- Ny blogg!

Nu har jag gett upp hoppet om den här bloggen och därför börjar jag blogga på min gamla blogg igen, klicka här!

Hoppas att ni kollar in den. Har blivit lite ny desig och lite sånt också! pusss


- I love you more with every breath

Nu går jag och möter upp amanda och sen går vi iväg till kvantum och inhandlar kvälles smaskigheter. Sen går vi hem till mig och kollar film, då kommer även madde som inte orkar gå till kvanum.. något lat quinna!

skriver imorgon förmodligen..


- come on and give me some more

efter ändrade planer på skolan kom jag in senare till stan. gick med mamma ett tag eftersom jag skulle inhandla skor men jag blev så sur så jag sket i det och gick och mötte upp amanda istället. Vi kollade runt lite och amanda fick med sig tre saker men jag höll mig till endast ett dust it pulver. Nu har jag ätit lite och kvällen planer är att chilla gärnet med amanda, med film och gotta.

Jag har funderat lite nu och tror att jag inom kort kommer byta tillbaka till min gamla blogg så nu får hålla koll när det blir lite nya saker!

puss

- you think you're cooler than me

Skulle ta sovmorgon men jag vaknade åtta och då kunde jag inte somna om. Min morgon har spenderats framför tv:n men tog ett ryck och började klä på mig. Nu väntar jag på att amanda ska komma hit en sabbis men under tiden ska jag sminka mig!

dagens oufit


- it belongs to you

Idag var det två lektioner och sen kompisövningar på ormberget och det var jätte trevligt för man fick bättre kontakt med alla i klassen. Nu känns det som att vi börjar bli en riktigt klass men det lär ju bli bättre för vi ska ju gå tillsammans i tre år.

Ikväll är det fångarna på fortet om det då är vill säga. Imorgon är det fredag och det betyder att det är helg plus att jag börjar 11.40 så då behöver man inte ställa något larm hehe. Efter skolan blir det stan med amanda så ska försöka få med min mamma en sväng också för att kolla skor.



- baby i can break you down

Det vart lite plugg med oerhöert lite så min lärare lär inte få så bra första intryck av mig men jag gör mitt bästa. Resten av dagen har jag spring mellan tv:n och datorn, hehe.. jag har verkligen inget till liv. Snart börjar fångarna på fortet så jag får  väl sysselsätta mig med det.

Imorgon är det två lektioner och sen ska vi spendera halva dagen på ormberget med olika övningar. Förhoppningsvis blir det bra att få lära känna klassen lite bättre eftersom jag tror det finns många trevliga.

tyvärr ingen outfit för jag har på mig pyamas..


- i love this place

ja ännu en dag klar och nu känner man att skolan har börjat för jag fick med mig två läxor hem. Engelska glosor (läsa kapitel och översätta, men det hann vi med i skolan) till imorgon och sen en sak om våra mor och farföräldrar. Så nu ska jag fortsätta plugga och senare ikväll få ni en bild på min enkla outfit!


lyckliga vinnare pappa och annakarin

- give me some more

då var två dagar gjorde, vilket inte känns mycket bättre. Dagens lektioner bestod mest av prat om lite allt möjligt, mest om vad som ska hända framöver. Efter skolan åkte jag till stan med emelie och emelie för att inhandla lite skolgrejer plus att jag lämnade tillbaka mina skor.

Nu får vi se vad jag göra resten av kvällen, känner för ett träningspass till men orkar inte åka själv idag också så det blir nog att ligga hemma och sova hehe. Nu ska jag leta efter mat, puss



- i keep giving you the fire

Nu när skolan börjat går allting tillbaka som det brukar vara. Skola, plugga, träna, äta och sova. Så jag har helt enkelt börjat med det på en gång, dvs så tog jag ett sväng till gymnet. Trodde jag skulle behöva sänka min vikter enormt mycker jämför med vad jag hade förut men jag lyckades hålla dom väldigt nära mina förra. Så nu ska jag försöka träna tre gånger i veckan men det brukar inte hålla så länge. Nu blir det en lugn kväll framför kvällen och sen blir det skola igen! har sovmorgon till 09.45 så det blir en ganska skön start.

nu tv.


love

- all i had was a dream

Dagen var rätt seg fram till vid fyra tiden då jag fick ett sms av amanda att hon var i stan. Då bytte jag kläder eftersom jag satt i myskläder och så gick jag in till stan. Det blev två nagellack och nagellacksborttagning. Nu är jag hemma och har precis pratat med mamma lite och hon har lyckats övertala mig att lämna tillbaka mina älskade skor. Jag hade äntligen tagit steget att köpa ett par jätte snygga kilklacks skor och nu måste jag lämna tillbaka dom. På någon konstigt sätt så lyssnar jag oftast på min mamma när det gäller att lämna tillbaka saker för hon har alltid rätt känns det som. Men nu har hon iallafall lovat att sponsra mig med ett par lägre boots typ. Ajja får se till att gå med henne på stan någon dag och även hitta en jacka.

Kvällens planer är att chilla så kanske det blir någon film eller något.


r.i.p       hehe

- behind the mask

då var första dagen avklarade. Kan inte säga att det känns bra, men inte dåligt heller. Min sommar har varit jätte härligt, med många roliga saker. Dock har ju även sommaren nackdelar. Just nu känner jag att jag skulle velat ha sommarlov två veckor till. Men nu är det iallafall skola och då får man göra det bästa av det. Imorgon drar skolan igång med vanliga lektioner så då är det att satsa på en gång. Mitt schema var helt okej, men senaste dag är till 16.35 och min längsta sovmorgon (även den enda) är till klockan 11.40.

Så nu taggar jag för tre långa år med min klass som förhoppningsvis blir bättre när man lär känna alla där. Just nu är klassen rätt indelad men det kanske det bli ändring på. Nu får ni en bild på mitt schema!



- i wanna stand with you on the mountain

jag är kär

eric

- love the way you lie

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen (jag vet att jag ber om ursäkt för det varje gång jag bloggar typ, men glömmer typ bort bloggen). Ni får hoppas på bättre uppdatering nu när skolan börjar, inte för att jag tror det men...

Kände mig tvungen att slänga in ett inlägg så att ni vet att jag lever. Helgen har varit bra, musikens makt sög ganska hårt, iallafall fredagen, men med bra sällskap blev helgen lyckad trots allt. Idag är sista dagen innan skolan börjar, kan ni förstå?! imorgon vid den här tiden har jag typ nyss kommit hem från SKOLAN, åååh.. fett less bara av att tänka på det.

Nu orkar jag inte skriva nåt mer, ni får alltid flummiga inlägg av mej. hehe, varsågoda!



Miss you guys! ♥

- skaraaa

ojoj, inte bra elin! Igår hade vi fett kul på liseberg. Vi prövade allt som gick upp och ner utan att ens känna illamåendet. Vi spenderade hela dagen där och vi fick oss många skrattanfall. på kvällen när vi kom hem spelade vi blixten, hehe..

Idag var det stan som gällde. Vi skulle upp redan klockan åtta för att vi skulla hinna äka iväg och sola men klockan nio ringde mitt alarm (från gårdagen,) som jag hade glömt att stänga av och det var nog lika bra det. Vi åke till stan vid elva. I princip hela dagen gick jag tomhänt fram till påväg mot tåget då jag köpte mig ett par skor och en väska (bild kommer sen) Sen vi kom hem har vi hunnit chilla, solar och rakat benen...

Nu ska vi ut och lägga oss för imorgon beger vi oss mot skara!


det där är jag och elvira imorgon! 


- liseberg

Dagens planer är liseberg även fast vädret sviker oss. Vi håller på att göra oss klara nu. Innan vi åker till liseberg ska vi hinna till kungsmässan en sväng och lämna tillbaka en börs. Sen kommer vi spendera resten av dagen på liseberg så det blir nog inget mer inlägg idag. Här kommer iallafall dagens outfit.



- nothing on you

Det blev en sväng till stranden eller rättare sagt klipporna. Vi hann ta oss ett dopp och det var riktigt jävla kallt! Nu är jag iallafall hemma och har hunnit äta lite lunch och gjort oss klara för att åka iväg mot kungsbacka stad. Får se om vi hittar något roligt eller om vi kanske kommer hem tomhänta.

Ska försöka få elvira skynda sig så att vi får åka innan regnet kommer!


det gäller på att bjuda på sig själv!


- beach

Flyget, bussen och tåget gick jätte bra igår. Vi lyckades ta oss hem eftersom vi inte orkade åka någonting till stan. Istället blev det en lugnt dag hemma.

Nu medans solen lyser ska vi åka iväg till stranden


- grow up, peter pan

Idag har jag inte gjort något speciellt alls. På morgonen tog jag en lång dusch på typ två timmar och sedan drog jag till stan med min mor där jag köpte hårfärg och sedan mötte jag upp marcus! ♥

Nu har jag färgat mitt hår och det blev nästan svart, illa.. får se om jag behåller den här hårfärgen eller bleker det några gånger, hehe. Och juste, lurade elin att jag blivit blond igen, det var ganska kul.. kom just på att jag glömt att säga att jag skojade med hon lär ju komma på det när hon läser det här. (a) Ajja,  nu ska jag sätta på högmusik iväntan på min kära vän som alltid är så seg, sedan blir det att gå hem och då väntar sängen på mig!

 

You are too good for me..


- Elins birthday!



Idag är det som sagt elins födelsedag, så tänkte att det är lika bra att gratta henne här också så att alla ni läsare (som nuförtiden inte är lika många, men alltid några, hehe) också får se det! så grattis sötnos, hoppas du får det underbart i göteborg! ♥♥

- midsomer

ligger och kollar på morden i midsomer och när det är slut ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp redan sju.. Då flyger vi till göteborg sen blir det stan ett tag iallafall. Som ni vet så blir det inte så mycket till uppdatering när jag är där nere men jag ska göra det bästa jag kan men vi får se om det räcker till. vet ej när nästa inlägga bli så ni får ha det bäst tills dess ♥


- last thing

Nu har emelie precis åkt hem så nu ska jag börja packa ihop allt i min väska. Känns inte så bra men jag ska ta med mig samma väska som jag hade då jag var i göteborg 6 veckor och nu ska jag vara lixom 6 dagar? Kommer inte fylla den men det känns som att det är skönt att ha lite plats över än att slippa pressa ner allt.

Innan jag packar ner allt vi väskan ska jag ladda min ipod och sen pröva ut morgondagens outfit. får se om jag skriver sen eller om detta kanske blir det sista inlägget innan göteborg.


älskar dig

- picnik

Just nu sitter jag och emelie hemma hos mig efter att ha varit på stan en sväng. Jag bytte en tröja som var sönder och lämnade tillbaka en. Hann även köpa två nagellack eftersom mitt röda blivit lite gammalt och sen fick det följa med ett grönt och ett rött nagellack hem.

Ikväll blir det att köpa massa godsaker och sitta ute och äta det med några vänner.

- sail away

igår hann vi med massa gapande och skratt, haha. Imorse hade vi ställt alarm på 11 och vi var inte riktigt sugna på att gå upp men vi hade inget val. Sen vi gick upp har vi hunnit äta frukost och göra oss klara.

När emelie är klar ska jag möta henne i stan men just nu är det fika som gäller! puss


- gammal!

Orkar inte berätta något om dagen förutom att jag har ätit hur mycke fika som helst! vad jag fick berättar jag sen. Nu sitter jag iallafall här med amanda och vi har ätit vattenmelon.

Om 10 min blir man gammal..


- dålig, sämre, sämst (?)

Funderar på att börja blogga igen, mest för elins skull men vet inte om jag orkar ändå... Vi får se, slänger iallafall in ett inlägg lite då och då. Idag har jag varit och tränat för typ tredje gången under sommaren, det är illa, men nu kommer jag förhoppningsvis bli beroende av träningen igen. awesome.

Har inte heller orkat lägga in bilder på shopping, outfits osv. men sånt kommer väll nångång. Eller så inte. Ni får hålla tummarna eller nåt. Nu ska jag gå och platta håret och sedan blir det nog att dra till min fars lägenhet med några vänner och dunka musik och chilllla eller något liknade.

Puss!




sex on fireee

- kalas

Idag hade jag ställt alarm så jag vaknade strax innan tio *stolt*. Gick upp, kolla lite tv, duschade och gjorde mig klar. Sen gick jag mot stan för att köpa nässpray och slemupplösande men jag hade ju glömt att det var sömdag så allt vad stängt så det var bara att gå hem igen.

Så nu sitter jag här och funderar om jag ska cykla in till stan om 10 minter och fixa det där. För en 45 minuter kommer dom första gästerna så åker jag måste jag se till att vara lite snabb.


(inte min bild!)
Nu ska jag äta tårta tills jag spyr! hehe

- long time ago

Nu har anna åkt hem, på en moppe. vet inte riktigt om jag ska känna mig trygg med det.. Förhoppninsvis så får jag ett sms när hon är hemma. Vi har hunnit prata massa och det fanns enormt mycket som var osagt eftersom vi inte träffats på hela sommaren. Hennes mage blev lite hungrig på mat så vi gick till exotic.

Har känt henne i 3 år nu och vi har hängt väldigt mycket i skolan och nu kommer hon inte vara med mig i skolan längre. Hon kommer lixom vara hur långt bort som helst. Som tur är att hon kommer komma hem vissa lov så då måste man träffa henne. Kommer sakna den tjejen! ♥




- the last song

Jag åkte in en sabbis till stan med amanda. Jag inhandlade inget men jag känner att jag måste spara pengar till göteborg hehe. När jag kom hem så skurade mamma så då fick jag gå och sätta mig vid tvn för det var blött överallt. Dock fastnade jag framför disney channel typ en och en halv timme tills det blev mat.

Nu väntar jag på att anna ska komma hit och jag vet inte vad vi ska göra men det blir nog bra. Skriver kanske efter anna har åkt :)


- keep on dreaming

Igår blev det en riktigt chill kväll. Jag och amanda cyklade hem till elvira där vi kollade film och åt chips. Kändes som att det behövdes en sån kväll.

Idag är det städa som gäller för imorgon ska vi ha "släkt" kalas så då måste det vara rent. Sen mår jag inte så bra heller, har ont i halsen, hostar och är jätte förskyld så ska försöka ligga hemma och bli frisk. Men vi sex tiden kommer anna hit (en i min förra klass). Så vi ska umgås, för hon flyttar till västerås så det blir sista gången vi träffas på väldigt länge, eller kanske forever? Nej nu ska jag vara positiv.

En vecka framåt kommer jag inte hinna blogga så mycket, för mitt schema är ganska fullspäckat.

Söndag - Kalas i princip hela dagen, sen på kvällen ska jag vara med någon (tror jag)
Måndag - Stan en snabbis, packa med elvira och sen vara med emelie. Jag fyller år
Tisdag - Åker till göteborg med elvira, stan hela dagen
Onsdag - Liseberg
Torsdag - vet ej
Fredag - vet ej
Lördag - Skarasommarland
Söndag- Skarasommarland och hemresa

Sen när jag kommer hem på söndag så börjar skolan om och så blir det att satsa på skolan igen, men då har man ändå tid att blogga lite. Så nu hoppas jag att ni har full respekt att det inte kommer komma så mycket bloggade framöver ett tag. För att emelie ska börja blogga tror jag inte kommer hända, så jag får göra det bästa jag kan!


- we love to rock

Förlåt för att jag inte skrev igår men jag hade inte en lugn stund. Det var kalas som gällde så det var mat som skull fixas, oss själva och en massa städning. Kvällen vart iallafall jätte trevligt med mina älskade vänner. Kvällen blev lång och vid fem tiden gick vi oss och la oss med en leende på läpparna efter en trevlig kväll.

Idag vaknade jag tio i tolv av att amanda och elvira stod bakom mig och skrattade för dom visste inte hur dom skulle väcka oss. Då gick vi upp och satta oss vid datorn och efter en kort stund tog vi ett städryck eftersom det var rätt stökigt. Allt eftersom började folk åka hem och vid två var det bara jag och amanda kvar så vi satte oss på balkongen och solade ett tag. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter vi har hos amanda och väntar på att pizzan ska bli klar.

Ikväll får vi se vad vi ska hitta på för något, vi är båda rätt trötta så det blir ingen sen kväll iallafall. Nu bjuder jag på en bild från kvällen.

(vi hade rocktema för er som inte visste det, så det är därför vi är lite extra sminkade)



juste kolla in min snygga tatuering ;) tatueraren bakom denna snygg tatuering är amanda!

- new stuffs



cubus 2st 39kr

ginatricot 199 kr

cubus 150 kr

//Elin

- elin outfit



nu åker jag till stan!

- free fallin

Igår åkte vi iväg till amanda där det blev att kolla på massa bilder, skratt och lite allt möjligt. Det blev ingen sen kväll eftersom mamma skulle upp 3 i morse så fick jag inte komma hem och råka väcka henne. Kom hem kring elva och då skulle jag gå och titta tv men istället slog jag på datorn och kollade "den rätta för rosing". Måste ju säga att det är ju svårt att inte tycka att hugo rosas är snygg och charmig! Hann kolla två avsnitt sen gick jag och la mig.

Imorse hade jag ställt alarm halv elva för att jag skulle gå upp och åka iväg och träna men jag hade ont i halsen, huvudet och öronen så det var inte så lägligt. Då slog jag av alarmet och somnade om. Vaknade igen efter elva någon gång. Då satte jag mig vid tv;n men det var absolut ingenting att se så då fortsatte jag och kolla den rätta för rosing. Så nu har jag kollat alla avsnitt så nu väntar jag bara på att emelie ska komma hit eller om det blir att jag går inte till stan, vi får se. Men nu kommer en bild på emelie och hennes nya jacka och en bild på min ommålade ring!


emelie och hennes nya jacka :)

den har vart silver och började tappa färg så jag målade om den!


- far away

nu sitter vi här hemma hos elin. Emelie ska snart ta bussen till en person och elin ska hämtas upp av madde och åka iväg till amanda. Idag på stan hittade elin ett linne, nagellack och en täckstift. Emelie köpte inget men la däremot undan ttre par jeans. Var på stan i princip hela dagen så har inte hunnit med så mycket annat.

Nu ska jag gå och byta kläder och sen ska vi åka!


- you gave up everything

Mitt försök till att mobilblogg gick inte det bästa. En gång tidigare försökte jag från pappas mobil och då publicerades det aldrig med i det här fallet blev det lite väl många haha! Igår somnade jag inte förän efter tre eftersom jag och en kompis inledde en rolig konversation så var tvungen att diskutera klart det sen somnade jag.

Nu ska jag in till stan med emelie. Jeansjakten börjar då, så förmodligen lär vi bli i stan ganska länge. Förhoppningsvis så följer ingenting med mig hem men jag kan inte garantera någon ting.

Sen när jag kommer hem blir det outfit och gårdagens shopping, nu är det iallafall stan som gäller!


- mobil blogg

nu prövar jag att mobilblogga. ligger just nu och har just läst ut min bok, nu ska jag försöka sova för imorgon ska jag upp i tid och iväg på stan och hjälpa emelie att hitta ett par jeans. men jag bloggar imorgon när jag vaknar sov gott! :)

- at least give me my dreams back

kom just hem från en dag på stan med elin och amanda, det var mycket trevligt. Köpte ingenting annat än en milkshake. Nu ska jag städa lite och sedan får vi se om marcus kommer hit, annars kanske jag träffar elin och amanda en sväng om dom är i närheten.

Har inte uppdaterat så bra på sista tiden men har inte haft tillgång till en dator så ofta. Luleåkalaset var lyckat, varje dag i princip. Skriver mer imorgon eller ikväll eller nångång.

Puss


I'm sorry for leaving you, again.. but I kind of had no choise. You know = when love takes over?

- i wish

Nu är jag hemma från en tur på stan och willys. På min inhandlings lista stod det leggnings, väska och underkläder men det som följde med var en "kavaj" och en skorta, så typiskt mig! Fick även i mig en milkshake hehe. Vi halv fem begav jag mig hem där jag plockade upp mamma och sen åkte vi iväg till willys. Handlade lite grejer till på torsdag och på något konstigt sätt kändes det som att det mesta var onyttigt?!

Alldeles strax ska jag äta och kvällen ska nog spenderas med amanda, dock vet jag inte vad vi ska hitta på.

(bilder på mina inköp får ni sen! :))


- Elins outfit





- you don't get it

Skrev inge mer igår men det berodde på att min dator inte riktigt funkade som den brukade. Jag och mamma försökte kolla på en film men den stängde av sig tre gånger och sen funkade inte internet heller så vi gav upp och gick och satte oss vid tvn. Kollade lite olika program fram till tolv då jag gick och la mig och 10 minter senare låg jag och läste för jag inte var inte i närheten av trött. Läste en timma och sen försökte jag somna igen, tyvärr tog det en och ½ timme..

Imorse skulle jag ta mig upp i tid men om 11.40 är tidigt så lyckades jag. Då åt jag frukost och kollade lite tv sen hoppade jag in i duschen. Klädda på mig och sminka mig. Dagens planer är att åka in till stan, jag vet dock inte om jag hinner gå så länge med dom andra för jag ska fara och handla till på torsdag eftersom jag ska ha "rock-kalas". För jag fyller nämligen år om en vecka precis.


- bildbomb












för alla min söta vänner så finns det fler bilder men detta var dom bästa bilderna! så är det något ni saknar får jag skicka det!

Ni andra låt bilderna tala för sig själv!

- you can't wait forever

Jag kollade nyss på dear john och den var hur bra som helst. Jag är inte den typen som varken gillar sånna filmer eller gråter till filmer men jag grät mig typ igenom hela filmen. När mamma kom in i mitt rum tittade hon på mig och sa är det spännande eller gråter du? (när jag pausade stannade bilden på en action scen typ) Svarat var att jag satt och stor grät.

Ajja nu ska jag nog kolla en annan film som är lite roligare så att jag slipper sitta och gråta. Men först är det mat och sen måste jag föra in bilderna!


- i will be your hero

Gårdagen var också jätte trevlig. Det var i princip lika bra som fredagen. Tyvärr orkar jag inte skriva några detaljer för nu ska jag börja se film för jag är väldigt seg efter helgen. Igår kom vi oss inte i säng förän fyra för att det var någon granne som hade fest uta på våran gård och det skreks väldigt mycket.

Nu ska jag börjar att kolla på dear john som madde kom med igår, är inte beredd på att den är så bra även fast alla säger det. Nu till filmen! bilder kommer sen!

- last night

Helt underbart trevligt vi hade igår. Måste säga att det kan bli svårt att slå den idag men det ska vi lyckas med. Vi hann träffa massa folk och lyssa på enormt mycket musik. Hoffmaestro var ju helt klart höjdpunkten på kvällen där man nog lätt kunde ha trott att vi var påverkade vilket vi inte var. Resten av kvällen var ju lite lugnare ändå men ändå väldigt trevligt. Tyvärr var det ganska kallt men det får man ta.

Idag har jag varit på kalas hos min barndomskompis som fyllde 16. Vi fick min älsklingstårta så jag åt massa hehe.. Snart ska madde komma och senare kommer båda amanda och ale. Ikväll är det luleåkalaset igen så nu ska iv tagga massa!

Ikväll ska vi slå gårdagen!

ska börja tagga! ♥


- do you think we will wait?

Igårdagen var ingen höjdare måste jag säga. Inget av det var roligt förutom sällskapet. Kvällen började bra hos mig där vi fixade oss och så. Vid sju tiden gick vi in till stan där vi lyssnade på ola vilket var en bra början på kvällen. Resten av kvällen varndrade vi runt med massa olika folk. Först var det marcus och hampus och senare blev det marcus (en annan) och hans kompisar. Vi tog inte så mycket bilder men jag hoppas att det blir ändringar på det ikväll!

Idag har det varit en chill dag med amanda, madde och elvira ett tag. Nu sitter jag hemma hos amanda medans hon är i duschen. När hon duschat klart ska hon välja ut kvällens kläder och sen ska vi dra hem till mig och göra oss klara. Vi kommer få sällskap av madde och kanske elvira.

Ikväll är det luleåkalaset igen som gäller men idag är det bra artister så det är bra. Vi är taggade som fan på hoffmaestro som ska spela och sen är det väl några andra man kan lyssna på men ingen som är wow. Så förhoppningsvis blir det här en bättre kväll än igår.



- w e l o v e t o p a r t y

Nu är jag alldeles strax klar lite små grejer bara. Outfiten är klar och den är nog det svåraste att välja ut. Om ett tag ska emelie, madde och amanda komma hit innan vi drar iväg. Tyvärr är det inte så mycket bra artister idag men desto bättre är det imorgon och på lördag.

Idag på stan fick en ring följa med mig hem men inget mer än så. Vi åt även en glass och pratade på, det var nämligen jätte länge sen alla vi fyra var på stan så det var riktigt trevligt.

Just nu ligger min kamera på laddning så outfit får ni sen och kanske också en bild på ringen jag köpte. Nu ska jag digga musik och tagga!


- logiskt

Nu är jag klar och nu ska jag ta på mig skorna och åka till stan och träffa amanda och madde, kanske emelie också vet inte. Lär nog inte bli så mycke uppdatering varken idag eller i helgen men jag ska göra mitt bästa. Nu måste jag gå och ta på mig och sen traska mot stan, puss!

- godnatt

Nu är det godnatt för elin, för jag känner att ögonlocken börjar bli för tunga.. Skriver imorgon när jag har tid! pusss

- elin hissar&dissar



Höstens och vinterns bästa plagg tycker jag är stickade tröjor. Vilken längd det än är, dvs på armar och längden. Man kan både ha det då men ska vara finare genom att pimpa upp det med kanske en kjol eller fina smycken. Den funkar alldeles utmärkt till vardagen också då men bara kan dra på ett par jeans eller leggnings till. Nu under sommaren har jag haft endast en bh under och det är skitsnyggt även fast vissa tycker det är "slampigt". Men vill man så kan man lika väl ta ett linne under om man tycker att det känns bättre. Så stickade tröjor tycker jag är något  varje garderob ska innehålla!


den där tröjan ska bli mitt nästa tröjinköp och den finns på cheap monday för 399 kr



Detta regnväder är ju ganska omtala nu. Jag är en av de alla som vill dissa regnet. Eller sommarens väder överhuvutaget. Denna sommar har det inte varit bra väder alls.. Man har aldrig riktigt hunnit få sommarkänslan eftersom vädret inte varit bra alls. Jag fick ju mig en resa utomlands i början av sommaren men det räcker inte. Så de sista som är kvar av sommarlover nu hoppas jag att det blir lite bättre väder så att man faktiskt kan få vistat på stranden. Så nu ska jag hålla tummarna! sol ♥

- Shopping del 2

Nu kommer resten av kläderna!


jc - 199:-

gina tricot - 199 kr/st (kanon pris, måste nog inhandla fler!)


bikbok - (tröja och leggings) 99:-

hm - 99:-

hm - 249:-

gina tricot - 49:-

monki - 300 :-

gina tricot - fick av amanda, tack gullet ♥

- fire

Amanda åkte för ett tag sen så nu hade jag tänkt att kolla lite tv med mamma för ovanlighetens skull. Det var tydligen någon norsk kriminalare på nian som tydligen skulle vara bra. Blir det tråkigt så går jag väl och sätter mig vid datorn men det tror jag inte kommer hända. Sedan måste jag även hinna med att raka benen så att man är lite fresch till i helgen, plus att det är behövligt.

Ikväll blir det en tidig kväll för imorgon ska jag upp i tid och åka in till stan en snabbis. Sen på kvällen är det "luleåkalaset" eller vet inte riktigt om man ska kalla det de men. Det ska iallafall bli roligt att det händer något i luleå. Hur man ska se ut / ha på sig är frågan men det får jag eller kanske amanda lösa imorgon?! Förmodligen kommer det någon bild sen.


- Shoppning, del 1

Nu hade jag tänkte att lägga in allt jag shoppat men eftersom att det är rätt mycket bilder kommer jag göra två delar av det. Så nu kommer första delen och kanske senare idag eller någon annan dag så kommer andra delen.


hm - 149:-

hm - 99

hm - 39:-

lindex - 129:-

bikbok - 28:-

kicks - 50:-

det var dagens shopping och resten kommer senare!

- muffins

Imorse väcktes jag tio i åtta av en liten kille som var jätte pigg vilket jag inte var i närheten av. Vi elva tiden gick vi och lämna tillbaka filmen och sen drog vi till stan. Vi mötte upp amanda på bussen och gick runt och kolla på lite kläder. En halv timme senare kom pappa och hämtade linus och jag och amanda fortsatte våran tur på stan. Vi inhandlade även biljetter till luleåkalaset och även en massa kläder. Vi kom hem efter tre någon gång och sen dess har vi kollat lite kläder och tagit kort på allt jag handlar och jag vet tyvärr inte om jag fått allt på bild, men förhoppningsvis.

Ikväll vet jag inte vad som händer, men det kanske kommer var jag shoppat och det inlägget lär bli långt..


- snabbbbbis

Min uppdatering har varit sämst nu pga många skäl. Jag har hunnit med en massa dagar och kvällar/nätter med amanda. Vi har hunnit med många turer på stan och mindra shopping däremot. Myskvällar har ståt högst på listan och som ni förstår har det varit väldigt skönt. Just nu känner jag verkligen att jag har sommarlov men dessvärre är det inte så länge kvar av dom härligheterna, tyvärr. Om 20 dagar (har jag för mig) börjar vi skolan. Även fast det också kommer att bli kul att se klassen, schemat och alla nya saker så känns ändå sommarlov bättre. Tyvärr måste man gå i skolan också så det är väl bara att börja vänja sig.

Idag blev det en sväng med min mor på stan för att visa lite grejer jag önskade mig, så nu vet jag två av sakerna som kommer att vara i mina paket - jeans och ett linne. Jag köpte även med mig två på jeans och en t-shirt. (ni får bild på det sen för min kamera är hos amanda.. smart elin!) La även undan en bh och ett till par jeans men skippar jeansen och köper bh;n istället. Sen gick vi iväg och fikade och sen åkte mamma och handlade medans jag stannade och träffade amanda, ale och fanny. Vi stannade och åt en glass och sen kollade vi runt massa.

Kom hem vi fyra tiden och cirka tio minuter efter att jag komit hem kom hela göteborgsfamiljen hit. Kvar stannade linus och har varit här sen dess. Vi har varit och hyrt film och köpte godis, så nu har vi myst på och nu ligger han och sover. Förhoppningsvis så sover han lite längre än vanligt imorgon för väcker han mig 6 så lär han på ett blåöga eller två.

Morgondagens planer är att åka in till stan med amanda en sväng och inhandla lite saker. Senare kan det hända att vi har en spakväll med lite hårinpackning, ansiktsmask och så. Vet inte säkert om det blir det men vi får väl se. Annars får vi se vad som händer.

Nu ska jag nog börjar gå och lägga mig snart så att jag tar mig upp imorgon då han väcker mig. Men sålänge så var ni två bilder från föregående vecka!



- vinnarna av veckans blogg!

Jag skäms både för mig och emelie för det här med veckans blogg. Jag kan säga att det var första och sista gången vi hade det. Nu har jag iallafall suttit och kolla och dom som har vunnit är Emina&Marie och dom är en riktigt bra blogg. Dom har en blogg som våran, att två skriver på en och samma blogg. Tycker det är roligt att någon har haft samma ide som oss. Däremot har dom bättre uppdaterin än oss. Så jag tycker helt klart att ni ska ta och börja läsa deras blogg!

Grattis till veckans blogg Emina&Maria! ♥

(här hade jag tänkt att lägga in en bild men tyvärr så kan jag inte ta en bild från deras blogg så nu får istället gå in och kolla!)

- do it

är mer förkyld nu efter gårdagen och har förmodligen även smittat ner en del andra, förlåt.. ♥ Är glad att jag skippade pdol, nu ska jag börja göra mig klar och sedan bege mig utåt.

Puss


- beach

det var jätte trevligt igår, berättar med sen. Nu ska jag möta upp amanda och sen ska vi åka till stranden! Dock börjar molnen komma...


RSS 2.0