helst så har jag två skoldagar, en bal och en skolavslutning kvar innan sommarlovet, wonderful. Jag har inte heller några läxor kvar. Skolavslutningshelgen kommer bli awesome, tro mig. På fredagen vet nii redan vad vi ska göra för det har jag skrivit tidigare tror jag, och på lördagen blir det kanske att åka till pappa i boden och isf får vi se om jag lyckas få dit anton också!

NU är det dags för mig att byta om och göra mig klar, heido. <3


everything is just wierd now...





- HAHAHAHAHAHA

ELIN ÄR EN SÖT LITEN TÖNT! :D pappa har typ en stor spindel i en tavla eller nåt sånt, och elin är livrädd för den. Hon står typ och skriker och inte vågar sätta sig i soffan för att jag har tavlan här! HAHA, det är lite gulligt, men jag har typ ingen hörsel kvar?! Nu ska jag nog lägga bort tavlan så att hon kan andas igen, eller vad säger ni?


Gammal bild från den tiden vi åt! (;




Wtf? I don't understand.. <'3

- vi hissar & dissar!

Vi är inte så bra på att hissa och dissa, för vi glömmer hela tiden bort det men nu ska vi iallafall lägga in en hiss och diss tillsammans, vilket inte är så svårt eftersom vi tycker ganska likadant.

Dagens hiss är killars muskler! finns det något som är sexigare än muskler på killar? nej?! Haha, vi var ju i piteå igår och då fick vi se mycket av det, många vältränade kroppar var där kan man ju säga ;) Nu har vi ju hela sommaren på oss att se mer av det, och jag antar att de flesta tjejer håller med!



Och dagens diss får bli mat, godis - allt som man äter! okej, vi kanske låter konstiga nu men vi är ALDRIG hungriga typ, as konstigt men så äre. Många tjejer skippar att äta för att banta, men det är inte så vi tänker, utan vi är bara aldrig sugna på mat eller jo.. ibland innan vi börjar äta men när man väl börjar äta så är man inge hungrig...



- godmorgon

Nu sitter vi här och har precis vaknat, så nu sitter vi här och diggar musik. Gårdagen var väldigt chill. Idag blir det att ta det lugnt, kanske ta en sväng till solariet plus att elin måste skriva lite på en no-grej, vi får se vad vi hinner och orkar.

skriver later.

- milkshake

Nu ska jag gå ut på en hemlig promenad, see you later!

- krazy

Nu ska jag gå ut på en hemlig promenad, see you later!

- jordgubbar&glass!

Idag har vi inskaffat oss årets första jordgubbar, så nu blir det är äta det och chilla eftersom vi inte orkar hitta på något ikväll, typ. Så det blir att lyssna på musik så att grannarna blir galna!

LÄNGRE INLÄGG FÅR NI SENARE :)

- hot

Nu är vi hemma efter en galen vistelse i piteå. Vi orkar inte gå in på så mycket detaljer, men det har varit najs iallafall. Man kan sammanfatta våran piteåresa med mycket bad, pojkar och spring (även en del panik..) men vi lägger in bilder så ni får kolla ist, glömde dock kameran på hotellrummet under kvällen.. förlåt.


det regnade ute och vi hade inget paraply...


emelie insåg sina skills på att färga hår, så elin blev brunett!


Resultatet av färgningen! Fixad och klar för la night ;)


Emelie bjuuuder på sig sjäälv!


Lägg märke till Emelies flygande jacka i bakgrunden.

Thats it, från elins kamera. Massa mer finns, men inget som borde visas här!

- PITEÅ

Nu sitter vi hemma hos emelie och väntar på att bli upphämtade. Så inge uppdatering förän på lördag kväll och då kommer det förhoppningsvis några roliga bilder. Stå ut!

Då kommer även bilder på hur elins färgning blev!



- our weekend!

Hej, förlåt för den dåliga uppdateringen på sista tiden och vi kan säga att vi inte kommer bättra oss förens efter lördagkväll förmodligen eftersom vi ska åka till piteå imorgon efter la skolan och vi har ingen dator med oss.

Ville också bara meddela er om att emelie nyss färgade elins hår brunt, och det blev kind of awesome! Så nu är vi sistahs igen, (efter att emelie dissat elins klubb och blev brunett, men nu jonia elin hennes ist;)) So fuck off madde, we don't need your help! ;)


 TRORU DET ÄR STOR SKILLNAD PÅ VÅRA HÅR NU ELLER? ;) (kan iaf säga att hon har lite
 andra nyanser, resten får ni vänta med!)

- krazy

Igår åkte jag som sagt till boden. Skrev lite på min no-rapport, annars så chillade jag bara. Idag har jag fått veta några betyg idag, och är långt ifrån nöjd. Men vad gör man om en lärare frågar om man är besviken? det enda svaret jag kom på var "eehm.. nejdå.. -.-" Det kan ju knappast vara någon skillnad på att säga ja? dom ändrar nog ändå inte betyget för det..

Anyway, idag/kväll blir det att åka till boden igen, tar även med mig elin som sällskap idag! Hon vill att jag ska färga hennes hår, men är jävligt osäker eftersom jag ALDRIG har gjort det förut.. ska försöka få tag på nån annan som vill göra det, hihi, lär dock inte ge något resultat. ELLER KANSKE, kom på att madde också ska till boden, hon kanske skulle kunna svänga förbi och göra det innan hon åker hem från marcus, eller nåt ;) ...

Dags att kolla lite buss tider, skriver kanske senare! puss


Syskonkärlek. <3

- billionarie

Nu har jag kollat lite gossip girl men nu hade jag tänkt att läsa lite och sen sova för imorong kommer emelie hit. Hon sover ju i boden idag och hennes pappa börjar jobba sju så emelie kommer hit innan sju så jag måste se till att vara uppe då så att hon inte får stå utanför ytterdörren det skulle ju vara lite taskigt. Så nu ska jag dejta john blund!


you are strange. first you hate me and now you're talking to me?

- elin goes brunettt?

Yoo elin här!

Jag känner mig helt glad men jag vet inte varför. Borde inte vara så glad just du eftersom jag inte varit det dom senaste dagarna pga många anledningar. Nu har jag läst igenom min redovisning en gång och jag orkar inte nå mer. Vet inte vad jag ska hitta på, tror jag ska kolla runt på lite kläder som jag ska  beställa då jag har sommarjobbat hehe!

Imorgon slutar vi efter lunch och då ska agnes följa med mig hem och så ska vi skriva klart no rapporten och när den är klart, förhoppningsvis så fort som möjligt så ska jag möta upp emelie i stan. Vi ska åka iväg till willys och köpa masa grejer till helgen plus hårfärg till mig. Sen blir det att åka hem till mig och så ska emelie färga mitt hår eller hon har inte sagt ja men hon har inget annat val för jag vet att hon hatar mitt gula hår. Hon försöker alltid få det sagt genom att säga saker om sig själv som blond och jag har typ samma färg som hon hade så jag har ledsnat att hör det från henne och mamma så nu färgar jag det. Ska inte bli brunett men det ska iaf bli mörkar och trivs jag inte i det så färgar jag till någon ljusare men inte som jag har nu iallafall. Sen gissar jag att det blir att packa och sen sova beroende på vad klockan är.

Nu ska jag kolla lite kläder, ciao! ♥


- oj

Oj, jag insåg just att elin redan dissat det här engång, men ajja skit samma. Ni får höra det en gång till eftersom det verkligen är en BRA DISS!

förlåt lovers.

- emelie hissar&dissar

Insåg just att vi inte har hissat&dissat på länge så jag kom på att jag skulle göra det nu.

Jag vill hissa sommarlovet, helt klart. Det är så sjukt underbart att vara ledig en hel sommar, tiden går så fort. Det bästa med sommaren är ju alla resor man gör, stockholm..göteborg.. osv. Vi får se hur den här sommaren blir, men förhoppningsvis tar jag mig ner till göteborg under gothia iallafall, men nu ska jag inte ta och berätta om hela min sommar, för det har ingenting med det här att göra egentligen. Men min hiss för idag blir iallafall SOMMARLOVET!



Och jag vill då dissa det sista plugget. Det är så irriterande när alla lärare kommer på att vi ska göra 1000 inlämningar nu innan sommarlovet. Man blir helt deprimerad av alla läxor de ger en, men nu är det snart över för mig. Har bara en inlämningsuppgift kvar, sedan är jag klar!! Men ja, jag dissar det sista plugget (som alla lärare kommer på precis innan man går ut..)


(jag snodde en bild elin tidigare använt.)


- Emelies outfit!





Linne - gina tricot
Leggings - h&m
skärp - gina tricot
kavaj - vero moda
skor - ehm... skoaffären nere i smedjan (ingen aning om vad den heter,
köpte skorna för typ en månad sen..)

- on the dancefloor

Just nu sitter jag hos mamma och tjillar, väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig så drar jag till boden under kvällen, måste plugga osv. Imorgon slutar vi tidigt så då blir det att åka hem och plugga, sedan stan för att fixa lite grejer inför helgen. Annars har jag inga planer, idag gjorde jag so-redovisningen, det gick åt helvete. Hade även matteprov, vilket inte heller gick så väldigt bra.

Nu ska jag logga ut, ni kanske hinner få en outfit innan jag åker.


Haha, ko?

- elins outfit

Det blir många outfit bilder men jag har inte så mycket att skriva så ni får nöja er med detta för tillfället!





Linne - h&m
kofta - mangoo i barcelona (för väldigt länge sen!)
leggings - h&m?

- home

Nu är jag hemma från emelie. For till henne en sväng och vi satt och pratade om helgen. Hoppas att det blir as nice, vi får hållla tummarna. Nu ska jag sätta igång med plugget för imorong ska jag ha redovisning så bäst att jag lär mig det. Sen öven fortsätta på min no rapport för till helgen måste allt vara klart! ajja skriver mer sen!


- sleep

Nu har jag kollat the mentalist och vet inte riktigt vad jag ska göra så jag tror jag tar och går och lägger mig i stället. Imorgon ska jag nog vara med emelie en sväng efter skolan och sen ska jag hem och plugga då emelie ska till boden. imorgon har jag matte prov så önska mig lycka till så att jag inte failar!

sovgott!

I'm dreaming about you but when i wake up i'm still in this nightmare. I think i want to sleep the rest of my life

- förslag?

jag hittade en ring i mammas skåp här för någon dag sen och jag vill beställa någon liknande. Eller det spelar inte så stor roll hur den ser ut men den ska vara stor!

Vet ni någonstans man kan besälla eller någon bra affär?

den här hittade jag i mammas skåp

- elins outfit



blomigtlinne - lindex
chinos - ellos

- shalala

Såg att emelie skrev förlåt för dålig uppdatering igår me jag vet inte om den är mycket bättre idag.. har inte heller bloggat men det har berott på att jag och agnes har skrivit på våran no rapport som ska vara inne på fredag och vi har ganska mycket kvar om jag säger så! Men det är iallfall roligt att plugga när man gör det med agnes får man får skratta ganska rejält!

Nu skulle jag egentligen kollat igenom matten eftersom vi har prov imorong men det är inte så lätt för jag har min bok i skolan. bra gjort elin! så jag får ta och hitta på något annat. Funderar nästan på att fortsätta med rapporten och sen skicka till agnes och så får hon lägga till eller ta bort något efter vad hon tycker!

ajja något måste jag iallfall göra! ♥


i don't know!

- Emelies outfit!

En outfit för i söndags som jag glömde lägga in (a)



T-shirt - köpt utomlands
Leggings - monkii


- Emelies outfit!

Gårdagens outfit :



Leggings - Jc
Linne (syns inte) - gina tricot
Tunika (eller vad det nu kallas) - H&M

- I'm alive!

Idag börjar jag lixom undra vad som har hänt med elin?.. Hallå?!

Har inte gjort någon speciellt sen senast, bara läst lite bloggar och så vidare. Egentligen så borde jag plugga eftersom jag har matteprov imorgon och kanske so-redovisning, plus att jag borde skriva på min no-rapport, men ja har inte planerat att göra någonting av det jag borde göra. Sånt är livet, vilket just nu suger och ska jag vara helt ärlig så har jag inte speciellt mycket hopp för att sommarlovet kommer bli så bra längre, och vill inte börja gymansiet heller.. enda anledningen till att jag börjar enp i höst (dvs. om jag kommer in, men det borde jag typ kanske) är för att emelie bokstavligttalat skulle döda mig om jag bytte, kanske skulle elin också göra det, eller jag vet inte.

För övrigt ville jag bara säga att jag är bäst, även fast mitt liv suger dassse just nu.

PUSS


På fredag gäller det. Ingen annan som ska dit? :)

- love sucks.

I forgot you and my life kept on going, but now I'm going crazy about everything. I miss you so fucking much, you can't believe it... and I'm sorry <'3


- förlååååt!

jag lever faktiskt, jag dog bara ett tag igår .. men har som sagt återuppstått! förlåt.

Igår hm... gjorde jag ingenting speciellt, men satt iallafall inte vid datorn som ni kanske märkte. Men nu är det iallafall snart helg, eller snart och snart..

ASSÅ SHIT, jag har ingenting att skriva. Därför skriver jag inte nu heller, utan ni får vänta till senare. ♥


RSS 2.0